reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dzień dobry moje panie :-)
A my w środę w SzR będziemy się uczyć ubierać dzidzie a faceci będą kapać oczywiście lalki.
Wczoraj na koniec faceci musieli nam stopy masować- suuuper:-D:-D
Kochanie a Wy cos płacicie za ta szkołę rodzenia?
Bo jak czytam co piszesz to moja szkoła rodzenia to było tylko odbebnienie po łebkach wszystkiego :-(a to taka bezpłatna była przy szpitalu

Kropeczko - jesteś niezawodna:-):tak::tak:

A dlaczego się ukrywaja po farbowaniu - znaczy na nk ich nie wyczaję???
No raczej nie ,bo obie kolezanki stwierdziły ze cyt." sa grube i brzydkie" i sie nie pokarzą :-(

z tego co ja kojaze to na terenie warszawy szkola rodzenia jesy refubdowana :-) i wiekszosc szkol ma podpisane tez kontrakty ale nie wiem jak z Kingus jest :eek:

No raczej nie ,bo obie kolezanki stwierdziły ze cyt." sa grube i brzydkie" i sie nie pokarzą :-(

Magda - i Ty Ich do pionu nie postawiłaś?:szok:

dziewczyny - ja znowu zmykam na chwilkę - wyciągnę pranie i sama wskoczę do wanny na szybko:tak:

potem zajrzę na pewno - chociaz jeszcze muszę jechac do apteki i sklepu - pusto w lodówce:tak:

Dzień dobry moje panie :-)

Powiedzieli ile może Cię trzymać.

;-);-) Ale wkrótce będzie wolno

Wczoraj na koniec faceci musieli nam stopy masować- suuuper:-D:-D

Witaj Kinguś!
1-powiedzial w sobote w szpitalu, ze okolo 2 dni...wiec teoretycznie wczoraj powinno minąc...a ja dalej mam ulalala...zawroty i jest mi tak inaczej, taka przymrozczona jestem....ale nie mam dzis -na razie- odruchow wymiotnych.

2-no mam nadzieje:-)

3.....i jak było....masaz stóp...no...to rozumiem:-):tak::-);-)

Kropeczko - jesteś niezawodna:-):tak::tak:

A dlaczego się ukrywaja po farbowaniu - znaczy na nk ich nie wyczaję???

1-dziękuje...ale naet nie bede z toba stawac w konkury...nie mam szans:-)
2-niech same powiedza...ola jeszcze nie zdazyla chyba sie pochwalic, bo to nowa sprawa...a Bernadka-cóz...musisz jej psychologicznie to wytlumaczyc chyba.....;-)

Ok mykam pod prysznic...zalecenie meza: prysznic, sniadanie, gidzinke poczekac i godzinny soacer w parku-musze sie zastosowac....ale ta godzina czekania znaczy-Wy:-) wroce czysta i pojedzona...pa

PS . Mam nadzieje, ze Zajaczek jest juz pobadaniu i wyszedl juz do domku z tego okropnego szpitala odpoczac....bo my niby tu piszemy o tym i tamtym, o dupie marynie....ale ja ciągle spoglądam na komorke i myślę o mojej Poziomce:-(
...Mam nadzieje, ze szybko smutek minie i zacznie nowe staranka z nowym zapalem i z duphastonem...myslicie ze Justynka powinna brac duphaston po takim zdarzeniu? mnie sie wydaje, ze tak...

reklama
Kochanie a Wy cos płacicie za ta szkołę rodzenia?
Bo jak czytam co piszesz to moja szkoła rodzenia to było tylko odbebnienie po łebkach wszystkiego :-(a to taka bezpłatna była przy szpitalu

z tego co ja kojaze to na terenie warszawy szkola rodzenia jesy refubdowana :-) i wiekszosc szkol ma podpisane tez kontrakty ale nie wiem jak z Kingus jest :eek:
Dokładnie miasto finansuje zajęcia kiedyś się płaciło.
Wiem, że niestety w innych miastach trzeba płacić 200-400zł za szkołe.
Ja jestem na razie zadowolona i nawet mój M się zaangażował. Wczoraj włożył mi kartki żebym mogła notować na zajęciach;-)
Ale mnie Kinia kopie po prawym boku :-D:-D

Do góry