reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
kochana oczywiscie ze bedziemy trzymac... :tak::tak::tak:

kochanae wiem ze mnie zabijecie bo mam jeszcze 2 dni do @ ale cholera powstrzymac sie nie moglam... zrobilam tesciora... i w sumie i tak nic dalej nie wiem :confused::confused: bo ja widze druga kreseczke!!! tylko czy ona jest?? czy tylko moje wyobrazenia... wkleje wam kilka fotek... jakos sie boje ze to wina tesciora, ze jakis bardziewny i tak wszystko pod znakiem zapytania... spac przez to juz nie moge :-:)-(
[/IMG]

ja tam widze kreske.. te testy jak wyschna to tak to wyglada.. ja akurat z paskowych robilam owulacyjne i jak wychodzily blade to wlasnie takie takze ode mnie
Gratulacje

Witam!

Jestem, siedzę w krzaczorach od kilku dni. Nie mam weny...
Ale piszę,że żyję,żeby mnie tu zaraz ktos nie zaczął ścigać.

Badaicka kochanie przecież Ty jestes z tych , którym testy nie wychodzą!;-) Po takim gwałcie musi byc fasolka!

Zajączku konkretnie brzmi to co napisałaś. Takich lekarzy lubię! Oby wszystkie badania były dobre i szybko udało się z fasolką!
Dziewczyny! Teraz jak się sprężycie to urodzicie juz na wiosnę, jak będzie cieplutko! Super moment, więc brac się do roboty!!!

Tysia rób bete i wszystko będzie jasne. I zmień lekarza bo dla mnie to jakis kretyn. Za co on kasę dostaje, jak nawet Cię nie zbadał? A do gina to się chodzi na kawkę i pogaduchy?

Pozdrawiam Was wszystkie. Czytam co piszecie, ale jakoś nie mam sił,żeby wszystkim odpisać.:zawstydzona/y:

ja tam widze kreske.. te testy jak wyschna to tak to wyglada.. ja akurat z paskowych robilam owulacyjne i jak wychodzily blade to wlasnie takie takze ode mnie
Gratulacje

nie dziekuje... zeby nie zapeszyc... brzuchol mnie boli jak sie podniose i pochodze troszeczke... ale jak siade to wszystko ok i bol przechodzi... nie mam pojecia... boje sie ale ten tescik dal mi taka wiare... nigdy wczesniej nawet nie mialam cienia na testach... tak bardzo chce wierzyc ze sie udalo... ale boje sie ze to wina testu i tam nic nie ma u mnie w brzuszku :-:)-(

Witam się:-)
Eve - a miałąś się szybciutko z pracą uporać i odpoczywać już:szok:
piszcie to szybko z koleżanką i promotora przyciskajcie by się pospieszył:tak:
Ja mam jeszcze głupie pytanie - ską krwawienia śródcykliczne się biorą??? chodzi mi o krwawienia u kobiet, które wcześniej ich nie miały - np. jak u Ciebie było??? Bo na mój rozum to jakieś hormonalne rzeczy się dzieją:szok:
1. prace napisalam w czerwcu do tej pory ten #$%*&% ja sprawdzal no i teraz tylko poprawic co nieco uzupelnic i kuniec!
2. takie krwawienia sa podobno normalne :confused::sorry2: zdarzaja sie u mlodych kobiet i karmiacych piersia zazwyczaj. wynikaja z wahan estrogenow ale nie sa jakas wada chyba ze bedzie tak co miesiac to bedzie juz dziwne ale raz jak sie tak zdarzylo to jest ok :sorry2: gdzies wyczytalam ze takie krwawienie trwa ok 3 dni no i u mnie tak bylo do tego jak juz pisalam to byla taka czysta zywa k. bez niteczek itp
niestety przez to cholerstwo cykl bedzie zmanrnowany :dry::no:

nie dziekuje... zeby nie zapeszyc... brzuchol mnie boli jak sie podniose i pochodze troszeczke... ale jak siade to wszystko ok i bol przechodzi... nie mam pojecia... boje sie ale ten tescik dal mi taka wiare... nigdy wczesniej nawet nie mialam cienia na testach... tak bardzo chce wierzyc ze sie udalo... ale boje sie ze to wina testu i tam nic nie ma u mnie w brzuszku :-:)-(

Gratuluję!!!
Ja tez widze kreseczke, nawet nie jest tak bardzo blada, Zwłaszcza,że test robiony za wcześnie. U mnie nigdy nie wychodziły kreski jak ciąży nie było. Tak więc dla mnie taki widok to 100 % pewności, że to fasolka. Ale tu dziewczyny juz miały bardzo różne przejścia, więc dla spokoju lec na bete.
A tymi bólami się nie martw. Ja tak mam do tej pory! Ciągle coś tam rośnie i sie powiększa więc takie bóle są normalne.

Witam!
Jestem, siedzę w krzaczorach od kilku dni. Nie mam weny...
Ale piszę,że żyję,żeby mnie tu zaraz ktos nie zaczął ścigać.

Badaicka kochanie przecież Ty jestes z tych , którym testy nie wychodzą!;-) Po takim gwałcie musi byc fasolka!
Loree'czku ja wiem,że ja z tych :-D ale wczoraj poszłyśmy se same z Paula na spacer i przechodziłam koło apteki a ta otwarta była to se kupiłam tesciora.Miałam go robic w środe tak jak umówiłam się z Kropeczką ale oczywiscie nie wytrzymałam :-(
Wiesz ze po TAKIM gwałcie nie zawsze jest fasolka :baffled:

Gratuluję!!!
Ja tez widze kreseczke, nawet nie jest tak bardzo blada, Zwłaszcza,że test robiony za wcześnie. U mnie nigdy nie wychodziły kreski jak ciąży nie było. Tak więc dla mnie taki widok to 100 % pewności, że to fasolka. Ale tu dziewczyny juz miały bardzo różne przejścia, więc dla spokoju lec na bete.
A tymi bólami się nie martw. Ja tak mam do tej pory! Ciągle coś tam rośnie i sie powiększa więc takie bóle są normalne.

bardzo bym chciala isc na bete tylko ze w uk jej nie robia.... tylko gdy sie wczesniej poronilo to w ostatecznosci robia i nie kazdej kobiecie... wiec do 12tc moge zdac sie tylko na siebie i test ciazowy...

A to wszelakiego rodzaju dodatki które bym mogła wykorzystać:

Załączniki

• P1050613.jpg
    P1050613.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Loree'czku ja wiem,że ja z tych :-D ale wczoraj poszłyśmy se same z Paula na spacer i przechodziłam koło apteki a ta otwarta była to se kupiłam tesciora.Miałam go robic w środe tak jak umówiłam się z Kropeczką ale oczywiscie nie wytrzymałam :-(
Wiesz ze po TAKIM gwałcie nie zawsze jest fasolka :baffled:

No to teraz musisz kupic drugi i go powtórzyc za kilka dni. A u mnie piewrsze dziecko jest z takiego codziennego gwałtu:-D
Jak widac nie ma reguły.

bardzo bym chciala isc na bete tylko ze w uk jej nie robia.... tylko gdy sie wczesniej poronilo to w ostatecznosci robia i nie kazdej kobiecie... wiec do 12tc moge zdac sie tylko na siebie i test ciazowy...

No widzisz ja to zakręcona jestem, wiecznie czegoś nie doczytam.
W takim razie uważaj na siebie a jak nie wierzysz w jeden test, to kup jakis lepszy i powtórz jutro lub za 2 dni. Dziewczyny Ci doradza jakie "u Was" są najlepsze testy, bo ja tego niestety nie wiem.

Do góry