Hehe, zeskanować Wam rachunek? Poważnie 80m2 za 600zł. , dlatego te ceny są dla mnie KOSMOSEM!chyba cos pomyslilas... Niemozliwe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, zeskanować Wam rachunek? Poważnie 80m2 za 600zł. , dlatego te ceny są dla mnie KOSMOSEM!chyba cos pomyslilas... Niemozliwe.
Sówkociesz sie ze jest dobrze. uważaj dzis na siebie bo gorąco bardzo. woda w butelce stale przy sobie i chron głowe od słonca. ja mam nauczke i teraz bez wody mineralnej nie wychodze z domu
Witam po drzemce ,.
Dziewczyny trzymajcie zamnie kciuki ide o 17 do szpitala na nie pisana kontrole strasznie trwardnieje mi brzuch na dole do tego ciemno mi przed oczami i dlatego jade na kontrole nie chce ryzykowac.
Dziewczyny, a jak się rozpoczyna II trymestr?
Z początkiem 12 tygodnia, czy po skończeniu 12 tygodnia?
Faktycznie, pokręcone to jest... A teraz druga kwestia liczenia, jak to jest:
jestem przykładowo w 8 tygodniu i 3 dniu (patrząc na suwaczek), czyli to jest 9 tydzień czy jeszcze 8 ?
Bo też się w tym gubię.... Czyli z mojego suwaczka wynika, że jestem w 10 tygodniu czy już w 11 ? hehe
np. w szpitalu robili mi USG jak byłam w 8tc i 5dc i ona wypisie miałam, że to był 8 tydzień ciąży, więc oni liczą inaczej, ale trudno, ja sobie liczę po swojemu

Hehe, zeskanować Wam rachunek? Poważnie 80m2 za 600zł. , dlatego te ceny są dla mnie KOSMOSEM!
Hhihihi dla mnie Twoje sa kosmosem.. bo w Poznaniu czy w Wawie... za 80-m2 to pewnie z 3000 najmniej... + oplaty oczywiscie.

Beata...a ile macie pokoi ? ja mam 80m2 i 4 pokoje, kuchnie łazienkę przedpokój no i dodatkowo balkon (rozmiar 7m długości na 2 szerokości-wąski, ale ładny).

. I tak mi wpisal w karcie ciazy i powiedzial, ze tego bedziemy sie trzymac.