reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja mam pytanie do specjalistek.
Czy jak rano przed 5 wstałam siusui i poszłam jeszcze zaraz spac i obudziłam sie o 8.30 i zmierzyłam temperaturę to jest ona wiarygodna?
Wczoraj tez mierzyłam o 8.30
ja mym zaznaczyla jako zakłócona.. ale to taka moja rada
Z moja pomagierka zrobiłysmy takie cuś :-D
prosze przepis na priv bo musze za tydzien cos upiec mojemy M.. pierwszy raz bede torta robic.. ma 7 sierpnia urodziny

aaa Madziu
1139307707prd.jpg

Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzymy Tobie. By spełniły się wszystkie życzenia, zdrowia i miłości bez ograniczenia.

Witam.
1 a to jestes usprawiedliwiona :-D
2 No to pozostaje Ci zaufać M i jednocześnie obserwowac czy KOCIUDRA bedzie cos wywijać

Ty to chyba wszystkie strony w czytaniu nadrabiasz jak piszesz:-D

A tak w ogóle STO LAT SPEŁNIENIA MARZEŃ

i na zdrowie za Ciebie

31677_drink-lemon_0_1.jpg

i to tak na serio właśnie pije takiego prosto z lodówki...

ja mym zaznaczyla jako zakłócona.. ale to taka moja rada

prosze przepis na priv bo musze za tydzien cos upiec mojemy M.. pierwszy raz bede torta robic.. ma 7 sierpnia urodziny

aaa Madziu

Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzymy Tobie. By spełniły się wszystkie życzenia, zdrowia i miłości bez ograniczenia.
Okiej dzieki pani ekspert :tak:
przepis prześlę ale troszką póxniej :tak:
DZIĘKUJĘ za wódeczke i życzenia

Ty to chyba wszystkie strony w czytaniu nadrabiasz jak piszesz:-D

A tak w ogóle STO LAT SPEŁNIENIA MARZEŃ

i na zdrowie za Ciebie

31677_drink-lemon_0_1.jpg

i to tak na serio właśnie pije takiego prosto z lodówki...
Tak kochana przegladam wszystkie strony-znaczy staram sie :tak: wiem wiem jestem szurnieta ale Andzia mnie zrozumie :-D
DZIĘKUJĘ badro i NA ZRDÓWKO

reklama
Mam do Was pytanie
Miałam w 24 dc robione następujące badania w związku z mleczną wydzieliną w piersiach:
prolaktyna 13,95 ng/ml - w normie
TSH 1,71 mU/L - w normie
progesteron 31,04 ng/ml (norma 1,7-27)
- co to może oznaczać? Owulacja była prawdopodobnie w 19 dc i jest to pierwszy miesiąc starania po odstawieniu tabletek. Obecnie jestem w 28 dc. Podobno przed okresem nie ma to nic wspólnego z możliwością bycia w ciąży. Co o tym myślicie?

Do góry