reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Asia naprawdę twoja dzidzia ma już 20cm????

Patrysia musiałaś się niezle zestresować tym krwawieniem ale dobrze że okazało się to niegroźne.
no tak zestresowalam sie niesamowicie nie wiedzialalm czy mam plakac czy co :baffled:
moj tez nie wiedzial co ma robic
no ale i tak dowiem sie co dokladnie tam sie dzieje bo nie mogl mnie badac tylko usg zrobil :tak:
Witam piątkowo.

patrysia witam po wypoczynku. mam nadzieję, że teraz wszystko będzie dobrze z Tobą i maleństwem.
dziekuje :*

asiowo
- uhhh ale malec Ci rosnie :szok:

Dziwczyny, jak tam z Wasza waga?
Czy juz drga?
Ja tylko w I trymestrze przybylam 2 kg uzupelniajac wszelkie braki skladnikowe w organizmie i zaczynajac odzywiac sie regularnie i w miare zdrowo.
Teraz stoje w miejscu.

Asiowo super, że wyniki w porządku! :-)

Ja za 1.5 tyg mam wizytę i co prawda miała to być wizyta bez USG, ale i tak idę prywatnie - jak zawsze - więc zarejestruje się na USG :-p Codziennie mogłabym na nie chodzić :-) Też tak macie? :-D

jola24gratuluje dziewczynki:-) ja tez mam nadzieje ze podniose statystyki na dziewczynki;-)

a kiedy idziesz na usg;-)

Czy juz drga?
Ja tylko w I trymestrze przybylam 2 kg uzupelniajac wszelkie braki skladnikowe w organizmie i zaczynajac odzywiac sie regularnie i w miare zdrowo.
Teraz stoje w miejscu.

ja mam 51.2 kg:tak:hmm miesiac temu jak się ważyłam to było równe 50 kg co dużo nie przytyłam ale ginekolog mówi że na ten tc co ja mam to jest w sam raz:tak:

BLACK WIZARD ja na każdej wizycie mam usg bez rejestracji bo prywatnie to już rutynowo to robi tzn. badanie ginekologiczne a potem usg:-) teraz chodze co miesiąc co myśkle że nie jest źle że w takiej odległości mam robione usg a tym bardziej je lubie mieć bo tak jak ty uwielbiam ogladać maluszka jak baraszkuje w brzuszku:-Dciekawe co tam kryje twoja dzidzia pewnie już ci powie:-p

Czy juz drga?
Teraz stoje w miejscu.

ja dziś się zwarzyłam rano i jestem 1,5kg do przodu;-) i chyba wszystko mi poszło w biodra i brzuszek:tak:

Czy juz drga?
Teraz stoje w miejscu.

Ja przez pierwsze tygodnie schudłam 5 kg, a przytyłam 4kg, więc jeszcze 1 kg na minusie, tylko ja chudnę w biodrach i udach a brzuchal mam taki wielki jak w pierwszej ciąży w 7 miesiącu:-)

Patrysia86 a u mnie to jest tak, że jak się rejestruje prywatnie to i tak muszę wybrać wizytę, czy zwykła czy badanie + USG. I co dziwne USG jest o 20zł tańsze niż zwykła wizyta :eek:;-) Ja też co miesiąc teraz, tzn teraz idę po 3 tyg, bo wyjeżdzamy do rodzinki jeszcze przed wyjazdem do Norwegii i później nie będę miała kiedy. Oj płci to jestem ciekawa strasznie, ciągle mój mąż chodzi i powtarza, że będzie synek, ale zobaczymy. Co prawda czuję się zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży i mam zupełnie inne zachcianki. z Julką jadłam słodkie a teraz mnie na ostre ciągnie, więc kto wie :-D

reklama
Do góry