reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hej piekne!
Wyszedl negatywny, a glowa mi jeszcze platala figle, bo zdawalo mi sie, ze cos tam majaczy obok jednej czerwonej krechy. Mieszkam w Anglii i moje kolezanki Angielki wszystkie utrzymuja, ze dzieci nie chca miec, a te ktore chca, musza sie najpierw "wybawic". A milosc mojego zycia tez nie za mloda... mlody. Ale on nie patrzy na to w ten sam sposob jak ja.:baffled:

Jak w koncu z Zajaczkiem?

Zajaczek:-(niestety...fasolka nie dala rady:-(jest w szpitalu...

Qcz ...cokolwiek by to nie znaczylo (???) masz tam cos obok tej krechy czy nie masz??? bo jak masz cien, cienia cienia....to :-) i zapewne za kilka dni bedzie juz cien cienia, a potem tylko druga kreska-ciemna i wyrazna, zadnych cieni:tak:

Wiem jakie jest podejscie w Uk...smaa tu jestem...

Ile masz lat? i skad wiesz ze jestesmy 'iekne"...podgladalas????:laugh2::rofl2::laugh2:

A ja się przyznaje że siedzę w krzaczorach!:-p
no wytne te krzaki,wytne - jak boga kocham!!!! Nawet Martynke zwerbowaly w krzaki...nie wierze!!!!!

Mam troche strach,bo mówią ze jak kobieta w ciązy trzyma dziecko do chrztu to zle wróży,nie obrazcie sie ale moze Ewelinke wezcie:tak:

Boze Madzia-Patrysia-nie mowcie mi, ze Wy w takie rzeczy wierzycie??????? Przeciez to zaprzecza wogole sensowi chrzczenia dziecka...no bo albo wiara w Boga albo w przesady i gusła!!!! prosze Was!!!!! Co ma piernik do wiatraka...ze ciezarna i wogole??? przeciez ona jest zoną, to ma prawo byc w ciaży i ksiadz sie nie obuzy!

reklama
Mam troche strach,bo mówią ze jak kobieta w ciązy trzyma dziecko do chrztu to zle wróży,nie obrazcie sie ale moze Ewelinke wezcie:tak:
:eek::eek: ja tam nie wierze w takie bzdury..... ja z moja młodsza siostra to sie zabijamy kłócąc która ma byc chrzestna u starszej siostry! tzn kłócilismy przy pierwszej hehe ale że ja zostałąm chrzestna to teraz drugiego dziudziusia juz druga siostra:tak:

Jak ten czas zapindala...

Po dyskusji w rodzinie (znaczy ja i lepsza połowa) potanowiliśmy wziąc co dają i sperd... 6 000 piechotą nie chodzi i nie o nas chodzi a z nia raz jest na wozie raz po wozem. Ja od 19 roku życia nie wziełam od niej ani grosza, ale czułam przez telefon że jej bardzo zależy na tym prezencie... Nie chcę się łudzić że ma jakieś uczucia czy coś ale niech ma - w sumie o prezent tez dla niej - zmniejsza jej poczucie winy :eek::laugh2:

ok - daję się przekonać - nie będę pzreciez się upierac jak osioł:tak:
jeżeli chodzi o ten prezent to po prostu ja bym nie wzięła bo uniosłabym się honorem;-)
a prawdą jest, że jest to prezent, którego przeciez nie zabierze z powrotem i nawet jak jej coś odwali znowu to już będzie "po ptokach" (jak to mówią) - a co do poczucia winy - wykupi się za wszystkie czasy - tzn. w jej oczach będzie już wina odpuszczona:tak: - tylko mnie tacy ludzie strasznie wq... i dlatego ja bym nie wzięła - ale to już mój problem, na własną terapię:sorry:

eh mam taka ochotę na słodkie, że zaraz musze zleciec do żabki, ale boje sie was zostawic, bo wróće a tu bedzie znowu ze 100 stron do czytania....:confused2:
a pozatym musze sie zabrac zaraz za lutowanie kolejnych 200 płytek....:confused2:

rozumiemy i szanujemy decyzje:tak:

Kobitki ja także nie wierze w to ale jednak wiem że MADZIA obawiają się o malenstwo dlatego zostawiliśmy im decyzje:tak:wogóle też chodzi o to że ich dziuś będzie ledwo urodzony i nie chce aby mieli wiekszego obciążenia że jeszcze chrzestnymi :tak:

Zajaczek:-(niestety...fasolka nie dala rady:-(jest w szpitalu...

Boze Madzia-Patrysia-nie mowcie mi, ze Wy w takie rzeczy wierzycie??????? Przeciez to zaprzecza wogole sensowi chrzczenia dziecka...no bo albo wiara w Boga albo w przesady i gusła!!!! prosze Was!!!!! Co ma piernik do wiatraka...ze ciezarna i wogole??? przeciez ona jest zoną, to ma prawo byc w ciaży i ksiadz sie nie obuzy!

Ja nie wierze w takie rzeczy,ale czasem,ale to tylko moje myslenia,bardzo bym chciała byc chrzestą:tak:

:eek::eek: ja tam nie wierze w takie bzdury..... ja z moja młodsza siostra to sie zabijamy kłócąc która ma byc chrzestna u starszej siostry! tzn kłócilismy przy pierwszej hehe ale że ja zostałąm chrzestna to teraz drugiego dziudziusia juz druga siostra:tak:

Własnie zmieniłam zdanie zostaniemy chrzestnymi:tak:

reklama
rozumiemy i szanujemy decyzje:tak:

Kobitki ja także nie wierze w to ale jednak wiem że MADZIA obawiają się o malenstwo dlatego zostawiliśmy im decyzje:tak:wogóle też chodzi o to że ich dziuś będzie ledwo urodzony i nie chce aby mieli wiekszego obciążenia że jeszcze chrzestnymi :tak:

Pati jednak zostaniemy chrzestnymi nie szukaj juz nikogo:no:Wara:wściekła/y:

Do góry