reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Dziekuje za mile slowa ale naprawde nie jest to jakas bardzo powazna sprawa.Pisałam z dziewczynami na innym forum i jedna z nich napisala cos co nawet przez gardło by mi nie przeszło,mimo to zabolało,bo jak wiecie jestem juz po jednej stracie a ona takie słowa pisała ze zal wspominac.Teraz potrzebuje troche czasu bo tak szczerze powiem sama nie wiem komu mozna ufac a komu nie,to jest ten problem,ze mna na szczescie jest wszystko ok,z moja rodzina równiez a to jest najwazniejsze;-)

odpocznij sobie ... przestan o tym myslec ... po prostu sa ludzie chorzy z zazdrosci (gwoli scislosci powiem ze tez sie od tej laski nasluchalam niezlych tekstow typu cyt "zeby ci ktos po brzuchu nie podeptal" i inne gorsze !!) a wszystko przez to ze laska nie moze zajsc w ciaze i frustracje wywala na caly swiat ...

Ok, nie będę z Ciebie wyciągać, jak będziesz chciała to napiszesz. :tak::tak: Pamiętaj że jest też wątek zamknięty jakbyś nie chciała tutaj pisać. Ogólnie, to pamiętaj że wszystkie jesteśmy tutaj po to żeby się wspierać i zawsze możesz się wypłakać i wyżalić. ;-)

A wogóle to po każdej burzy wychodzi Słońce - mam nadzieję że złe dni szybko miną :tak::tak::tak:

Mamy zamknięty wątek?, kilka dni mnie nie było i nie jestem w temacie

Ja jutro idę do lekarza na wizytę, i prawie bym zapomniała o niej, luuuuzik, zawsze nie mogłam się doczekać, odliczałam dni a teraz zero stresu, zero czekania, :confused::confused::confused:
Dziwna sprawa, może dlatego, że niczego się po tej wizycie nie spodziewam, jestem przekonana, że wszystko będzie ok.
w poprzedniej ciąży nie miałam żadnych fajerwerków to i w tej zakładam, że nie będzie- choć w tej ciąży czuję całkiem inaczej, chyba wiek robi swoje- ot po prostu stara jestem.

Witajcie w parny poranek!
maggie_f bardzo ci dziękuję za dobre rady jak pojawisz się na forum do będę miała do ciebie parę pytań. Albo napiszę ci na priv, żeby nie wtrącać innej tematyki.
Ja wczoraj miałam od rana zły dzień najpierw sprzeczka z bratem o głupi garaż, dzień był upalny więc średnio dobrze go zniosłam. A wieczorem jeszcze miałam telefon z chorymi pretensjami i krzykami od siostry ciot po prostu miły weekend nie ma co...
Dziś przez to wszystko mam doła i najlepiej by było jakbym kupiła sobie koszulkę z napisem kozioł ofiarny bo mam wrażenie że ostatnio wszyscy na mnie psy wieszają... Powiedzmy że kobieta w ciąży jest pod ochroną...:sorry2:
Kopciuszku nie przejmuj się opiniami innych, czasem ktoś uderzy w czuły punkt ale nie warto się przejmować bo to w końcu obca osoba i co ona o tobie tak naprawdę wie... Ja się staram nie przejmować ale wiem że to trudne.
Nie należę do osób kłótliwych wręcz odwrotnie wszystkim staram się pomagać w miarę sił i możliwości, a pomoc sprawia mi przyjemność, bo czuję się potrzebna i wiem że nie żyję tylko dla siebie.

reklama
Ja też już jestem:-):-):-)
Ja tam nigdzie się dziś nie wybieram bo jestem zbyt zmęczona po wczoraj! A jak mnie cholercia plecy szczypią:zawstydzona/y:

Do góry