reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas tez taka lipa z praca. Jeszcze nie szukam, bo do maja mam wychowawczy. Wczoraj spotkalam stalego klienta z poprzedniej pracy i oferowal sie ze znajdzie dla mnie miejsce u siebie-Jóźwiak-piekarnie ciastkarnie-fajny gosc, ale nie chcialabym u nego robic, no chyba ze bedziemnie inaczej traktowal(lepiej-czytaj normalnie) niz inne. Tak czy siak jakas alternatywa jest
A i sama zastanawiam sie nad swoja dzialalnoscia, nie wiem jeszcze jaka, ale cos sie znajdzie, z uni w PUP dostajesz 15 tys, warunek musisz je wydac w 3 mies i utrzymac dzialalnosc przez rok albo 2 lata jeszcze niedoinformowana jestem

reklama
Chciałam buraczki i ogórki powynosić sobie z kuchni do spiżarki a tam na półkach wszędzie narzędzia, słoiki ze śrubkami, kartoniki, wiertarki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszędzie coś zostawia piwnica też zawalona, o szafkach w kuchni nie wspomnę:wściekła/y:

Witam,ludu pędzicie jak perszingi z postami:-p;-):tak::-D.
Byliśmy na poczcie paczkę dla chorego Wiktorka wysłać,cukiernię obkupiłam;-):tak: i mieszkanko trochę ogarnięte,bo mężulek dzisiaj wraca.
Co do smoków mlekopijów to mój Olek płatki na mleku cały dzień by jadł a Julu kakao uwielbia pić - sam miesza w szklance:tak:.

U nas tez taka lipa z praca. Jeszcze nie szukam, bo do maja mam wychowawczy. Wczoraj spotkalam stalego klienta z poprzedniej pracy i oferowal sie ze znajdzie dla mnie miejsce u siebie-Jóźwiak-piekarnie ciastkarnie-fajny gosc, ale nie chcialabym u nego robic, no chyba ze bedziemnie inaczej traktowal(lepiej-czytaj normalnie) niz inne. Tak czy siak jakas alternatywa jest
A i sama zastanawiam sie nad swoja dzialalnoscia, nie wiem jeszcze jaka, ale cos sie znajdzie, z uni w PUP dostajesz 15 tys, warunek musisz je wydac w 3 mies i utrzymac dzialalnosc przez rok albo 2 lata jeszcze niedoinformowana jestem

To może ja u Ciebie dorobie sobie:-D:-D:-D

As, tylko chaty nie zalej, ja kiedys z 2 wiadrami popindalalam i jak orla na przedpokoju wywinelam to powódź ze hoho, hihi

Luna,z UP dostajesz 19 patoli z czego 60% wydajesz na "pomoc" :sorry2:od nich typu projekty czy zaświadczenia.Pomoc w ułożeniu biznesplanu też płatna,to po co tyle kasy oferują jak i tak duża część do nich wróci a i trzeba mieć 30% własnego wkładu :tak: a skąd taki bezrobotny ma te 30 % wziąść:baffled::sorry2:?

A ja tak sobie wlasnie mysle, teraz sa juz wyprzedaze letniego obuwia?, bo moje ostatnie sie rozpinadalaja juz i do konca lata moga nie wytrzymac

Marta, ja jeszcze mocno nedoinformowana jestem, ale mam znajoma, która jest dyr naczelnym w PUP, wiec cos mi doradzi i pomoze

reklama
Do góry