mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Długa i smutna historia ale nic zlego sie ze mna nie dzieje,po prostu mam zle dni i tyle:-(
bedzie spokojnie to i ty poczujesz sie lepiej !!! szybko wracaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Długa i smutna historia ale nic zlego sie ze mna nie dzieje,po prostu mam zle dni i tyle:-(
Dziekuje za mile slowa ale naprawde nie jest to jakas bardzo powazna sprawa.Pisałam z dziewczynami na innym forum i jedna z nich napisala cos co nawet przez gardło by mi nie przeszło,mimo to zabolało,bo jak wiecie jestem juz po jednej stracie a ona takie słowa pisała ze zal wspominac.Teraz potrzebuje troche czasu bo tak szczerze powiem sama nie wiem komu mozna ufac a komu nie,to jest ten problem,ze mna na szczescie jest wszystko ok,z moja rodzina równiez a to jest najwazniejsze;-)
Ok, nie będę z Ciebie wyciągać, jak będziesz chciała to napiszesz.Pamiętaj że jest też wątek zamknięty jakbyś nie chciała tutaj pisać. Ogólnie, to pamiętaj że wszystkie jesteśmy tutaj po to żeby się wspierać i zawsze możesz się wypłakać i wyżalić. ;-)
A wogóle to po każdej burzy wychodzi Słońce - mam nadzieję że złe dni szybko miną![]()

Mamy zamknięty wątek?, kilka dni mnie nie było i nie jestem w temacie
nie wiem czy jestem, czy nie jestemnie jestes w grupie ?? jak sie asia pojawi to ci wysle zaproszenie![]()

nie miałam problemu, żeby zobaczyć jakikolwiek wątek z tego forum, może tego zamkniętego po prostu nie widzę
ja tez witam z ranajuz po sniadanku
![]()
macie na dzis jakies plany ?? bo ja zamierzam pojechac powqrzac pana w salonie skod ... dawno mnie tam nie bylo |![]()