reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
helo laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tesknilyscie?????????????
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jednak do piatku mam neta,cos bylo w centarli bo jak wlaczylam kompa,tak tylko sprawdzic tos ie ucieszylam ze jest net:-D:-D:-D:-D:-D
alez mi teskno do was bylo

najpeirw-wczoraj caly dzien bylam u mamy,bo w odmu nie bylo do kogo wracac,ale trudno:wściekła/y:
od rana a arczeja od nocy bola mnie zeby.tzn bez ibupromu boli mnie cala zuchwa od pocztaku do konca,i do tego lewa strona goranje szczeki-nadal nie wiem ktory zab:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na dole wychodza mi naraz obie 8 ,nic dzis nie jadlam,bo proszek tylko zlagodzil bol,ale nie bardzo moge cokolwie gryzc.
dieta:rofl2:

do tego w sobote dostaalm @ wiec wczoraj i dzis,lepiej nie mowic....

ogolnie caly dzien czuje sie do du...od 6 rano nie spie przez te zeby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
obejrzlaam jakas stara komedie,bo co mialam robic?

ale przyjechala przed chwila listonoszka i wiecie co?dostalam list od wojewody mazowieckiego-uznali moje odwolanie w sprawie Weroniki i dostala orzeczenie na 2 lata:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!1
ktos pomysli ze sie ciesze z dzieca choroby,ale niewazne.to dodtakowe 200zl miesiecznie,znizkowe bilety,w stolicy za darmo komunikacja,i platny caly wychowawczy:-):-):-):-)

warto bylo robic mentosa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to ide poczytac
anabubka ale super z tym orzeczeniem jupiiiiiii:-):-):-)
kohana tak myślałam o tym twoim necie no bo jak to bez ciebie na forum:-:)-:)-(
i tak wymyśliłam a ta sąsiadka nie może nie rezygnować tzn teoretycznie ty byś go nie mogła mieć ale na jej nazwisko????albo myślałaś o bezprzewodowym np oreng albo pley???
no i wywołałam cię jakoś na forum:tak::tak::tak:oj ta telepatia:-D:-D
Przyzwyczaisz się. Ja zdawałam też na małym i do vectry bałam się jeździć ale teraz śmigam jak zła ale jak to mówią w koło komina. Do wrocka jadę ale z mężem:zawstydzona/y:.

Psia mać coś mi się nie pozaznaczało:baffled:.
Ja też używam tylko dady i jestem zadowolona.

Dzięki dziewczyny za opinie o wózku teraz tylko m przekonać do ceny:baffled:. Ale myślę że dam rade

Muszę się pochwalić Sebkowi dzisiaj wylazły dwa zęby na dole :-)
kochana geatki za zębolki i to 2:tak::tak::tak:
Zamówiłam wózek:-D znalazłam za 333 to 36zł taniej:-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A teraz modły żeby było ok
no kochana a jaki kolorek???jak zaczniesz go użytkować to naisz jak się sprawuje:tak::tak:
Hej!

My w sobotę poświętowaliśmy na grilu ze znajomymi, było miło i sympatycznie a ognisko palilo się do 3.00. W niedzielę świętowaliśmy rodzinnie z dziećmi bo Anny i Krzysztofa przy okazji. Zabraliśmy więc dzieciaki do wesołego miasteczka i miały mega zabawę...no a wieczorem to już świętowaliśmy tak całkiem prywatnie...:-p:-p:-p i mąż do pracy pojechał baaardzo nie wyspany:-D

Pozdrawiam!!! i idę poczytać co u Was
a bo u ciebie krzyś i ania to tak jak ja z bratem:-D:-D:-D:-D:-D
no i nie ma to jak prywatne świętowanie;-);-);-);-)

wróciłam z pracy dzisiaj nawet szybko zleciało i tak jakoś na wesoło:rofl2:
dzzieci już śpią pietruszka czatuje chyba na neta ja zaraz zmykam pod prysznic i do łóżka nockę odespać:sorry:bo nie wiadomo jaka i ta będzie bo ten wariat antoni to cosik nockami nie lubi spać.....zresztą w dzień też mało śpi:confused2::confused2:

anabubka ale super z tym orzeczeniem jupiiiiiii:-):-):-)
kohana tak myślałam o tym twoim necie no bo jak to bez ciebie na forum:-:)-:)-(
i tak wymyśliłam a ta sąsiadka nie może nie rezygnować tzn teoretycznie ty byś go nie mogła mieć ale na jej nazwisko????albo myślałaś o bezprzewodowym np oreng albo pley???
no i wywołałam cię jakoś na forum:tak::tak::tak:oj ta telepatia:-D:-D

no trzeba bedzie cos wymyslic.jezeli juz to play,ale to sie wiaze z zakupem nowego tel bo nie wyobrazam sobie zeby korzystac np.z tel p z netu.ja musze miec niezalezny net.
poki bede z doskoku od mamy,no i moze uda sie chlopakom cos wymyslic i dlugo nie bede sie meczyc bez netu.nalog to nalog:tak::rofl2:

dobrze ze spojrzalalm do Pauliny ksizeczki i sie okazalo ze na 6 sierpnia mamy izyte czd, a bym zapomniala.no i w srode ta avon wiec tez nie moge nigdzie jezdzic w dzien.niedlugo wakacje zleca a ja nawet w polowie miejsc nie bede co zaplanowalam.czasu malo jakos.ale terpeutka bierzez 2tyg urlopu w sierpniu to bede mogla polatac troche,no i pare groszy wiecej bedzie:-)
jutro lece skldaca dokumenty dp gminy

reklama
Trochę między wierszami wczoraj pisałam;-),bo wczoraj się testowałam:tak:.I to mój najwspanialszy prezent dla małża:-p:tak::-D.

no pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kolejna ciężarowka na domówach:-):-):-):-):-):-)

ja mam coraz wieksza chec na 3 dziecko ale kurcze warunkow nie mam i do pracy bym wrocila.....ehhhh

Do góry