reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Zaraz wpadnie Kropka i będzie krzyczeć,że coś robię:-D
.

.....wiec juz chyba nic mowic nie musze...sama wiesz co mysle:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

Nie będę czekała aż cię Kropka opierd.. sama to zrobię! !

dziekuje Passingby:tak:

....wyszedł wielki tłusty negatyw:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja trzymam kciuki nadal...jaki robilas-jaka czulosc? first response, clearblue...czy jaki???
Dominis-pamietaj-nie ma @ jest nadzieja....

Ja dziś chyba do pracy na chwilkę podjadę wypełnię sobie urlop żeby dostać kasę na wakacje pod gruszą- zawsze jakiś dodatkowy pieniążek:tak:

pewnie, ze idz....

ZAJACZKU...TY WIESZ CO!!!!! dobrze ze juz jestes........(a za male niescislosci przepraszam, ale nie wszystko bylo jasno napisane w Twoich smsa i pewne rzeczy sie poprostu domyslalysmy i gdybalysmy co i jak to wyglada w tym szpitalu;-))

reklama
Nie będę czekała aż cię Kropka opierd.. sama to zrobię! Nie ważne że nie śmierdzi! Nie każde g.. śmierdzi a nadal jest g... To przecież chemia (śmierdząca czy nie)! Dobrze chociaż że to taras a nie w środku mieszkania!

Jestem grzeczna. Farbę kupiłam i sobie leży. Już nie krzycz:-D
A jest tak gorąco że i tak nie dałabym rady malowac. Wyszłam do sklepu z wózkiem i normalnie pot mi się po d.... leje. Skoczę później po jakies tuje ale już autem. Zresztą pod pachę i tak bym ich nie zabrała. :laugh2:

LOREE tak czy siak jednak wole aby moje dziecko nie czekało długo ze chrztem jest dla mnie to ważne:tak:

Ok- Twój wybór, nic nie mówię. Dla mnie było po prostu wygodniej latem. I tyle.

no moja juz konkretnie wiesz lalka facet baba buziaki, narzeczony w przedszkolu opowiada w kim by sie mogla zakochac w kim nie i na temat dzieci pyta skad sie biora i takie tam....tak sobie czasem siedzimy i rozmawiamy po babsku :-) przy dobrych lodach hihihi co do spania ja teraz wogole prawie w dzien nei mialam warunkow i z objawow tych pozytywnych tez brzuszek mi b. szybko wyskoczyl juz w 10tc dalam fotki :-)

Fajnie tak sobie gadać- jak z kumpelą. Nie wiem dlaczego tak jest z tym brzuszkiem w drugiej ciąży. Ale mam nadzieję,że jak mi tak szybko zaczyna rosnąć to nie będzie dwa razy większy niż poprzednio?:laugh2:
Bo to nie byłoby zabawne.

Dzień dobry.
Obudziłam się o 4tej nad ranem z tak pełnym pęcherzem, że hejże. Chciałam robić test, to się uparłam, że wytrzymam do rana, ale pęcherz był silniejszy. Zrobiłam ten test... grrrrr... o 5tej (udało mi się wytrzymać godzinę) i wyszedł wielki tłusty negatyw:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem na papierze trochę krwi (ale samiusieńka krew). Myślałam, że @, ale wstałam rano i nic, sucho.:confused2::confused2::eek:
Pewnie @.... :crazy:

Niekoniecznie...

bo chodzi jednak że jak dziecko się urodzi to jednak nieochrzczone a tu chcesz na spacerek wyjść a tu do rodziny bądz ona do ciebie i tak patrzą przechwalają dzieciaczki co ja nie chce aby nie miało jednak tego krzyżyka zrobione na główce :tak:nie mówie że te szumy to do konca przez chrzest tylko o to że ludzie wychwalali przechwalali duzo kobiet we wózek zaglądało a tu masz przechwalili i wygadali co jak dzidzia jednak ma ten chrzest to tak człowiek się inaczej czuje:tak:

Oj kończmy temat bo powiem trochę za dużo i będę tego żałować.

Patrysia jak u ciebie z wagą jesli mogę wiedzieć? Masz juz coś na plusie? Jeśli tak to od kiedy?

Badaicka kochanie moje...ja blondynka??? I jeszcze pewnie taka niewinna co?:-D
Zawsze miałam takie włosy że z daleko mnie było widać. Lubię odważne kolory.
Pomijając etap buntu szkolnego kiedy ogoliłam sie na łyso. Piękna to ja wtedy nie byłam, ale nie o to w buncie chodzi:-D

Ostatnia edycja:
brak okresu jakis 3ci dzien (+/- 1). Test niby z tych czulszych.:-( Poczekamy co to bedzie. Piersi mnie bola dzis, pewnie jednak nic z tego:hmm:

Mnie piersi do tej pory trochę bolą. I brzuch też.
Badaicka jest dowodem,że test może nie wychodzic nawet przy tygodniowym opóźnieniu a fasolka jest.
Trzeba czekać niestety.

Mam pytanie do budujących dom ( chyba Nektarynka?)
Pytanie głupie, ale historia długa, więc rozwijać póki co nie będę.
Jak dom ma powiedzmy 6 m szerokości z zewnątrz to ile ma w środku?
Jak grube teraz robi się ściany? Tak mniej więcej....

