Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anisen pozazdrościć takiego, mój też się stara, pyta na co mam ochotę bo on robi zakupy, pyta jak się czuję i też rozmawia z brzuchem.
Problemem jest podział obowiązków domowych, nieraz trzeba głośniej krzyknąć coby dotarło. Ale z tym czytaniem nie jest źle, co mu podsunę to przyswaja i czyta co dzieje się z dzidziusiem w każdym tygodniu
A po każdej wizycie u L, czy usg z taką żarlowością opowiada rodzince o naszej kruszynce, że to naprawdę wzruszające.
a co do kupowania, to ja jeszcze nie, chyba poczekam jeszcze trochę jak będziemy już wiedzieć w 100% jaka będzie płeć, chociaż już oglądam wózeczki, łóżeczka, ubranka ...
Fakt, oglądam na internecie różne oferty różnych sklepów... ale staram się jeszcze nic nie kupować. Dostałam od znajomej adidasy wielkości 3cm i na razie oboje z mężem nie możemy się napatrzeć! Szerokim łukiem omijam sklepy z dziecięcymi akcesoriami w CH i na razie daję sobie z tym radę.... Zobaczymy jak długo....Mam nadzieje że te moje dolegliwości szybko ustąpiąmam do was pytanie czy wariujecie już na punkcie swojej ciąży chodzi mi np. o straszną chęć kupowania dziecięcych ubranek, oglądanie łóżeczek itp.

Chociaż prawie wszystko mam, to i tak wariuję na punkcie kupowania, ale nie tylko, wogóle nie myślę o niczym innym tylko o moim maleństwieMam nadzieje że te moje dolegliwości szybko ustąpiąmam do was pytanie czy wariujecie już na punkcie swojej ciąży chodzi mi np. o straszną chęć kupowania dziecięcych ubranek, oglądanie łóżeczek itp.