reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Eve-kup tesciora ow....zawsze to juz jakies sprawdzenie tematu....a temat nietypowy jak ta lala:no:....juz 4 dni mierzenia moze cos podpowie....razem z testem????
Pisz jak zrobisz!!!!
no i dooopka zbita zapomnialam kupic z tego przejecia bo mi mezu dzisiaj kupil prezent na 3 rocznice slubu .... cudowny zegarek pozlacany z blatem z masy perlowej ...ahhhh....ohhh.h... :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale mam nadal zagwostke bo leje sie ze mnie strasznie!!!!! :szok::dry::confused: i mam skurcze! jak nigdy wzielam "nospe"
Z moja pomagierka zrobiłysmy takie cuś :-D
:-) sliczny i taki kolorowy a jaki musi byc pyszny! :tak::tak::tak::tak:
hmmm.. i dalej sie nie zgodze bo np przy Porotermie jak sie dolozy karton gipsy lub tez tynk to tyle wychodzi ale jesli biore pod uwade prosty ytong to na niego max 1cm od scogka tynku nakladac a na zewnatrz max pol bo to jest tynk cienkowartwowy i dalej mi nie wychodzi 42 ja mam miech pustak 24 plus 10 styronian =34 plus te 2cm tynku daje 36.. a to dalej 36 a nie 42.. ale jesli moglabym Cie prosic czy zrobilabyc mi wyliczenia tej izolacyjnosci? i pkt krytycznego dla mojej dzialki? ale to na prrivie podaj mi co mam ci podac.. oczywiscie jesli masz czas...
:-D:-D:-D:-D w koncu zalapalam o co ci chodzi tzn w czym sie ze mna nie zgadzasz!! :-D z tymi 42 cm ja tak rzucilam ale to oczywisce kwestia urzytych materialow!!!! :-) poniewaz inny wspolczynnik ma zwykly pustak a inna te "nowe" do tego ja tam ujelam tez styropian! :sorry2:
co do wyliczen to jutro mi wsio podaj mam w zasiadzie wolny dzien :-) potrzebowac bede dosc dokladnie materialy (nazwa handlowa) w przekroju scianki i ich grubosci w cm

... hmm.... tylko gdzie ja mam swoje notatki do pkt krytycznego hmmmm.... jakos znajde :cool2:

dobra dziewuszki do juterka ja lece zalewac smuta piwkiem karmi black :-)

reklama
hej! dziewczynki sprawa jest! wczoraj robiła test owu i wyszła 2 krecha ale jasniejsza! dzis około 12.00 zrobiłam 2 i druga kreska była juz duzo ciemniejsza ale minimalnie jasniejsza od 1! po południu tj. o 19.00 powtórzyłam i wyszła bardzo słabo widoczna druga! o co chodzi?? oznacza to że owulacja mogła juz wystapić??? pomocy....

No to jak juz tak wiekszosc dniasie tak kreciła wokół mojej osoby :cool2::cool2::cool2: to wkleje Wam kilka fotek :-D

Załączniki

• IMAG3443.jpg
    IMAG3443.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 52
  • IMAG3453.jpg
    IMAG3453.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 51
Tak kochana przegladam wszystkie strony-znaczy staram sie :tak: wiem wiem jestem szurnieta ale Andzia mnie zrozumie :-D
DZIĘKUJĘ badro i NA ZRDÓWKO
tak - ja Cię rozumiem - i moja droga - dla nas już ratunku nie ma:no:;-):-D
Mam do Was pytanie
Miałam w 24 dc robione następujące badania w związku z mleczną wydzieliną w piersiach:
prolaktyna 13,95 ng/ml - w normie
TSH 1,71 mU/L - w normie
progesteron 31,04 ng/ml (norma 1,7-27)
- co to może oznaczać? Owulacja była prawdopodobnie w 19 dc i jest to pierwszy miesiąc starania po odstawieniu tabletek. Obecnie jestem w 28 dc. Podobno przed okresem nie ma to nic wspólnego z możliwością bycia w ciąży. Co o tym myślicie?
Elisse - ja niestety nie pomogę:no:
Co do wagi w ciąży to byłam dzisiaj u mojej gin po recepty na paski do mierzena cukru. Z ciekawości weszłam na wagę a tam... - 4 kg. Czyli wróciłam do wagi sprzed ciąży. Hmm
Passingby - to chyba nie jest zbyt dobrze - co na to lekarka????
Jutro idziemy do dewelopera pogadać o mieszkaniu, które nas interesuje... trzymajcie kciuki, bo chcemy negocjować cenę :tak:
A potem... on chce mnie zabrać na oglądanie pierścionków, ojojoj :cool2:
Kciuki trzymam - i..kiedy ślub????:-)
dupa blada...zniana planow hehe
Romeczko - czyli nie ma staranek czy badań czy IUI - bo już nic nie wiem:zawstydzona/y:
wiecie co weszlam przed chwila na watek BYL SOBIE SMUTEK dzewczyna opisuje swoja historie i poplakalam sie ze wzruszenia....
zaraz poczytam
dziewczyny pomóżcie zinterpretować te testy bo sam juz nie wiem
Sylwia - zrób jutro po południu - zobaczysz jaka kreska będzie - zgłupiałąm po prostu teraz:sorry2:

z tego wszystkiego zapomniałąm Wam napisać, że mój M ma urlop od poniedziałku i...właśnie wróciliśmy od lekarza - ma anginę

reklama
Romeczko - czyli nie ma staranek czy badań czy IUI - bo już nic nie wiem:zawstydzona/y:

staranka sa pelna para wczoraj zaczelismy maraton...ale odlozylismy decyzje o zabiegu..chce porobic badanka,hormony bo nigdy tego nie robilam...i chce pomonitorowac swoj cykl,zobaczyc jak tam moje pecherze i czy w ogole pekaja same,no i chcemy powtorzyc badanka plemniczkow..takze taki jest plan!

Do góry