reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Niunia jaki ty lachon jesteś no no super wyglądasz tylko nie wiem jaki masz kolor włosków bo mnie mam kolorów w kompie

reklama
ale tak na beszczela ..... co tym babom do glowy przychodzi?????? :crazy::crazy::crazy: albo ty kiedys odbierz ten tel a M. zmus do spowiedzi bedzie wam obojgu latwiej! :sorry:

EWUNIU ja już jej parę słów napisałam na NK.
Tak się dziwnie zgrało, że właziła sama na mój profil.

no wlasnie-musisz poznac jego wersje i potem jej i zrobic konfrontacje...wtedy sie okaze kto klamie a kto mowi prawde.
Niuniu-nie poddawaj sie!

Tak, chyba schowam modem - nie będzie mia dostępu do kompa, schowam mu kluczyki od auta - nie będzie mógł nigdzie pojechać, zamknę rowery na klucz i go schowam - nigdzie nie zwieje, z kosiarki coś wymontuje coby nie odpaliła a kose wyrzucę w krzaki - coby nie uciekł na pole, gry komputerowe pochowam - by nie bawił się w strzelanki a książki odwiózł do biblioteki więc nie ma a jak przywiezie nowe to tak zakamufluje, że mu odechce się czytac.
Jeżeli to wszysttko zrobie to będę mogła spokojnie porozmawiac z własnym M.

Kropeczko na pewno zauwazyłaś na tych fotkach co Ci wczoraj wysłałam jaką mam cerę a tam miałam makijaż tylko taki z całego dnia nie poprawiany i trochę starty i widać doskonale jaką mam cere

Dobra napisze na ogóle

nowe info odnośnie sytuacji z moim M

babsztyl który się zapatrzył w moim M wydzwania do niego nachalnie

Jak chce to mogę jej d obsmarować na całej NK, mam jej dane, nr tel kom

odechce się jej zarywania do żonatych facetów!

co za sucz!!!!! do zonatego faceta wypisywac! jakas urojona kretynka roku!!!!
tez kiedys mialam taka sytuacje i zadzwonilam do laski,troche jej pocisnelam,facetowi tez dostalo sie po lbie i sprawa ucichla...(na jakis czas) ale to dluuuuuga historia i nie na to forum;-)
ja bym jej pokazala kto tu zadzi!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Nic - pisałam do Badaickiej bo się ukrywa - tzn. w krzakach siedzi jak Kaprycha:-)
wiatj Romka:tak:

acha no to spoko,myslalam ze znowu cos sie dzieje nie takiego...no dobra wybaczam ale az mi cisnienie podskoczylo hehe!:-p
witam!

A skoro kiedyś tu gadałyście o fryzurach, figurzę to moje aktualne foto:
no no kochana :-):-):-) cud miod :-) i baaardz ofajny kolorek wloskow !!!! ty chuderlaku!
EWUNIU ja już jej parę słów napisałam na NK.
Tak się dziwnie zgrało, że właziła sama na mój profil.
:eek: jakas nienormalna! szok normalnie! :eek: a odpisala ci cos? czy udaje ze jej nie ma!? dorwij jak najszybciej M. niech wyjasni sprawe i niech nie gada tekstow typu: nie ma o czym mowic .... :baffled: trzymam kciukasy! :sorry:

ja spadam dziewuszki do kina z malzem :sorry: bedziemy dzisiaj swietowac :laugh2:

Niunia jaki ty lachon jesteś no no super wyglądasz tylko nie wiem jaki masz kolor włosków bo mnie mam kolorów w kompie

swój naturalny tzn bardzo jasny brąz w odcieniu złotego orzecha laskowego.
Nawiasem mówiąc niektórzy jak zobaczyli mnie po długim czasie to myśleli, że farbowane, sprawa się sypie dopiero jak zobaczą z bliska siwe:-D

Kropeczko na pewno zauwazyłaś na tych fotkach co Ci wczoraj wysłałam jaką mam cerę a tam miałam makijaż tylko taki z całego dnia nie poprawiany i trochę starty i widać doskonale jaką mam cere

A jakie ty dostałaś leki, bo ja muszę iść do dermatologa, bo mam kolor wmiare stały cery i dużych syfków nie mam ale całą masą krostek, zaskórników i grudek, które przy każdej sprzyjającej okazji robią się wybitnie widoczne i stan zapalny i wtedy tylko tona tapety pomaga.

Dobra napisze na ogóle

nowe info odnośnie sytuacji z moim M

babsztyl który się zapatrzył w moim M wydzwania do niego nachalnie

Jak chce to mogę jej d obsmarować na całej NK, mam jej dane, nr tel kom

odechce się jej zarywania do żonatych facetów!

Tylko muszę jeszcze zmusić M do mówienia, ale szczerego, w końcu przysięgaliśmy sobie przed Bogiem, więc lepiej niech będzie szczery, bo jak poskarrze się mojej śp mamusi i jak ta zejdzie z nieba i mu po pusku natrzaska to odechce się mu wszystkiego!
następne zdzirsko na horyzoncie!!!! jakie to są ku.... Mają satysfakcje z rozbijania rodzin czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wywlekłabym takie za kudły, nago po żwirowej drodze, albo wiejskiej drodze z krowimi plackami!!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

co za sucz!!!!! do zonatego faceta wypisywac! jakas urojona kretynka roku!!!!
tez kiedys mialam taka sytuacje i zadzwonilam do laski,troche jej pocisnelam,facetowi tez dostalo sie po lbie i sprawa ucichla...(na jakis czas) ale to dluuuuuga historia i nie na to forum;-)
ja bym jej pokazala kto tu zadzi!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

No właśnie ja nie poruszałam szczegółów na forum, tylko parę osób jest bardziej wtajemniczonych.
Nie chce do niej dzwonić z komóry, bo nie mogę zablokować wyświetlania mojego nr telefonu a ona pracuje w tym samym molochu co mój M i nie chce by ktokolwiek miał mój nr.
Ale NK działa więc tam ją dorwałam.

no no kochana :-):-):-) cud miod :-) i baaardz ofajny kolorek wloskow !!!! ty chuderlaku!

:eek: jakas nienormalna! szok normalnie! :eek: a odpisala ci cos? czy udaje ze jej nie ma!? dorwij jak najszybciej M. niech wyjasni sprawe i niech nie gada tekstow typu: nie ma o czym mowic .... :baffled: trzymam kciukasy! :sorry:

ja spadam dziewuszki do kina z malzem :sorry: bedziemy dzisiaj swietowac :laugh2:

Tak odpisała, wciskała jakieś kity a ja jej na to, ze wiem z innego źródła co do jej zamairów do mojego M i ucichła, chyba nie chciała rżnąc głupa dalej bo dałam jej do zrozumienia, że porzałuje za wpier******* się z butami do czyjegoś życia i że nie ręczę za siebie:crazy: jak się by między mną a M pop*******

reklama
Do góry