reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

WITAM:-)
Ładny brzusio !!!
Nie wiem o co chodziło z tą pościelą. Ja chyba nic Ci nie mówilam, że te w miski i zyrafy są BLEHHHH i jak je kupisz to znaczy ze jestes jakas tam i owaka :-)
Tylko napisalam , ze ja nie lubię tych motywów zwierzęcych .

nie nie kochana nic nie mówiłas:-)ja tylko podałam przykład jak wygląda wypowiedziane swoje zdanie a jak wyglada narzucanie:tak:bo chodziło o to że ja np.wyraziłam tylko swoje zdanie że mi się te pościele podobają jak i również te w miśki i tak wyraziłam swoje zdanie a nie np.że powinnaś kupić w te miśki bo to jest bardzo ładne ;-)o to chodziło :-)

reklama
.....aaaaa po 9mc wyszukiwan, wybrzydzania, wypatrywan i sledzenia autogieldy kupilam sobie swoje pierwsze autko za swoja charowke i kombinacje alpejskie w celu pomnazania pieniazkow przez ostatnie 2 lata :-) nikt nie dolozyl <bank> zadnych kredytow/pozyczek....siama uciulalam i jestem dumna z moich kombinacji hihi ma sie leb do interesow :-p no i konczylo bankowosc...nic wielkiego ale co wlasne to wlasne i zadnego banku na glowie :-) chodzi jak marzenie, trafil mi sie perelkowy egzemplarz...

Buziole...mala w domu mc wiec uciekam na ploteczki czy kawku/mleczku, potem sie biore za zrazy i prasowanie i Wam zycze udanego dnia...:-)

podziwiam:-)ja nie trzymam kasy bo ona się mnie nie trzyma:zawstydzona/y:jak dostaje od M to niestety już jej nie mam bo odrazu coś kupiłam:zawstydzona/y:

Witam dziewuszki

Zaniepokojona, na Ciebie chyba ten antybiotyk dziala jak RedBull:-) Podziwiam bardzo. Ja sie zwleklam z lozka o 8.30 (moj m. o 6 wstawal do pracy to mu ledwo odpowiedzialam taka bylam zaspana). Piesek nakarmiony, pileczka porzucana, roslinki w ogrodzie podlane, pranei suche zdjete z suszark i na razie to koniec mojej aktywnosci. Musze upitrasic zupe jakas i zrobic nadziewane cukinie ale to za kilka godzin.

Mnie sie wlaczaja troche jakeis glupie mysli. Mam duze mniej dnudnosci niz np w zeszlym tygodniu i wydaje mi sie z epiersi sa troche mniej tkliwe i juz zaczynam sobie cos wymyslac:zawstydzona/y: betke najwczesniej zrobie wtorek/ sroda jakos chyba ze zarzadam od mojego aby w swoj jedyny wolny dzien w tym tygodniu (poniedzialek) zwlokl sie o 7 aby wozic mnie po przychodniach:dry: Troche sie denerwuje dziewczyny bo sie czuje lepiej niz na poczatku (tzn z 10 dni temu) nawet brzuch mnie juz prawie wcale nie pobolewa :confused: a chyba objawy te powinny przez troche czasu sie poglebiac, czy nie??

Ide sie uczyc, egzamin sie zbliza, ale nie mam weny. Moze wezme przyklad z Kroptusi i poprasuje troche

:-D:-D:-D:-D w koncu zalapalam o co ci chodzi tzn w czym sie ze mna nie zgadzasz!! :-D z tymi 42 cm ja tak rzucilam ale to oczywisce kwestia urzytych materialow!!!! :-) poniewaz inny wspolczynnik ma zwykly pustak a inna te "nowe" do tego ja tam ujelam tez styropian! :sorry2:
co do wyliczen to jutro mi wsio podaj mam w zasiadzie wolny dzien :-) potrzebowac bede dosc dokladnie materialy (nazwa handlowa) w przekroju scianki i ich grubosci w cm

