reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kochane @ brak tak więc jutro kupie test i w sobote z rana testuje,bo to juz duze opóżnienie:tak:Mam nadzieje ze bedzie pozytywny,no ale jeszcze wole sie nie cieszyc zeby nie zapeszac:tak:Buziaczki dla wszystkich laseczek:-p;-)

siostrzyczko kupuj test i odrazu testuj juz się dosyć spóźnia co wykaże na bank:tak:jak mi się przy pierwszej spóźniał 5 dni @ to ja wieczorem testowałam i kreseczki piekne czerwone:tak:CO CZEKAM NA JUTRZEJSZE TESTOWANIE:-p

reklama
hejka wieczorkiem, dzis mi sie normalnie mozg zlasowal od upalu - nie wiem ile bylo ale jak wyszlismy na chwilke do sklepu obok z miskiem to slonce parzylo po rekach... a potem do przychodni do alergologa to sie opalilam przez 10 min spaceru - szok:szok::szok:

teraz prasuje bo mi juz sie zwalaja ciuchy z krzesla a na wyjazd trzeba sie szykowac:-):-):-) popijam piffkiem wiec jest mi troche chlodniej...

Kochane @ brak tak więc jutro kupie test i w sobote z rana testuje,bo to juz duze opóżnienie:tak:Mam nadzieje ze bedzie pozytywny,no ale jeszcze wole sie nie cieszyc zeby nie zapeszac:tak:Buziaczki dla wszystkich laseczek:-p;-)

Witam.
Madziu ja jestem pewna na 100 % że powodem opóźnień @ jest fasolka.
Duże opóźnienie i do tego te dzisiejsze mdłości i senność....
Kup jutro test , ale nie czekaj do soboty. Jeśli jesteś w ciąży- test juz na pewno wyjdzie. Mnie wyszedł w dniu @.
Powinnaś zrobić test bo przeciez jeśli jest fasolka to trochę zmienia Wasze plany? Nie możesz ciężko pracować i musisz się zastanowić czy wracacie do Polski? Pomyśl o tym i proszę Cię zrób test jutro. Przy takim opóźnieniu nie ma sensu czekac do soboty!!!

hejka wieczorkiem, dzis mi sie normalnie mozg zlasowal od upalu - nie wiem ile bylo ale jak wyszlismy na chwilke do sklepu obok z miskiem to slonce parzylo po rekach... a potem do przychodni do alergologa to sie opalilam przez 10 min spaceru - szok:szok::szok:

teraz prasuje bo mi juz sie zwalaja ciuchy z krzesla a na wyjazd trzeba sie szykowac:-):-):-) popijam piffkiem wiec jest mi troche chlodniej...

Ja dziś przez ten upał nie poszłam do pracy. Pojechałam do sklepu i kupiłam mega wielki parasol zeby jakos wytrzymac na tarasie.
A wieczorkiem zjedlismy wielkie lody na ochłodzenie.
Jak jutro tez tak będzie to się zastrzelę chyba. Nienawidzę takich upałów.

no ja mam nadzieje :-) hihihih a co tam u ciebie kochana??
u mnie wszystko w porzadku...

Nektarynko...dobrze zrobiłaś. Wku* mnie że parcodawcy taka lipę żenią ludzim. Niby super tedes śmeges, a póxniej okazuje się że cos innego,. Niskiej płacy mozna się spodziewac na początek, ale kasjierka do informatyka ma się nijak!!!
to wiem ze na poczatek nie za wiele mozna miec z tym sie liczylam ale nie znow taki wyzyk.. tato mi obliczyl ze nawet przy talu godzinach powinnam dostac 1500 brutto.. bo 1276 brutto to jest jak sie pracuje 170h czy cos kolo tego a mi w miesiacu by wyszło ponad 200..
cos mi sie wydaje ze jakby to byl facet na twoje miejsce to by go nie zaganiali do pracy na kasie , czy jako sprzedawca tylko powaznie potraktowali jak informatyka... a facet pewnie pomyslal ze jak ty baba to co sie mozesz znac na informatyce i lepiej cie byle gdzie umiesic... pfff bardzo dobrze ze sie nie zgodzilas!!!:tak::sorry:
eh szkoda gadac i strzepic sobie jezyka..
Jezuuuuuuuuu jak mnie wkurwiają takie ogłoszenia !!!!
Przepraszam za wyrażenie, ale mnie to wkurwia i już :-)
Co ma informatyk do kasjera ??
no wlasnie nie za wiele a w zasadzie nic..
Olica masz 100% rację ile ja sie na takie ogłoszenia napalałam w sensie na pracę a jak przyszło co do czego to jakieś głupie propozycje mieli co nie miało nic wspólnego z treścia ogłoszenia
niestety ale czy pracodawcy w polsce nie umieją rozrozniac co kto robi.. informatyk to informatyk a nie osoba co robi wszystko.. wyklada towar, sprzedaje go, obsluguje klientow.. i jeszcze nie wiadomo co..

