reklama
nie wiem dokladnie jakie to badanie czy komputerowe czy recznie to liczą ale wyniki szybko sąwiec recznie do 15 czy tez 40 mln w ciagu 6 godzin by nie doliczyli
![]()
Kamila - chyba, że tych badających są miliony to wtedy kto wie, kto wie...

badaicka
Paulusia i Filipek
Kochanie a Wy cos płacicie za ta szkołę rodzenia?Dzień dobry moje panie :-)
A my w środę w SzR będziemy się uczyć ubierać dzidzie a faceci będą kapać oczywiście lalki.
Wczoraj na koniec faceci musieli nam stopy masować- suuuper![]()
Bo jak czytam co piszesz to moja szkoła rodzenia to było tylko odbebnienie po łebkach wszystkiego :-(a to taka bezpłatna była przy szpitalu
No raczej nie ,bo obie kolezanki stwierdziły ze cyt." sa grube i brzydkie" i sie nie pokarzą :-(Kropeczko - jesteś niezawodna:-)
A dlaczego się ukrywaja po farbowaniu - znaczy na nk ich nie wyczaję???
Eve84
2 lata przerwy.....
z tego co ja kojaze to na terenie warszawy szkola rodzenia jesy refubdowana :-) i wiekszosc szkol ma podpisane tez kontrakty ale nie wiem jak z Kingus jest 

No raczej nie ,bo obie kolezanki stwierdziły ze cyt." sa grube i brzydkie" i sie nie pokarzą :-(
Magda - i Ty Ich do pionu nie postawiłaś?

dziewczyny - ja znowu zmykam na chwilkę - wyciągnę pranie i sama wskoczę do wanny na szybko

potem zajrzę na pewno - chociaz jeszcze muszę jechac do apteki i sklepu - pusto w lodówce

w.kropeczka
Fanka BB :)
Dzień dobry moje panie :-)
Powiedzieli ile może Cię trzymać.
;-);-) Ale wkrótce będzie wolno
Wczoraj na koniec faceci musieli nam stopy masować- suuuper![]()
Witaj Kinguś!
1-powiedzial w sobote w szpitalu, ze okolo 2 dni...wiec teoretycznie wczoraj powinno minąc...a ja dalej mam ulalala...zawroty i jest mi tak inaczej, taka przymrozczona jestem....ale nie mam dzis -na razie- odruchow wymiotnych.
2-no mam nadzieje:-)
3.....i jak było....masaz stóp...no...to rozumiem:-)

Kropeczko - jesteś niezawodna:-)
A dlaczego się ukrywaja po farbowaniu - znaczy na nk ich nie wyczaję???
1-dziękuje...ale naet nie bede z toba stawac w konkury...nie mam szans:-)
2-niech same powiedza...ola jeszcze nie zdazyla chyba sie pochwalic, bo to nowa sprawa...a Bernadka-cóz...musisz jej psychologicznie to wytlumaczyc chyba.....;-)
Ok mykam pod prysznic...zalecenie meza: prysznic, sniadanie, gidzinke poczekac i godzinny soacer w parku-musze sie zastosowac....ale ta godzina czekania znaczy-Wy:-) wroce czysta i pojedzona...pa
PS . Mam nadzieje, ze Zajaczek jest juz pobadaniu i wyszedl juz do domku z tego okropnego szpitala odpoczac....bo my niby tu piszemy o tym i tamtym, o dupie marynie....ale ja ciągle spoglądam na komorke i myślę o mojej Poziomce:-(
...Mam nadzieje, ze szybko smutek minie i zacznie nowe staranka z nowym zapalem i z duphastonem...myslicie ze Justynka powinna brac duphaston po takim zdarzeniu? mnie sie wydaje, ze tak...
Nektarynka
Fanka BB :)
Kamila - chyba, że tych badających są miliony to wtedy kto wie, kto wie...![]()

a jeszcze mam pytanie - widziałam Ktosiową na BB czy mam przewidzenia![]()
tak widzialas
reklama
kinguś
Nie poddam się
Kochanie a Wy cos płacicie za ta szkołę rodzenia?
Bo jak czytam co piszesz to moja szkoła rodzenia to było tylko odbebnienie po łebkach wszystkiego :-(a to taka bezpłatna była przy szpitalu
Dokładnie miasto finansuje zajęcia kiedyś się płaciło.z tego co ja kojaze to na terenie warszawy szkola rodzenia jesy refubdowana :-) i wiekszosc szkol ma podpisane tez kontrakty ale nie wiem jak z Kingus jest![]()
Wiem, że niestety w innych miastach trzeba płacić 200-400zł za szkołe.
Ja jestem na razie zadowolona i nawet mój M się zaangażował. Wczoraj włożył mi kartki żebym mogła notować na zajęciach;-)
Ale mnie Kinia kopie po prawym boku

Podziel się: