reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

No ja dzisiaj właśnie wypróbowuję moją nową kompozycję, mianowicie pulpety z miętą. Zobaczymy jak to wyjdzie. Póki co pachnie ładnie.

Pusto... może mężowie powracali z prac?:-D
z mieta nigdy nie robiłam:sorry:
ja zawsze robie z pieczarkami w sosie pieczarkowym:-) a dzis pierwszy raz starlam pieczarki na tarce a nie pokroilam i jakies mi sie te pulpety nie dorobily..... :confused2:
trzymam kciuki za twój teścik jutrzejszy :tak:

reklama
z mieta nigdy nie robiłam:sorry:
ja zawsze robie z pieczarkami w sosie pieczarkowym:-) a dzis pierwszy raz starlam pieczarki na tarce a nie pokroilam i jakies mi sie te pulpety nie dorobily..... :confused2:
trzymam kciuki za twój teścik jutrzejszy :tak:
Ja dosypuję miętę do mięsa, razem z różnymi innymi rzeczami, które się normalnie do pulpetów dodaję, a potem duszę z marchewką, pieczarkami, ziemniaczkami, trochę mięty, tymanku, liściem laurowych i chilli... a że lubię ostre to jeszcze sobie z 3 krople tabasco wrzucę:tak:

Dziękuję za kciuki!

Sandra - nie ma Nektarynki - do pionu by Cie sprowadziła :wściekła/y:- Ty na wykresie masz spadek ale nie poniżej coverline czyli jest ok:tak:
:-D:-D:-D usmialam sie po pachy.. ale faktycznie przyznam CI racje.. przegladalam wykres Sandry i nie ma mowy o tym ze jest to cykl bezowulacyjny czy cos takiego tempka ładnie w gorze siedzie wiec nie ma czym sie przejmowac.. poza tym takze nie ma co mówic o spadku implantacyjnym taki spadek zazwyczaj jest ponizej lini coverline lub tez ciut powyzej.. a nie o 1 czy 2 kreski.. poza tym wykresów ze spadkiem ogladałam naprawde malo raczej spotyka sie dwustopniowe wykresy ze jest skok jeden na jakies tam tempki a po kilku dniach drugi na wyzsze.. ale rozne kobiety rozne reguly czasem jest tak ze nie ma zadnych ani skokow ani spadkow.. takze poczekac do tych 15 dni po owulce i bedziemy myslec

Kropeczko - ja się mam super dobrze :), Ida też :)
Ja mam olbrzymią wadę, straszną - jestem zasadnicza-picza. W domu moja lepsza połowa mówi na mnie: WEDO (wielka egzekutorka domowego ogniska lub wymiennie domowych obowiązków) :baffled:

Tak więc, ja - WEDO, nie mogę znieść manipulacji, mierzi mnie głupota i w ogóle jestem pełna wad.

Moja droga - strach się bać:szok:
Uśmiałam się jak to czytałąm - nie wiem jak wyglądasz ale sobie wyobraziłam Babę-tyrana;-) - chyba te kabarety, które Makaronka wrzucała tak na mnie wpłynęły:-D:-D:-D

Nektarynko - dobrze, że się ze mną zgadzasz - to znaczy, że coś się uczę z tej interpretacji;-)
ja dlatego nakrzyczałam na Sandrę - bo ona o spadku w kółko a jak zerknęłam na wykres to mówię - jaki spadek???

a z tego wszystkiego zapomniałąm Wam napisać, żę nad jeziorkiem mieszka moja wielka stara miłość - przeparadowałam Mu przed domkiem 4 razy aż w końcu się natknęłam:tak: mhmmmmmmm przystojniak;-)

wow, mamuśka!!!!:szok:;-)
walnij pasemka jak chcesz,...dodasz fruzyrce troche lekkosci na lato...choc podobno pasemka sa w swiecie już passe....ale jak ktos sie dobrze czuje i mu pasuja to...czemu nie?
Bedzie Ci fajnie w jasnych refleksach Madziu...choc tak tez jest fajnie, ale powazniej....

Tak jak i u mnie...w jasnych balejazach jestem trzpiotka a w ciemnym kolorze-jednolitym - to robie sie powazna kobieta....teraz jestem cos pomiedzy-szara myszka:-)
Jakie WOW ??? :szok::szok::szok:
Ja Cie prosze siostro :szok::szok::szok:
A pasemka niech se sa passe i tak je za jakieś 2 tygodnie góra miesiąc przefarbuje-myśle juz nad miedzianym lub czymś w czerwieni :-D:-D:-D;-)
pasemka chcę,bo tak jak mówisz ciemny kolor włosów i moja blada kwadratowa morda postarzają mnie bardzo :baffled:
JAK TAM CIASTO???????

