badaicka
Paulusia i Filipek
What?Badaicka?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
What?Badaicka?
ja mym zaznaczyla jako zakłócona.. ale to taka moja radaJa mam pytanie do specjalistek.
Czy jak rano przed 5 wstałam siusui i poszłam jeszcze zaraz spac i obudziłam sie o 8.30 i zmierzyłam temperaturę to jest ona wiarygodna?
Wczoraj tez mierzyłam o 8.30
prosze przepis na priv bo musze za tydzien cos upiec mojemy M.. pierwszy raz bede torta robic.. ma 7 sierpnia urodzinyZ moja pomagierka zrobiłysmy takie cuś![]()
Witam.
1 a to jestes usprawiedliwiona
2 No to pozostaje Ci zaufać M i jednocześnie obserwowac czy KOCIUDRA bedzie cos wywijać
![]()
i to tak na serio właśnie pije takiego prosto z lodówki...
Okiej dzieki pani ekspertja mym zaznaczyla jako zakłócona.. ale to taka moja rada
prosze przepis na priv bo musze za tydzien cos upiec mojemy M.. pierwszy raz bede torta robic.. ma 7 sierpnia urodziny
aaa Madziu
Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzymy Tobie. By spełniły się wszystkie życzenia, zdrowia i miłości bez ograniczenia.
Tak kochana przegladam wszystkie strony-znaczy staram sieTy to chyba wszystkie strony w czytaniu nadrabiasz jak piszesz
A tak w ogóle STO LAT SPEŁNIENIA MARZEŃ
i na zdrowie za Ciebie
![]()
i to tak na serio właśnie pije takiego prosto z lodówki...
O Ty to kochana najwcześniej za 2 lataAle by sie wypiło.Mniam
Ale by sie wypiło.Mniam
DZIĘKUJĘ badro i NA ZRDÓWKO
O Ty to kochana najwcześniej za 2 lata![]()
No właśnie z tym to musisz sobie latka poczekać
Dzięki:-)
Ja również mam dzisiaj święto...
M mnie zostawił samą i pojechał z kolegą na ryby, do tej pory, żeby być poza jego zasięgiem musiałam wyjechać do mamy![]()