reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kobitki... Może mi się uda streścić:
Na wizytę do Ginki weszłam o 24:-D Nieźle nie, wyszłam po 35 min. Dopiero!!! Jak dla mnie niespotykana sytuacja, bo zazwyczaj wizyty u innych trwały max 15 min. Kobitka po 40. Pogadałam z nią, przedstawiłam sprawę. Bez pytania kazała mi się rozebrać do badania, zbadała tez piersi i węzły chłonne. Pisze o tym bo mnie to zaskoczyło. W Łodzi płacilismy za wizytę po 130 zł - za pięć min, bez żadnego zbadania nawet. :baffled:
Nio to teraz kochana wal do szefa i załatwiaj urlop i wyjezdżaj z M :tak:
Cieszę sie,że ta G tak Cie pozytywnie nastawiła to bardzo ważne

Madziulka, sama wiesz doskonale że negatywne testy nie niczego nie przesądzają;-)
No wiem,wiem czekam nadal na rozwój wydarzeń, póki co @ brak,brzus troche pobolewa(tak cmi),cycole nabrzmiałe i wrażliwe na dotyk więc albo,albo ;-)Poczekam do końca tygodnia jak @ się mimo wszystko nie zjawi to poleze do laboratorium

reklama
DZIEŃ DOBEREK:-)
Przyznam się bez bicia nie czytałam zaległości bo mnie nie było wczoraj i dziś rano a troche czasu brak:zawstydzona/y:

Kotusiu pisałam wcześniej ale pewnie nie czytałaś.Robiłam dzis rano i 1 kreska :-(

wychwyciłam jedego posta który nie cieszy ale wiem z twojego doświadczenia że test może jeszcze nie wykazac;-)co poczekaj jeszcze troche i powtórz test może u ciebie taka uroda że właśnie we wcześniejszej ciąży niepokazuje 2 kresek;-)

Ekstra dla Ciebie, wsio w jednym mega zestawie:

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
Niunia, ta biało czarna jest też super taka letnia. Jaka to okazja??? bo na wieczorną imprezkę to ta bordo, ale dzienną to biało czarna. Ta pierwsza ma fajny krój, ale kolory nie w moim stylu.

Czyli jest jeszcze nadzieja :)
Oby to była fasoleczka...
No pewnie,że jest nadzieja ale musisz pamietac, że po odstawieniu tabletek możesz miec pokręcone cykle- skąpe obfite,krótkie,długie,mocno bolesne,mozesz mieć plamienia itd,itp

DZIEŃ DOBEREK:-)
Przyznam się bez bicia nie czytałam zaległości bo mnie nie było wczoraj i dziś rano a troche czasu brak:zawstydzona/y:

wychwyciłam jedego posta który nie cieszy ale wiem z twojego doświadczenia że test może jeszcze nie wykazac;-)co poczekaj jeszcze troche i powtórz test może u ciebie taka uroda że właśnie we wcześniejszej ciąży niepokazuje 2 kresek;-)
A gdzie to panienka była,cio? ;-):-D
Jak @ nie przylezie to powtórzę oczywiście albo poleze do labaratorium :tak:

1 - pójdę w najbliższym czasie (a czemu będę musiała czekać jeszcze jednen tydzień?)
2 - może i debil :p, sama się dziwiłam, że miał taki spokój, chyba był przed urlopem :)
3 - Cykle przed braniem miałam góra 30 dniowe.

Musiała byś czekać jeszcze tydzień bo sama napasałaś, że: "Mam zrobić test 09 sierpnia i po tym się u niego pojawić, to mi coś konkretnie powie." a dzisiaj jest 3 sierpnia więc ze zwykłego odejmowania z podstawówki wychodzi, ze dopiero za tydzień byś była u lekarza.
Skoro miałaś cykle max 30 dniowe to coś jest nie tak i trzeba sprawdzić czy jesteś w ciąży a jak nie to odrazu powinnaś zrobic badania poziomu podstawowych hormonów i dostac tabletki na wywołanie urególowanie cyklu.

Niunia, ta biało czarna jest też super taka letnia. Jaka to okazja??? bo na wieczorną imprezkę to ta bordo, ale dzienną to biało czarna. Ta pierwsza ma fajny krój, ale kolory nie w moim stylu.

Wesele i to n takie na 70 osób, nie na zwykłej sali tylko w klubie, więc musi być raczej coś eleganckiego, wykwintnego, ekstra pasującego. Myślałam jeszcze o kolorach czerni przeplatanych np nitką błyszczącego granatu.

Nio to teraz kochana wal do szefa i załatwiaj urlop i wyjezdżaj z M :tak:
Cieszę sie,że ta G tak Cie pozytywnie nastawiła to bardzo ważne.
No wiem,wiem czekam nadal na rozwój wydarzeń, póki co @ brak,brzus troche pobolewa(tak cmi),cycole nabrzmiałe i wrażliwe na dotyk więc albo,albo ;-)Poczekam do końca tygodnia jak @ się mimo wszystko nie zjawi to poleze do laboratorium
Madziulka, bedzie dobrze, tak wymęczyłaś chłopa że pewnie zasiał coś:-) A my będziemy dziś cos łatwic i ruszamy gdzieś choć na tydzień:-)
Justyś,Niunka idzie na wesele do kolezanki
no to już wiem wszystko. Na wieczór albo ta bordo, ewentualnie ta szara (jesliz eleganckiego materiału) . No chyba że ta w kwiatki jest satynowa. Takie moje zdanie:-)

