reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Andziu ja to rozumiem, bo właśnie kończę drugie pranie:tak:

Do Jastrzębskiego więcej nie poszłam. Byłam u kontroli po powrocie z Turcji i potem już przestałam tam chodzić. Ale tylko dlatego,że u niego czeka się 2-3 godziny przed gabinetem. Stwierdziałam że trochę to męczące w ciąży. I chodzę do promedisu w katowicach. Mam tam wizyty i wszystkie badania za darmo a i pani doktor fajna.No i umawiam się na konkretną godzinę, więc czekac nie muszę. Nawet na badania z krwi umawiam się na dzień i godzinę, więc jest to wygodne dla mnie.

Uciekam powiesić pranie...

Ja jednak poczekam do września i dopiero wtedy poszukam innego lekarza - tzn. pójde chyba do tej kliniki - tam pewnie zaczną od badań od początku - bo tarczyca i cukrzyca itp.;-)

ja zmykam do tego sklepu i jeszcze wstapię na cmentarz bo prababcia Anna:tak:

Nic - pisałam do Badaickiej bo się ukrywa -...
dowód na to, ze AndziaS kłamac nie potrafi:-p
Widac jakis top-secret temat...ale Madzia-nie ma co-wracaj na forum!!!!! Nie wiem o co biega .....ale wracaj !!!! bo bez Ciebie to nie to samo!

I Zajaczek dalej milczy...wyslala jej smsa z zapytaniem jak sie sprawy maja....ale ciiiisza.....

Już poleżałam i wróciłam:tak::tak:
Ja też wczoraj walczyłam z oczami o 19.00 jak bym się poddała to już by był komar cięty.
O to szybko Cię zmorzyło ;-);-);-)

wiem, ze w ciążę zajść mogę bo byłam, ale boję się, że znowu fasolka obumrze pzrez tą tarczycę i może dlatego się nie udaje:sorry:
A już wyniki masz dobre tarczycy?

juz jestem dziewczynki nie miałam prądu do tej pory
Gdzie Ci ten prąd schowali ;-);-)

PS moze sie jednak nie skonczy tylko na skarpetusiach dzis...co?
Teraz z kasą krucho dlatego na większe zakupy idę w sierpniu- już będzie wypłata ;-)

Po prostu u nas poziom empatii wynosi 10 na 10 i my wierzymy w Twoją ciążę , a co!!!
Dokładnie :-D:-D:-D

Ja wiem jedno albo osiwieje albo ocipieje do dnia testowania:-D:-D:-D
Już niewiele zostało ;-)

To ja z zakupami szaleje od poczatku a nawet przed ciążą juz szalałam. Ale ja nigdy nie pomyslałam że coś złego może się przez to stać. Zawsze myślę pozytywnie. Jak już zaszłam w ciążę to urodze zdrowe dziecko. Nie ma innej opcji!
Po stracie maluszka troszkę inaczej się patrzy na ciążę, przed każdą wizytą lęk czy serduszko będzie jeszcze biło....teraz jest już trochę inaczej bo mała mi daje znaki ;-);-)

kazała mi przyjsć do niej ale ja sie zastanawiam czy jest sens kolejne 70 zł płacić za wizytę bo moze da mi inny lek ale nie jest powiedziane ze mnie nie uczuli znów
A może nie policzy za wizytę?

Nic - pisałam do Badaickiej bo się ukrywa - tzn. w krzakach siedzi jak Kaprycha:-)
Razem w tych krzakach siedzą ;-);-);-)

Dziękuję Kropeczko za namiary na ten lek może jednak go wypróbuje bo co mi szkodzi a do tego dermatologa na razie sie chyba nie wybiorę bo tyle kasy wydać na kolejną wizytę i pewnie kolejne antybiotyki to ja mam gdzieś nie stać mnie na to
a jak sie zdenerwuje to pojade do Krakowa do tej dermatolog co mi ja Gosia polecała a pro po gdzie jest Gosiaczek??

Dobra napisze na ogóle

nowe info odnośnie sytuacji z moim M

babsztyl który się zapatrzył w moim M wydzwania do niego nachalnie

Jak chce to mogę jej d obsmarować na całej NK, mam jej dane, nr tel kom

odechce się jej zarywania do żonatych facetów!

Tylko muszę jeszcze zmusić M do mówienia, ale szczerego, w końcu przysięgaliśmy sobie przed Bogiem, więc lepiej niech będzie szczery, bo jak poskarrze się mojej śp mamusi i jak ta zejdzie z nieba i mu po pusku natrzaska to odechce się mu wszystkiego!

reklama
Dziękuję Kropeczko za namiary na ten lek może jednak go wypróbuje bo co mi szkodzi a do tego dermatologa na razie sie chyba nie wybiorę bo tyle kasy wydać na kolejną wizytę i pewnie kolejne antybiotyki to ja mam gdzieś nie stać mnie na to
a jak sie zdenerwuje to pojade do Krakowa do tej dermatolog co mi ja Gosia polecała a pro po gdzie jest Gosiaczek??
A nie wyjechała na urlopik czasem?

Do góry