reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hihi, nie pasuje mi w sensie że się nie zgadza z tym co ja wiem! ;-) a nie w sensie, że mi nie odpowiada trzymanie kciuków ;-) możecie trzymać :tak:
Wiecie co, mój TŻ to już chyba sam nie wie, czego chce. Dopiero co rozmawialiśmy o chwilowym odłożeniu staranek w związku decyzją o ślubie, a on mi dzisiaj rano mówi "Moja mamusiu przyszła, w zasadzie to moglibyśmy zacząć już..."
Raz chce już, a innym razem chce "później", ja się już gubię :-p ale muszę się przyznać sama przed sobą, że mam podobne myśli... raz bym chciała już natychmiast, a za chwilę myślę sobie, że jeszcze tyle spraw do pozamykania przed ciążą by się znalazło... :baffled:
Na przykład mieszkanie... niby mamy swoje (tzn. banku, haha), ale raz że dla dzieci to by się przydało większe, a dwa, że okolica nieciekawa, dziecka bym tu samego na podwórko w życiu nie wypuściła. Chcemy spróbować coś zadziałać, dopóki jest nas tylko dwoje. Znajomi chcą kupić mieszkanie na kredyt, mają jedno dziecko a drugie w drodze. Jak w banku zobaczyli ją z brzuchem, to już dzielą zarobki na 4 i jest wielki problem z uzyskaniem kredytu. Dlatego chcieliśmy coś zrobić dopóki się da. Jutro idziemy do dewelopera pogadać o mieszkaniu, które nas interesuje... trzymajcie kciuki, bo chcemy negocjować cenę :tak:
A potem... on chce mnie zabrać na oglądanie pierścionków, ojojoj :cool2:

Oj jak super;-)Kciuki zacisnięte:tak:

reklama
wiecie co weszlam przed chwila na watek BYL SOBIE SMUTEK dzewczyna opisuje swoja historie i poplakalam sie ze wzruszenia....

reklama
Moja znajoma miała taki wynik i okazało się że jest w ciąży w dodatku z bliźniakami!
Domyślam się, że o progesteron chodzi :happy2: bliźniaki też fajnie by było mieć, a tu jeszcze tyle dni. Najważniejsze by był szczęśliwy finał. Podobno po tabletkach jest większa szansa na bliźniaki :-DIdę się zdrzemnąć dziewczynki, w głowie coś mi się kręci :-p

madzia84, rzeczywiście jak bierze się kredyt na więcej osób, ma się mniejszą zdolność kredytową. Z drugiej strony dziecko też jest dla nich dobre, mojej koleżance powiedzieli, że jak im się coś stanie, kredyt przechodzi na dzieci.

Do góry