reklama
Witam się:-)
:-p
a mnie sie podoba,ze oprocz ciaglego pisania o dniach plodnych i innych takich potrafimy popisac o czyms zupelnie innym!
Romeczko - mi nie chodziło o to, że to jest złe tylko o odpowiedź na zły humor Nektarynki:tak:
ja mam 31 zazwyczaj ale ten mi sie przestawil i bedzie chyba 34dc
robilam Quick viue i ani cienia cienia.....
no mialam nie testowac ale rano znowu byla wysoka tempka a ten test tak lezal, to zrobilam dla swietego spokoju......
wogóle dziewczynki wrósiłam z plaży:cool2: koleżanka mnie wyciagneła i ssie posmazyłyśmy troszke, rybke zjadłam i własnie wróciłam z ogromnym bólem głowy , chyba od słońca.....:cool2:
Marzenixx - i zmarnowałąś test, który być może by się przydał za kilka dni - teraz musisz kupić nowy;-)
i widzisz udało się wyjść z domu i nie dołować się samotnością - my też pojechaliśmy do znajomych wieczorkiem na grilla spontanicznego
a ja sama .. no z psem .. bo mezu pojechal do kolegi na dzialeczke bo ja rano poprawialam z kolezanka pracke inz no wiec jeszcze nie wrocil a mamuska z bratem nad morze prysnela tez zaraz powinni wrocic ... :sorry2:
[/B][/FONT]
Eve - a miałąś się szybciutko z pracą uporać i odpoczywać już:szok:
piszcie to szybko z koleżanką i promotora przyciskajcie by się pospieszył:tak:
Ja mam jeszcze głupie pytanie - ską krwawienia śródcykliczne się biorą??? chodzi mi o krwawienia u kobiet, które wcześniej ich nie miały - np. jak u Ciebie było??? Bo na mój rozum to jakieś hormonalne rzeczy się dzieją:szok:
Eve ja mam nadzieję, że się uda mimo tylu przeszkód :) mam taką cichą nadzieje, jednak kiedys mierzyłam temp, ale jeden z lekarzy u którego wówczas się leczylam stwiersdził, ze to nie ma sensu boi tak z tego nic nie wynika a jak mierze o 5,30 to i tak nie ma sensu bo za wcześnie. Co o tym myślicie?
Popieram Lolitkę i Eve - ja mierzyłam zawsze o 5.45 i co - to źle:szok:
przepraszam.. chyba miałam dzis jeden z tych gorszych dni i nie dopatrzyłam faktycznie ze mi odpowiedziałas.. bardzo Cie przepraszam ze zaliczyłam Cie do nikogo..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nektarynko - jak humorek dzisiaj:-) mam nadzieję, że lepiej:tak:
Zapomniałam : pozdrowienia macie lachony od Hanki i kazała mi przekazać wam znak pokoju !!!!:-D
Pozdrów Hankę i pokrzycz na nią, żeby w tej terapii pozytywnego myślenia nie zapomniała o nas:szok:
no wlasnie mi sie wydaje,ze 30 to troche malo...a tymbardziej ze chce sie od razu porwac na gleboka wode...
SZafirku - czy Ty też masz zamiar haftować???:szok:
o 9.50 mam usg piersi..trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze - prosze...
Pozdrawiam
Ola - kciuki zaciśnięte:tak:
dziewczyny coś sie podziało z moim organizmem dostałam dziś @ a to moj 19dc licząć od tej dwudniowej @ ostatniej nie wiem co jest grane wzięłam wczoraj pierwszą dawke luteiny co ja mam brać od 18dc a tu dzis z samego rana bul brzucha i @ wstretna!!! Eve mozemy sobie ręce podać mamy jakieś pokrecone cykle teraz:wściekła/y::wściekła/y:[/B][/COLOR][/FONT]
czy Wyście oszalały z tymi cyklami - Bernadko - moze to też śródcyklicznie jak u Eve???:szok:
doczytałam, że z M zwycięstwo:tak:;-)
kochanae wiem ze mnie zabijecie bo mam jeszcze 2 dni do @ ale cholera powstrzymac sie nie moglam... zrobilam tesciora... i w sumie i tak nic dalej nie wiem :confused::confused: bo ja widze druga kreseczke!!! tylko czy ona jest?? czy tylko moje wyobrazenia...
Ja tam widzę jasną kreseczkę - jeszcze powtórz za 2 dni lub zrób betę jak dziewczyny radzą - czy u Was zrobią Ci betę prywatnie????
No to SUPER
To jak juz obskoczy Ciebie to podeślij go do mnie bo mnie tez brzuchol zaczyna boleć :-(
Ja trzymam kciuki oby to nie był chwilowy przebłysk w jego zachowaniu
Magda - rozumiem, że @ nie ma i jest nadzieja:tak::-)
Zwracam się do forumowiczek o ocenienie sytuacji w jakiej się znalazłam, doradźcie proszę.
Ja myślę, że to może być ciąża tylko lepiej zrobić betę - a lekarz tez tak pomyślał skoro nie chciał badać:tak: z drugiej strony mogą to być zaburzenia hormonalne po odstawieniu tabletek - zrób betę:tak:
Kobitki... Może mi się uda streścić:
Na wizytę do Ginki weszłam o 24:-D
Ja jestem pozytywnie nastawiona po tej wizycie, kobita konkretna, ale nie zbywa pacjentek po 10 min. przede mną były dwie. I każda mniej więcej pół godziny (dlatego obsuwa była)
No to tyle....
Justynko - opis bardzo sensowny i lekarka też:tak:
Zrób te badania, idź do niej jeszcze raz i będziesz wszystko wiedziała:tak: powodzenia

Niunia - spokojnie mozesz iść w tej białej w czarne kwiatki i do tego czarne sandałki:tak:

Do góry