Eve84
2 lata przerwy.....
no i dooopka zbita zapomnialam kupic z tego przejecia bo mi mezu dzisiaj kupil prezent na 3 rocznice slubu .... cudowny zegarek pozlacany z blatem z masy perlowej ...ahhhh....ohhh.h... :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Eve-kup tesciora ow....zawsze to juz jakies sprawdzenie tematu....a temat nietypowy jak ta lala....juz 4 dni mierzenia moze cos podpowie....razem z testem????
Pisz jak zrobisz!!!!
ale mam nadal zagwostke bo leje sie ze mnie strasznie!!!!!

:-) sliczny i taki kolorowy a jaki musi byc pyszny!Z moja pomagierka zrobiłysmy takie cuś![]()

hmmm.. i dalej sie nie zgodze bo np przy Porotermie jak sie dolozy karton gipsy lub tez tynk to tyle wychodzi ale jesli biore pod uwade prosty ytong to na niego max 1cm od scogka tynku nakladac a na zewnatrz max pol bo to jest tynk cienkowartwowy i dalej mi nie wychodzi 42 ja mam miech pustak 24 plus 10 styronian =34 plus te 2cm tynku daje 36.. a to dalej 36 a nie 42.. ale jesli moglabym Cie prosic czy zrobilabyc mi wyliczenia tej izolacyjnosci? i pkt krytycznego dla mojej dzialki? ale to na prrivie podaj mi co mam ci podac.. oczywiscie jesli masz czas...

co do wyliczen to jutro mi wsio podaj mam w zasiadzie wolny dzien :-) potrzebowac bede dosc dokladnie materialy (nazwa handlowa) w przekroju scianki i ich grubosci w cm
... hmm.... tylko gdzie ja mam swoje notatki do pkt krytycznego hmmmm.... jakos znajde

dobra dziewuszki do juterka ja lece zalewac smuta piwkiem karmi black :-)