Badaicka kochanie moje...ja blondynka??? I jeszcze pewnie taka niewinna co?:-D
Zawsze miałam takie włosy że z daleko mnie było widać. Lubię odważne kolory.
Pomijając etap buntu szkolnego kiedy ogoliłam sie na łyso. Piękna to ja wtedy nie byłam, ale nie o to w buncie chodzi:-D
No jak nie jak tak.:-D
Własnie tak :tak: taka niewinna z długimi lekko falowanymi blond włosami,szczupła i wysoka,elegancka kobieta :tak:
A tu takie benc w nos na otrzeźwienie :laugh2: masz Ci no-brunetka :laugh2:też ładnie :tak: ale ja poprosze o choć 1 Twoja fotke to juz sobie nie bede musiała wyobrażać

Loree to jest kwestia ze tak powiem izolacji ogolnie to ok 42 cm ale wiadomo czym grubsze tym lepsza izolacyjnosc
te 42 cm wynikaja z punktu przemarzania sciany nie bede tlumaczyc ale jakby cos to moge wyliczyc ile czego trzeba dac zeby sciana zewnetrzna byla dobrze izolowana :sorry:
u mnie np jest wodmu tak: tynk, pustak (dziurakwa), 2x4cm sytopian, pustak (dziurawka), tynk

Cześć Bociek, nie bij!

tylko z uwagi na babską "solidarnośc jajników" Cię oszczędzę.....

Loree....ok...powoli się odkrywasz-braz i blond, dlugie wloski, mokra dupa po spacerze...jeszcze trochę i się złamiesz i wstawisz foto lub wskoczysz na nk...wierze w to:-p:tak::-p;-)

A czy to Ty pytalas kiedyś o zelazo/anemie???

A tak wogole to się witam!!!! bo jeszcze sie nie witalam ....i jak tylko Andzia sie pojawi to ja oddaje sie dzis w jej rece...Melduje ze 2-ga noc nieprzespana, kolano boli-to fakt...spuchlo wieczorem jak glupie..., voltaren sie skonczyl...teraz dzialamy dikloziaja....ale to jeszcze do zniesienia...jednak-mam: jakies glupie mysli, trzese sie w srodku, dalej mnie mdli w nocy i w dzien, serce mi kołata...., spac nie moge, czuje stresa, czuje wielki wewnetrzny niepokoj.....Andzia-czy to juz choroba psychiczna, czy jeszcze????

brak okresu jakis 3ci dzien (+/- 1). Test niby z tych czulszych.:-(
z tych czulszych...tzn. jaki????
Qcz...moim zdaniem nie wszystko stracone...ja tam wierze i trzymam kciuki!

sciany srednio chyba kolo 40-50 cm...czyli w srodku moze miec troszke ponad 5m szer....zalezy od materialu z czego budujesz i sposobu izolacji...(bloczek, pustak, cegla, ocieplanie styropianem itd...)

(ps.ja nie buduje:-)

Cześć Kropeczko jak sie czujesz jak kolanko?? a ćwiczenia jak Ci idą?? a te mdłości już Ci przeszły??

no wlasnie wszystko zleeeeeeeeeeeeeee
dzieki***

reklama
Mnie piersi do tej pory trochę bolą. I brzuch też.
Badaicka jest dowodem,że test może nie wychodzic nawet przy tygodniowym opóźnieniu a fasolka jest.
Trzeba czekać niestety.

Tak,tak to ja biedronka pstra co przykład da :-D
to zalezy jakie masz grube ściany tzn z czego sa postawione
Loree to jest kwestia ze tak powiem izolacji ogolnie to ok 42 cm ale wiadomo czym grubsze tym lepsza izolacyjnosc
te 42 cm wynikaja z punktu przemarzania sciany nie bede tlumaczyc ale jakby cos to moge wyliczyc ile czego trzeba dac zeby sciana zewnetrzna byla dobrze izolowana :sorry:
u mnie np jest wodmu tak: tynk, pustak (dziurakwa), 2x4cm sytopian, pustak (dziurawka), tynk
O własnie wyjełas mi ta odpowiedż z ust ;-)
tylko z uwagi na babską "solidarnośc jajników" Cię oszczędzę.....

Loree....ok...powoli się odkrywasz-braz i blond, dlugie wloski, mokra dupa po spacerze...jeszcze trochę i się złamiesz i wstawisz foto lub wskoczysz na nk...wierze w to:-p:tak::-p;-)

A czy to Ty pytalas kiedyś o zelazo/anemie???

A tak wogole to się witam!!!! bo jeszcze sie nie witalam ....i jak tylko Andzia sie pojawi to ja oddaje sie dzis w jej rece...Melduje ze 2-ga noc nieprzespana, kolano boli-to fakt...spuchlo wieczorem jak glupie..., voltaren sie skonczyl...teraz dzialamy dikloziaja....ale to jeszcze do zniesienia...jednak-mam: jakies glupie mysli, trzese sie w srodku, dalej mnie mdli w nocy i w dzien, serce mi kołata...., spac nie moge, czuje stresa, czuje wielki wewnetrzny niepokoj.....Andzia-czy to juz choroba psychiczna, czy jeszcze????
Kropeczko ja myśle,że którys z leków które teraz bierzesz tak na Ciebie działa.
Ja miałam takie hertz- klekoty i nie przespane noce jak brałam antybiotyk i musiałam go odstawic

Do góry