reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam porannie:tak:.
Ja dzisiaj się czuję jakby mi ktoś przywalił w łeb:baffled:, a to wszystko przez małego koczkodana, który o 6 stwierdził, że juz pora wstać:wściekła/y:. Zapomniałam juz jak to jest tak wtawać rano:no: Starałam się jeszcze kimac ale nie ma szans, co chwilę ryczy maaama:wściekła/y: No więc zwlekłam się z wyra.
Mnie dzisiaj czeka cały dzień w szpitalu z moim K, mam nadzieję, że ściagna mu gips.
A upałów to Wam zazdroszczę, bo tu wiecznie leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. (choć upał w mieście to kiszka:baffled:).
No to ruszam tyłek zrobic śniadanie moim lordom;-)

reklama
Witajcie dziewczyny!!!:-) U nas zaczyna się dzisiaj 14 tydzień!!! Czuję się coraz lepiej. Mdłości mijają powoli..Moje bliźniaki jeszcze nie dokazują, pielęgniarka powiedziała, że jak zaczną, będę miała jeszcze dosyć!!! Narazie nic nie widac prawie. Dobrze się poukładały:-D Miłego dzionka:tak:

Witam z rana:)
Nie mam siły przebrnąc przez wszystkie strony, więc przeczytałam tylko 2 ostatnie:) Jutro mam USG szyjki i strasznie sie stresuje, bo jak sie okaże, że za krótka to mi krążek zakłądają i leżenie przez resztę ciąży. Za to moja kochana dzidzia zrobiła mi wczoraj wieczorem niespodziankę i strasznie fikała, aż ją poczułam - pływała po całym brzuchu i takie malutkie kopniaczki to z prawej to z przodu- fantastyczne uczucie, dotąd to tylko bąbelki były, a teraz juz puka! Normalnie się wzruszyłam okropnie, ale przynajmniej ją czuję, bo ostatnie USG miałam juz miesiąc temu i wiecie jak to jest, czasem się martwię, czy tam wszystko w porządku z maleństwem...
No ale jak m z pracy wrócił, to już dzidzia nie chciała fikać żeb tatuś tez poczuł:tak: No nic jeszcze zdąrzy poczuć!

Domark: gratuluje synka:tak:

Co do wzrostu to my mamy razem 360 (190 cmi 170cm), ale tu sa wyżsi widziałam:) Zobaczymy jakie to dzieciaczki się porodzą długie. Ja, jak się urodziłam miałam ponad 56, mąż też, więc się obawiam, że moja dzidzia w te ciuszki na 56 nie wejdzie...

Resztę dyskusji doczytam potem, bo upały mnie wykańczają! Milego dnia!

Witam z rańca.

Przeczytałam już wszystkie zaległe posty, to mogę funkcjonować.;-) Widzę, że coraz więcej z nas zna płeć dziecka - i coraz więcej chłopców, choć większość mam marzy o córeczce. ;-) Ważne, że wszystko jest dobrze, reszta to szczegół.

Mnie kolejny dzień boli głowa. Do tego nie mogę się od trzech tygodni kaszlu pozbyć, a od wczoraj znowu boli mnie gardło. Wiadomo, że za dużo w siebie pakować nie mogę, więc dziś się zdecydowałam na krok ostateczny - czosnek.:baffled::baffled::baffled: Nie znoszę surowego, do tego paskudnie piecze, ale jak ma pomóc, to zjem cokolwiek. Do tego mój synek też złapał katar, więc w nocy paskudnie kaszlał.

Dobrze, że chociaż słońce wyszło. Tu prawie od trzech tygodni codziennie pada. Może już jesień się zbliża?

Witam z rana .U nas upał tylko szkoda,ze opalac sie nie mozna:tak:Ja dzis na 15 do lekarza zeby cos poradził na to napinanie brzucholka,trzymajcie za nas kciuki bardzo mocno:tak:

Witam z rana .U nas upał tylko szkoda,ze opalac sie nie mozna:tak:Ja dzis na 15 do lekarza zeby cos poradził na to napinanie brzucholka,trzymajcie za nas kciuki bardzo mocno:tak:

OK. Trzymamy. :-) Ja też poproszę o kciukasy, bo mam spotkanie z położną i dziś się dowiem, jak moje wyniki, przede wszystkim cukier

reklama
Witajcie dziewczynki:) Trzymam bardzo mocno kciuki za wszystkie wyniki jak i wszystkie maleństwa:-) Jakby ktoś znał kogoś kto potrafi wyłączyć słońce błagam dajcie znać. Kręci mi się w głowie, łeb boli, nie mogę z tymi upałami normalnie funkcjonować. W brzuszku znowu mnie kłuło i wieczorem i rano. Wzięłam magnez i narazie spokój:) Macie tacie kłucia jakby igiełki się wbijały???
PS Co do wyrostu ja mizernie 174/ małżonek 200/

Do góry