reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam laseczki

U mnie wszystko oki, no prawie, miałam zapalenie pecherza no i po tym wrednym zabiegu łyzeczkowania mam plamienia podczas stosunku, ehhh juz tyle czasu mineło myslałam ze juz dawno wszystko mi sie zagoiło...

I jeszcze jedna sprawa, ten cykl miałam odczekac a niestety miałam wypadek przy pracy i maz spuscil sie w sobote w nocy do mnie do srodeczka... niewiem czy to dobrze czy xle, ale lykam Palin na zapalenie pecherza, zostało mi jesczze pare tabletek no i mam te dziwne plamienia po stosunku..

reklama
Witam laseczki

U mnie wszystko oki, no prawie, miałam zapalenie pecherza no i po tym wrednym zabiegu łyzeczkowania mam plamienia podczas stosunku, ehhh juz tyle czasu mineło myslałam ze juz dawno wszystko mi sie zagoiło...

I jeszcze jedna sprawa, ten cykl miałam odczekac a niestety miałam wypadek przy pracy i maz spuscil sie w sobote w nocy do mnie do srodeczka... niewiem czy to dobrze czy xle, ale lykam Palin na zapalenie pecherza, zostało mi jesczze pare tabletek no i mam te dziwne plamienia po stosunku..
Elfiku jesteś :-D juz martwiłam sie o Ciebie.
A co G mówi na te plamienia? bo ja tak po łyzeczkowaniu nie miałam :baffled:

OLA_PM jak Twoje cycusie? wsio dobrze,prawda?

Witam!
Jestem, siedzę w krzaczorach od kilku dni. Nie mam weny...
Ale piszę,że żyję,żeby mnie tu zaraz ktos nie zaczął ścigać.
Zajączku konkretnie brzmi to co napisałaś. Takich lekarzy lubię! Oby wszystkie badania były dobre i szybko udało się z fasolką!
Pozdrawiam Was wszystkie. Czytam co piszecie, ale jakoś nie mam sił,żeby wszystkim odpisać.:zawstydzona/y:
Cześć Loreeczku:-):-) Jak się czujes?? Dobrze że z nami jesteś i piszesz. Tak sobie myślę że na prawdę stanowimy paczkę fajnych babeczek:-)
tak uczulenie już mi przeszło a bomble zmieniły sie w wielkie siniaki :baffled::baffled:a chłop jak to chłop głupoty robi i mnie rani ale go tak zaskoczyłam ze mnie szybko na drugi dzień przepraszał :tak:
a tą luteinę to zjakiego powodu ci wypisała i jak ja masz przyjmować??
Oj ty masz z Tym swoim facetem... Dobrze że chociaż ci to uczulenie schodzi:-) Czy ta ginka będzie strzałem w dziesiątkę??? mam nadzieję że tak - się okaże:-)
Luteine przepisała na podtrzymanie w razie czego wczesnej ciąży. Mam brać od 18 dc przez 8 dni (chyba jakos tak)
Ja dziś ide z małżem na te badanie nasienia, małż widze ze przejety, pyta na którą ma byc i widze ze zalezy mu bardzo:tak:
A ja sie tak boje , że bedzie cos nie tak:zawstydzona/y:
Trzymam Kciuki!!!!!!!!!!!!Marzenko, wiem z autopsji ze dla faceta to ciężka sytuacja, więc musisz byc baaaardzo cierpliwa i pomocna w razie co;-):-):-) niby my mamy więcej tych badń i w ogóle ale wiesz, jak on "nie stanie na wysokosci zadania" to ciężko jest!!:-):-) Ale oby było ok.będziecie robic morfologię też??

Marzenko a jak Ty się czujesz fizycznie? Jakies objawy na @?
a wiesz co wogóle najlepsze jest to ze nie bola mnie wogole cycki, ani troche ewentualnie z rana jakby torche napiecie w nich czulam, ale tak to nic no i z rana lekko brzuch jak na @ bolał .. a tak to kompletnie nic, sluz mam biały , ktorego w zeszlym miesiacu nie bylo jak mi test wyszedl bo pamietam ze sie marwtilam ze nawet sluzu nie mam.... a teraz mam..... ale wyczytalam ze taki sluz przed @ tez sie zdarza......
podejrzewam ze jutro bedzie mnie wszytko na @ bolec...
a u ciebie jak?

Witam laseczki
Cześć Elfiku:-) Nareszcie jesteś. My cię już tyle razy wzywałyśmy... Byłaś na jakiejs wizycie kontrolnej po tym zabiegu???
Co do stosunku... ja teraz myślę...co ma być to będzie...
buziak dla Ciebie.

Witam laseczki

Witaj Elfa:-) Na początek trochę pokrzyczę - czemu się tak długo nie odzywałaś!!!:wściekła/y: miło, że wpadłaś w końcu do nas:tak: - ja myślę, że nic się nie stało, że był wypadek - nawet jeśli to te tabletki w tym czasie nie powinny wpłynąć na fasolkę, gdyby coś - życzę szybkiego wyleczenia tego pęcherza i do dzieła:tak:

a wiesz co wogóle najlepsze jest to ze nie bola mnie wogole cycki, ani troche ewentualnie z rana jakby torche napiecie w nich czulam, ale tak to nic no i z rana lekko brzuch jak na @ bolał .. a tak to kompletnie nic, sluz mam biały , ktorego w zeszlym miesiacu nie bylo jak mi test wyszedl bo pamietam ze sie marwtilam ze nawet sluzu nie mam.... a teraz mam..... ale wyczytalam ze taki sluz przed @ tez sie zdarza......
a u ciebie jak?
Madzienka...ty prosiaczku:-) Świetny Atavarek:-) Nadal w tematyce świntuszenia:-D
Widze że szalejecie: Madzia, Hanka i Ty...
Tylko ja wypadam na jakis czas z obiegu:-(

Trzymam Kciuki!!!!!!!!!!!!Marzenko, wiem z autopsji ze dla faceta to ciężka sytuacja, więc musisz byc baaaardzo cierpliwa i pomocna w razie co;-):-):-) niby my mamy więcej tych badń i w ogóle ale wiesz, jak on "nie stanie na wysokosci zadania" to ciężko jest!!:-):-) Ale oby było ok.będziecie robic morfologię też??
No wiesz , całą robote to ja będę odwalać w domu hahaha:-D
A nie wiem czy morfologie tez? A co to dokladnie? Badanie krwi? Czy o co chodzi, bo nie wiem:zawstydzona/y:

reklama
a u ciebie jak?
Podobnie jak u Ciebie-cycusie troche wrażliwe na dotyk ale też tak z rana,brzuchol lekko ćmi, lekko wilgotno a tak poza tym nic.Ja tez się raczej na @ szykuje choć cuda się zdazaja.
ale było by fajnie gdybyśmy jednak były w ciazy :-D miały byśmy te same terminy prawie

Do góry