reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

mi moj skarb zrobil w nocy psikusa i sie obrocila z prawej na lewa:-D:baffled:
ale jak kopnie to dziekuje:baffled:
w szpitalu sie meczylam zeby sie obrocila a teraz znowu na odwrot....:baffled:
ze jej sie tak chce w ciasnocie fikolki robic:laugh2:
tak sie zastanawiam Basiu, skąd TY wiesz, że mała sie tak obraca? ja nic takiego w żadnej z ciąz nie czułam, noo nie tak dokładnie jak Ty to opisujesz :baffled:

reklama
Właśnie zobaczyłam że Miranda i Majam mają juz swoje bobaski :-) Gratulacje dziewczyny- samych radosnych chwil z maluszkiem!.
Siedzę sobie właśnie z dojarką przy piersi :tak:. Gdyby nie laktator to byłoby u mnie ciężko- ratuje mi życie tzn. piersi :-)

Hej:-). Za chwilę będe nadrabiać z czytaniem.
Dziewczyny, jaka u nas wczoraj wichura była, prawie jakaś traba powietrzna. Pozrywane dachy, drzewa powyrywane z korzeniami. Szok!!!!!!
Byliśmy akurat u teściów i nie mogliśmy wrócić do domu, bo drogi zawalone ( a to tylko 30 km). Przyjechaliśmy chyba o 23. I oczywiście zero prądu całą noc. Wody do tej pory nie ma. I nawet komórki nie działały. Czegoś takiego to naprawdę jeszcze nie widziałam.

Mała moja jest już tak nisko ,ze jak ma czkawke to mi cały tyłek podskakuje (pewnie twarz ma zwróconą do kręgosłupa ) i pobolewa mnie kośc ogonowa:eek:
Widzę, że nasze Małe mają takie same czkawki. Moja dziś czkała już o 4 rano :eek:

Maz mi obiecal ze jak nie urodze do jego przyjazdu to mi sam porod wywola heheheheh:-D
Kasiu jak nie urodzę do tego czasu to powiesz mi jak twój mąż patent na wywołanie, bo u mnie sex nie działa i sprzątanie też, masowanie piersi nic nie daje :baffled:

deli przykro mi, że Cię główka boli; ja na szczęście nie jestem takim meteopatą
JA też nigdy nie byłam, tylko w ciąży mi się niestety zaczęło, ale jakoś poszłam spać około 8 rano i już jest lepiej :tak:

Joan super, że już z Magdalenką w domku, zaraz idę czytać opis porodu :-)

tak sie zastanawiam Basiu, skąd TY wiesz, że mała sie tak obraca? ja nic takiego w żadnej z ciąz nie czułam, noo nie tak dokładnie jak Ty to opisujesz :baffled:
ja czuje podobnie jak Basia,raz mnie kopie po prawym boku a raz po lewym,ale od wtorku kopie juz tylko po lewej stronie wiec prawdopodobnie to juz ostateczna jej pozycja,bo lekarka mówiła,że jak sie juz nie bedzie obracać to znaczy ,że wybrała taką pozycje juz do porodu

Joan miałaś całkim szybki ten porodzik

dzien doberek,
my rowniez nadal 3w1 :sorry:
deli, kochana widze ze na stronce juz haselko dziala, gdzie mozna je znalezc?
wspolczuje wam kochane upalow, u nas wprawdzie ich nie ma ale duchota straszna... ja niestety nie jestem zdolna juz do niczego wiec tylko lezakuje a wstaje tylko do wc...:baffled::baffled::baffled:
nie wiem juz ktora pisala o bolacym kroczu ale mam to samo a jak mowie praktycznie sie nie ruszam, a czuje sie jakbym 3 dni szpagat robila...:eek::eek::eek:

Zostawiam mrozona kawke dla ochlody... pozdrowionka
250_4394458324a3a4e0a5258e.jpg

reklama
No ja posprzątałam już i zrobiłam sobie przeciąg, bo ledwo dycham.

Joan twój opis bardzo mi się spodobał. Też chcę tak poskakać na piłce i mieć to już za sobą:laugh2:

Zwłaszcza że w panie w sklepach do których chodzę najczęściej pytają się mnie tylko kiedy urodzę, albo mówią "jeszcze się pani kula? w taki upał?!". A jak mówię, że mi teoretycznie jeszcze miesiąc został to gały robią. A ja przez to czuję się jeszcze większa i coraz mniej mi się chce robić.

Do góry