reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
poroniłam w 10 tygodniu:-:)-:)-:)-:)-( nie będę pisać nawet jak było ciężko i jak okropnie się czuję:-:)-:)-(

życzę wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań. trzymajcie się kochane...

Przytulam... bardzo mi przykro :-( Ale pamiętaj, że i dla CIebie w końcu zaświeci słonko :tak:

Wczoraj wróciłam dopiero po 24 do domu, bo jeszcze zatrzymałam się na rynku na soczek :-p Wczoraj u Pana doktora uśmiałam się bardzo :-) Zmienił mi tabletki z Feminatal N na Feminatal 400 i mam jeść ciemną w pon i czw., a we wt i pt. jasną. Powiedział, że dzięki temu nie przytyję za dużo, bo te ciemne zapobiegają temu i dostarczę wszystkie potrzebne witaminki :) Na USG wykluczył zespół downa i jedno z 6 zdjęć mam 4d. Zdjęcie mamy super portretowe hahaha Śmialiśmy się, że dzidzia wygląda jak "obcy" do tego się uśmiecha i robi lewą reką "peace". Śmiał się, że jest na pewno zdrowy jak robi nam "peace". Słyszałam w końcu bijące serduszko ! Ahhh co to jest za uczucie :-) Później zeskanuję zdjęcia i się wam pochwalę :rofl2: I chyba będzie dziewczynka !!

No to super wiadomości :tak::tak::tak: Gratuluję :-) Teraz tylko się cieszyć :-)

Witajcie! Witajcie! właśnie zbieram sie do wyjazdu na wizytę takze trzymajcie kciuki ;)

Ja także z calych sil 3mam kciuki :tak:

Widze, ze temat brzuszkow jest poruszany. U mnie tez zaczyna go wyciskac i to na calego, co mnie cholernie martwi, bo ze mna to tak jak jedna z Was pisala. W peirwszej ciazy chcialam szybko nosic ciazowe ciuchy i miec widoczny brzuszek, a teraz wrecz odwrotnie :-p Waga az tak bardzo mi nie szaleje no ale brzuszek jakis taki wypukly sie robi.

Co do dolegliwosci to ja wczoraj moglam spokojnie otwierac lodowke-jupi :-) bo do te pory robil to wylacznie moj maz a ja stalam kilometr dalej bo tak mi smierdzialo :baffled: Ciekawe jak bedzie dzisiaj :dry:A tak pozatym to jakos tak dosc dobrze sie czuje, tylko tyle ze jestem troche zmeczona i taka oslabiona.

Jak czytam o Waszych urlopach to juz sie moge doczekac naszego wyjazdu. Choc bylismy juz w tym roku w maju w Egipcie na dwa tygodnie to juz dawno o tym zapomnielismy i zorganizowalismy sobie jeszcze tydzoen w naszych cudownych Beskidach:tak: Wy6jezdzamy w piatek popoludniu-juz nie moge sie doczekac :-)

Witajcie! Witajcie! właśnie zbieram sie do wyjazdu na wizytę takze trzymajcie kciuki ;)

Trzymamy bardzo mocno:tak: Ja muszę czekać do czwartku:sorry2:

Na USG wykluczył zespół downa i jedno z 6 zdjęć mam 4d. Zdjęcie mamy super portretowe hahaha Śmialiśmy się, że dzidzia wygląda jak "obcy" do tego się uśmiecha i robi lewą reką "peace". Śmiał się, że jest na pewno zdrowy jak robi nam "peace". Słyszałam w końcu bijące serduszko ! Ahhh co to jest za uczucie :-) Później zeskanuję zdjęcia i się wam pochwalę :rofl2: I chyba będzie dziewczynka !! Ale to potwierdzi dopiero za 3 tyg :-p
No to gratuluje zdrowego dzidziusia:-)
U mnie 3 dzień bez mdłości coś cudownego:-D Tylko żeby nagle niespodzianki nie było że powrócą:sorry2: Miłego dznia Śnieżynki:-D

a ja wlasnei wrocilam z rozmowy z szefem...

reakcja:szczere gratulacje i zyczenie krzyczacych blizniakow zebym szybciej wrocila do pracy, heheh. termin zapisany w kalendarzyku i zapamietany. ciesze sie bardzo i czuje jakby kamien spadl mi z serca, doslownie, balam sie reakcji ale teraz jestem juz spokojna :)

buziaki, ja dzis apetyt mam na jasny chlebek z serkiem, mniemmm wlasnie wszamam kanapunie:)

Jak czytam o Waszych urlopach to juz sie moge doczekac naszego wyjazdu. Choc bylismy juz w tym roku w maju w Egipcie na dwa tygodnie to juz dawno o tym zapomnielismy i zorganizowalismy sobie jeszcze tydzoen w naszych cudownych Beskidach:tak: Wy6jezdzamy w piatek popoludniu-juz nie moge sie doczekac :-)

Ja czekam do końca sierpnia... od lutego mamy zarezerwowaną wycieczkę na Zakintos (Grecja) i jedziemy 1 wrzesnia więc też odliczam czas do wymarzonego 2 tygodniowego urlopu...po którym z reszta już nie wracam do pracy...

Co do mdłości niestety wciąż obecne:-( kiedy to wreszcie przejdzie :(

a ja wlasnei wrocilam z rozmowy z szefem...

reakcja:szczere gratulacje i zyczenie krzyczacych blizniakow zebym szybciej wrocila do pracy, heheh. termin zapisany w kalendarzyku i zapamietany. ciesze sie bardzo i czuje jakby kamien spadl mi z serca, doslownie, balam sie reakcji ale teraz jestem juz spokojna :)

buziaki, ja dzis apetyt mam na jasny chlebek z serkiem, mniemmm wlasnie wszamam kanapunie:)
Asia - to naprawde super!! To miłe jak ludzie tak pozytywnie reagują na nasze wiadomości o dzięciątkach :)

reklama
Rany a ja nigdzie nie wyjeżdżam na wakacje :-(. mój tak duzo pracuje ze odpadaja wszelkie wyjazdy na dłuzej niz 1 dzien. Rekompensujemy to sobie wyjazdami co niedziela do rodziców mojego ale to nie to samo

a tak mi sie marzył pobyt tygodniowy we włoszech, ehh. pojedziemy za rok juz z maluszkiem.

dziewczyny mam pól kg białego sera z którym muszę cos zrobić. macie jakis pomysł na obiad z wykorzystaniem białego sera? Byle nie naleśniki z serem, jakos nie moge na nie patrzeć

Do góry