reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny, nacytowałam sobie żeby poodpisywac Wam. ALe jestej już tak wkurwiona na to wszystko, na M. że na nic nie mam siły. Czasami w ogóle nie moge się z nim dogadać. Tym pieprzonym wybieraniem urlopu jestem tak zmeczona ze zygac mi się chce. Ja już bym dawno zaklepała, załatwiła a on jeździ i wymysla. I dupe mi truje.

Kochana nie denerwuj się! Kiedyś czytałam artykuł o tym,ze najbardziej stresujący tydzień w roku to ten, kiedy mamy urlop!:-)

Kropeczko pomysł z "wodą i niebem" jest rewelacyjny! Ale wytłumaczę jej na zywo. Jak będzie ładna pogoda to ja zabiorę nad jeziorko i wtedy jej powiem co i jak. Dzięki bardzo! Buziak dla Ciebie. Szkoda tylko,że ja zazwyczaj nie mam czasu na wymyślanie odpowiedzi i nic takiego mi wtedy do głowy nie przychodzi.

I teraz juz naprawdę spadam. Wypadałoby trochę popracować:-)

POZIOMKA!!!!?????? to ty czy nie Ty??? taki agresor????!!!!
gadaj szybko i DUŻYMI LITERAMI o co chodzi????
czasem nawet ja, uosobienie spokoju, wpadam w mega wnerw.;-)
Justyś sama wybierz miejsce na urlop i olej
co prawda nie mojhe zdjecie ale z moim kolorem wlosow nowym:
Fajny kolorek, lubię takie:-)
Muszę pewnie ja podjąć męską decyzje;-)

chciałam tylko napisac,,,zeby nie denerwowac niektorych ,,,,ze wieczorem chyba mnie niebedzie i niezamke drzwi........własnie napisała kuzynka:wściekła/y::szok:ze jada na kawe..........no i pewnie do jutra zostano.............:shocked2:

tak przyokazji podpatruje moj suwaczek i jest juz 6tyg i 5dni.....

Ostatnia edycja:
Dzięki za informacje o usg. Moja pani doktor ma dobry sprzęt a wizytę będę miała dopiero w 13 tygodniu więc może juz będzie normalne usg. Na miejscu zapytam ginke o to usg. Zresztą zawsze zabieram córkę i męża ze sobą na wizytę to może zrobię im niespodziankę i zawołam ich do gabinetu w ostatniej chwili.
Będą mieli niespodziankę :tak::tak:

kolano boli i puchnie, zyc nie daje,

jak tam Kingus kolejna lekcja??? jak Kinia???
Buziaki dla Ciebie:tak:
Chyba już kiedyś pisałam spróbuj na kolanko- liść kapusty tłuczkiem do mięsa do potraktować i jak puści sok to na kolanko przyłóż;-)
W szkole mieliśmy ogólnie omówiony poród, mój M stwierdził że dzidzia się musi namęczyć ;-)
Kinia się wierci i kopie, wypycha jakieś szpiczaste części ciała. Ja spać nie mogę nie wiem czy ze stresu czy przez tą dziwną pogodę.
W czwartek usg i będę potrzebowała kciuków :tak:

tez sie ciesze ale niestety nastepne beda juz hirurgicznie usowane :-:)no: juz sie boje moze za miesiac sie umowie :baffled:
Ja też wkrótce mam się do dentysty umówić, mam do łatania 8 górne ;-)

Ja swój miałam ze swoich ulubionych kwiatów i w tonacji kolorystycznej dobranej do mojej sukienki
Ślicznie wyglądałaś i bukiet też ładny:tak:

jestem już ale wróciłam z takim bólem głowy ze myślałam ze do domu nie dojadę
To nie dobrze, może to przez pogodę.

Badaicka , Bernadka: takie byly kwiatki...reszty publicznie nie pokaze bo sie wstydze:zawstydzona/y:
Śliczne te bukiety Wasze;-)

co prawda nie mojhe zdjecie ale z moim kolorem wlosow nowym:
Fajny kolorek:tak::tak:

Zdecydowaliśmy się na egipt, ale teraz mój ma problem z wyborem oferty.
Podejmij męską decyzję ;-);-)

chciałam tylko napisac,,,zeby nie denerwowac niektorych ,,,,ze wieczorem chyba mnie niebedzie i niezamke drzwi........własnie napisała kuzynka:wściekła/y::szok:ze jada na kawe..........no i pewnie do jutra zostano.............:shocked2:
Mam nadzieje, że wizyta będzie krótka :-D:-D:-D

reklama
Witaj Kinguś kciuki zaciskać będziemy na pewno nie stresuj się niczym malutka zdrowa jak rybka jest skoro tak sie wypycha juz

Do góry