Ahhhh znów się napatrzę na dziecko i będę chciała już rodzić (mimo świadomości , że czeka mnie bóllllll ) :-)
Kochana ja sie strasznie bałam porodu,STRASZNIE :szok::szok::szok:
ale uwierz mi na słowo,że da się to wszystko przeżyć, fakt boli ale...
wszystko zalezy jaki masz tzw próg bólu. Ja w skali od 1 do10 mam -500 :szok:
Bedzie dobrze o ile bedziesz słuchała poleceń połoznych :tak:i przede wszystkim nie wolno krzyczeć( w sensie wyzywać i biadolić ciagle,ze boli) :no:jak połozne widzą taka panikarę i pyskatą to sie nią wtedy nie zajmują-niestety tak to wyglada
:-:)baffled:
Kropeczko - ja się mam super dobrze :), Ida też :)
Ja mam olbrzymią wadę, straszną - jestem zasadnicza-picza. W domu moja lepsza połowa mówi na mnie: WEDO (wielka egzekutorka domowego ogniska lub wymiennie domowych obowiązków) :baffled:
Podoba mi sie to określenie :tak: mója lepsza połowa jak to ładnie określasz jest nim zachwycona :laugh2:

Badaicka świetnie wygladasz a ten pomysł z pasemkami to trafiony jak najbardziej.
Daj spokój jakie świetnie :szok::no: mam oczy i lustro w domu :tak:

Świetna fryzurka :-). Ja w ogóle tak strasznie chciałabym mieć idealnie proste włosy, bo moje to mi się puszą i wykręcają i jak tylko trochę podrosną, to już mam z nimi kłopot, bo codziennie rano muszę układać...
Na tych pierwszych fotkach to owszem podobała mi sie fryzurka ale na tym z dzisiaj :szok::no: nie byłam u fryzjera chyba z 2 miesiace juz:-(poprostu sobie rosna jak chcą ale chce (chyba) zapuscić grzywke i dla tego póki co nie idę
A w ogóle to się pochwalę, a co tam :-D Nasze dzieło, jeszcze nie dokończone, w nowym przedszkolu :-)
AAASSSSIIIAAAA :-) ja Cie zapraszam do mnie do domu-pokoik a w zasadzie ściany pokoju mojej Pauliny sa do Twojej dyspozycji :tak::laugh2:
Stawiam się po spacerze! Melduję, że tutaj brzydko, mokro i pada. I w ogóle jestem w trakcie robienia pulpetów:tak:

Eve84 pamiętaj, żeby najpierw zedrzeć wierzchnią warstwę lakieru, nawet jeśli mebel jest matowy. Najlepiej nałożyć warstwę płynu do usuwania farby, a potem przejechać szpachlą, albo papierem ściernym. Jak się tego nie zrobi, to farba do drewna nie ma się na czym trzymać i schodzi warstwami. Ja zrobiłam ten błąd i farbę ściągałam płatami jak klej w kulce z palców.
Z tego co ja wiem to warto je jeszcze później odtłuscić benzyna ekstrakcyjną

Ja dosypuję miętę do mięsa, razem z różnymi innymi rzeczami, które się normalnie do pulpetów dodaję, a potem duszę z marchewką, pieczarkami, ziemniaczkami, trochę mięty, tymanku, liściem laurowych i chilli... a że lubię ostre to jeszcze sobie z 3 krople tabasco wrzucę:tak:

Dziękuję za kciuki!
Uuu,la,la ale masz smaki :laugh2:
Ja tez mocno trzymam kciukasy jutro z rana ;-)

Z tego co ja wiem to warto je jeszcze później odtłuscić benzyna ekstrakcyjną

Uuu,la,la ale masz smaki :laugh2:
Ja tez mocno trzymam kciukasy jutro z rana ;-)

Dziękuję:tak::tak::tak::tak:
Ja nigdy nie odłuszczałam, ale może rzeczywiście. Ile razy używałam usuwaczy do farb i lakieru, wystarczyło potem umyć mebel wodą z mydłem.

reklama
Dziękuję:tak::tak::tak::tak:
Ja nigdy nie odłuszczałam, ale może rzeczywiście. Ile razy używałam usuwaczy do farb i lakieru, wystarczyło potem umyć mebel wodą z mydłem.
Acha! Bo wiesz ja to raczej zawsze tylko scierałam mebel papierem sciernym a potem przecierałam własnie benzyna nie stosowałam nigdy tych usuwaczy do farb i lakieru :baffled:

Do góry