... hmm.... tylko gdzie ja mam swoje notatki do pkt krytycznego hmmmm.... jakos znajde :cool2:
ha no w koncu zajarzyła:) podam wszystko na privie zeby tu nie zasmiecac:)
hej! dziewczynki sprawa jest! wczoraj robiła test owu i wyszła 2 krecha ale jasniejsza! dzis około 12.00 zrobiłam 2 i druga kreska była juz duzo ciemniejsza ale minimalnie jasniejsza od 1! po południu tj. o 19.00 powtórzyłam i wyszła bardzo słabo widoczna druga! o co chodzi?? oznacza to że owulacja mogła juz wystapić??? pomocy....
byc moze za duzo pilas i sie ozwodnilo albo owu mialas w dzien.. w sensie rano.. nie traskaj tak tych testow bo zglupiejesz.. pamietaj 2h przed testem nie pij.. wtedy mocniejsze kreski wychodzą bo nie są rozwodnione

czytałam dzisiaj wasze posty i ...pewnie mnie zbluzgacie no ale cos w tym jednak musi byc..........chodzi mi o przesady........
az mi ciarki przeszly.. ja zazwyczaj wszystko zwalam na przypadek.. tak najlepej..
Oj... mam nadzieję, że nic sobie nie zrobiłaś.
co najwyzej guza.. troszke jeszcze boli jak dotknę..
no witaj księżniczko.. masz racje pakuj pakuj, żebyś to w lesie nie została..

hej!
mam pytanko z rana...mierzylam temp o 6 jak zwykle i wyszlo mi 36,14!!!:szok::szok::szok: nigdy takiej niskiej temp nie mialam...mierzylam 3 razy,to samo,a pod pacha wyszlo mi 35,99 czy to oznacza,ze jestem oslabiona i mam nie brac pod uwage tej temp??
bo zmierzylam o 10 przed chwila i pod pacha mam 36,40 a na dole 36,67??
mogla mi sie przez 4 godz o tyle temp podniesc??
moj dylemat polega na tym,ze na testach owu wczoraj kreska byla tylko troche slabsza,a mi temp spada i spada,jutro to chyba bede miala taka jak w lodowce ;-) podrzucam wykres i prosze o pomoc HEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPP

hej dziewczynki;-)
Juz jestem, fajnie wczoraj było w tej Krynicy , chociaż staliśmy 2 godz w korkach w Gdańsku ze masakra byla:baffled:

Poczytałam was od wczoraj troszke :
Badaicko spóźnione zyczonka urodzinowe i zycze fasolki w prezencie:-)
passingby ja chyba sie również skuszę na twoja powieść:tak:

reszty nie pamietam:baffled:

co tam dzis u was robaczki?:-)

Dziewczyny kucharki

Mam ochote wykorzystac piekarnik za jednym zamachem przy okazji wymyslonej kolacji i chcialabym upiec ciasteczka owsiano czekoladowe. Tak mi sie zdaje ze Olesia kiedys dawala przepis, moze ktoras z Was sobie gdzies zapisala?? Kazdy przepis mile widziany, by byly smaczne i chrupiace:-)

Szafirek

Wsio jest w normie. Taka tempka jest niczym nadzwyczajnym. Czesto sie zdarza dzien, 2 przed owu - chociaz nie musi.
A tak wogole - to co to za dwie kreski an Twoim wykresie ? Sie jakos kupy nie trzymaja. Kreski sie stawia po owu, a nie przed (oczywiscie ogolnie rzecz ujmujac bo celem kresek nie jest wyznaczenie owu, ale dni plodnych/nieplodnych)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kucharki

Mam ochote wykorzystac piekarnik za jednym zamachem przy okazji wymyslonej kolacji i chcialabym upiec ciasteczka owsiano czekoladowe. Tak mi sie zdaje ze Olesia kiedys dawala przepis, moze ktoras z Was sobie gdzies zapisala?? Kazdy przepis mile widziany, by byly smaczne i chrupiace:-)
Olesia dawala na ciasteczka czekoladowe.ale nie moge wrzucic,bo mi sie nie chce zaladowac,bo nadaje z iPlusa,ledwo dziala dziadostwo :baffled:
Lolitka,w takim razie owu dzis ani jutro nie bedzie?bo chyba nie skoczy mi tempka nagle z 36,14 na ponad 36,61?? czyli mam sie nie sugerowac ta obnizona temp ciala??

reklama
Szafirek

Wsio jest w normie. Taka tempka jest niczym nadzwyczajnym. Czesto sie zdarza dzien, 2 przed owu - chociaz nie musi.
A tak wogole - to co to za dwie kreski an Twoim wykresie ? Sie jakos kupy nie trzymaja. Kreski sie stawia po owu, a nie przed (oczywiscie ogolnie rzecz ujmujac bo celem kresek nie jest wyznaczenie owu, ale dni plodnych/nieplodnych)
hehe kreski to tak z nudow orientacyjnie,beda do korekty po owu :sorry2::sorry2:

a z ta temp.to tak szczerze mowiac myslalam,ze moze bateria w termometrze do wymiany i dlatego tak mi wychodzi.dzieki za odpowiedz :)) lece do siostrzenca mojego M,trzyletni slodziak :D

Ostatnia edycja:
Do góry