co sie stalo..?
Nic - pisałam do Badaickiej bo się ukrywa - tzn. w krzakach siedzi jak Kaprycha:-)
wiatj Romka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co sie stalo..?
Jestem,jestem kochana ale smażyłam naleśniory,bo Paweł zaraz wróci i jedziemy do teściowejNic - pisałam do Badaickiej bo się ukrywa - tzn. w krzakach siedzi jak Kaprycha:-)
wiatj Romka![]()
Andziu ja to rozumiem, bo właśnie kończę drugie pranie
Do Jastrzębskiego więcej nie poszłam. Byłam u kontroli po powrocie z Turcji i potem już przestałam tam chodzić. Ale tylko dlatego,że u niego czeka się 2-3 godziny przed gabinetem. Stwierdziałam że trochę to męczące w ciąży. I chodzę do promedisu w katowicach. Mam tam wizyty i wszystkie badania za darmo a i pani doktor fajna.No i umawiam się na konkretną godzinę, więc czekac nie muszę. Nawet na badania z krwi umawiam się na dzień i godzinę, więc jest to wygodne dla mnie.
Uciekam powiesić pranie...
dowód na to, ze AndziaS kłamac nie potrafiNic - pisałam do Badaickiej bo się ukrywa -...
i do apteki...pamietaj-bo lodowka pustaja zmykam do tego sklepu ...![]()
O to szybko Cię zmorzyło ;-);-);-)Ja też wczoraj walczyłam z oczami o 19.00 jak bym się poddała to już by był komar cięty.
A już wyniki masz dobre tarczycy?wiem, ze w ciążę zajść mogę bo byłam, ale boję się, że znowu fasolka obumrze pzrez tą tarczycę i może dlatego się nie udaje![]()
Gdzie Ci ten prąd schowali ;-);-)
Teraz z kasą krucho dlatego na większe zakupy idę w sierpniu- już będzie wypłata ;-)PS moze sie jednak nie skonczy tylko na skarpetusiach dzis...co?
DokładniePo prostu u nas poziom empatii wynosi 10 na 10 i my wierzymy w Twoją ciążę , a co!!!
Już niewiele zostało ;-)Ja wiem jedno albo osiwieje albo ocipieje do dnia testowania![]()
Po stracie maluszka troszkę inaczej się patrzy na ciążę, przed każdą wizytą lęk czy serduszko będzie jeszcze biło....teraz jest już trochę inaczej bo mała mi daje znaki ;-);-)To ja z zakupami szaleje od poczatku a nawet przed ciążą juz szalałam. Ale ja nigdy nie pomyslałam że coś złego może się przez to stać. Zawsze myślę pozytywnie. Jak już zaszłam w ciążę to urodze zdrowe dziecko. Nie ma innej opcji!
A może nie policzy za wizytę?kazała mi przyjsć do niej ale ja sie zastanawiam czy jest sens kolejne 70 zł płacić za wizytę bo moze da mi inny lek ale nie jest powiedziane ze mnie nie uczuli znów
Razem w tych krzakach siedzą ;-);-);-)Nic - pisałam do Badaickiej bo się ukrywa - tzn. w krzakach siedzi jak Kaprycha:-)
A nie wyjechała na urlopik czasem?Dziękuję Kropeczko za namiary na ten lek może jednak go wypróbuje bo co mi szkodzi a do tego dermatologa na razie sie chyba nie wybiorę bo tyle kasy wydać na kolejną wizytę i pewnie kolejne antybiotyki to ja mam gdzieś nie stać mnie na to
a jak sie zdenerwuje to pojade do Krakowa do tej dermatolog co mi ja Gosia polecała a pro po gdzie jest Gosiaczek??