Kasjerka na umowe zlecenia?Rzeczywiscie blisko informatyka :no::wściekła/y:
Niech sie pałują debile.Ani urlopu,ani chorobowego,każy dzień wolny bezpłatny,no chyba że odrobisz.Daj spokój niech spadają :wściekła/y::angry:

Dajcie spokój jaki wyzysk :szok:

Masakra jakaś! Dobrze zrobiłaś, że nie wzięłaś tej pracy.

Nektarynko...normalnie w szoku jestem...jak moga tak ludzi robic w balona?????Dobrze zes tego nie wziela...niech sie pieprza!!!!
dzieki dzieki dzieki dziewczyny za wsparcie..

w kazdym razie jeszcze nie odmowilam ale taki mam zamiar zrobie to jutro z samego rana..

to na owu się nie obniża tylko idzie w górę:szok::szok::szok:
to ja już nic nie wiem:szok:
kochana tak jest u mnie trzeba wyczuc jak jest przy @ u siebie i tak bedzie na owulke tak na moje

Ostatnia edycja:
Nie miałam sił pisać w ciągu dnia, ale starałam sie troche przeczytać.

Andzia Ty jak masz do nadrobienia tyle stron to może poproś o jakieś streszczenie? Przecież nie ma sensu siedzieć cały dzień i nadrabiac zaległości. Nikt tu nie będzie miała pretensji, że czegos nie doczytałaś.

Badaicka kobieto Ty to masz zdrowie! Wymęczyłaś tego swojego M! Ja tez nie dałabym rady! Chyba za ostro???
Oby była z tego fasolka!

Hanka Ty cholero jedna!!!!
Odezwij się!

Zajączku szkoda,że betki nie zrobiłas, ale mam nadzieję że rano jutro zrobisz? Albo chociaż powtórzysz teścik???
Ja tu wróżę fasolkę:tak::tak::tak:
U mnie była na rocznicę slubu! I na moje 30 urodziny:tak:

Nektarynko dobrze,że nie przyjmiesz tej pracy. Już olac to,że nie w zawodzie! Ale na umowie zlecenie w ciąży niec byś nie miała. Lepiej poszukac czegoś ciekawszego. Zwłaszcza że zarobki co najmniej śmieszne.

Agniesiak ciesz się,że nie masz żadnych niemiłych objawów. Takie mdłości i wymioty to nic miłego. Ja teraz tez nic nie czuję. Mdłości miałam 2 tygodnie i juz minęły.
Ciesz się że jest wszystko ok i że dobrze się czujesz.:tak:

Pozdrawiam was wszystkie i przesyłam buziaczki.

reklama
Hej Dziewuszki

Zajączku - my nadal trzymmy kciuki:-):-):-):-)
Czy dzeni4 zafasolkowała? - czy mi się coś pokręciło?
zafasolkowała bo sie bobu najadła....hihihih

jest ok - wciaz plamie a do gina ide jutro kolo 15 - juz mi sie tez mieszaja te dni przez upal... teraz ide chalupe ogarnac bo juz nie moge a na zewnatrz i tak sie nie da wyjsc...znikam na chwil kilka:-):-):-)
co do plamien...niedawno kolezanka tez po łyżeczkowaniu miała takie plamienia....mnie to ominęło,ale lekarz mi mowił ze tak moze byc.....

no to ci powiem...105 mam w biodrach..i koniec tematu mojej tuszy
ok...to ja tez sie pochwale......104,ale moj jacus mowi...:ach co za tyłeczek"

co sadzicie o kupowaniu złota na Allegro bo marzy mi sie taki łańcuszek ale nie wiem czy na Allegro go kupować?? Kupowała któraś z Was wyroby jubilerskie na Allegro??
taki mi się podoba
PRZEPIĘKNY ZŁOTY 8k (0,333) ŁAŃCUSZEK BCM!!!! (694261833) - Aukcje internetowe Allegro
ja własnie zakupiłam u tego goscia łancuszek,w tym tygodniu....zobaczymy ja dotrze do dam znac......i przy okazji,takiego bym nie kupowała-miałam taki i szybko pekał ma fajny ale i dziwny splat....

witam sie wieczorkiem

Do góry