reklama
Loree
Fanka BB :)
Dziewczyny, nacytowałam sobie żeby poodpisywac Wam. ALe jestej już tak wkurwiona na to wszystko, na M. że na nic nie mam siły. Czasami w ogóle nie moge się z nim dogadać. Tym pieprzonym wybieraniem urlopu jestem tak zmeczona ze zygac mi się chce. Ja już bym dawno zaklepała, załatwiła a on jeździ i wymysla. I dupe mi truje.![]()
Kochana nie denerwuj się! Kiedyś czytałam artykuł o tym,ze najbardziej stresujący tydzień w roku to ten, kiedy mamy urlop!:-)
Kropeczko pomysł z "wodą i niebem" jest rewelacyjny! Ale wytłumaczę jej na zywo. Jak będzie ładna pogoda to ja zabiorę nad jeziorko i wtedy jej powiem co i jak. Dzięki bardzo! Buziak dla Ciebie. Szkoda tylko,że ja zazwyczaj nie mam czasu na wymyślanie odpowiedzi i nic takiego mi wtedy do głowy nie przychodzi.
I teraz juz naprawdę spadam. Wypadałoby trochę popracować:-)
Zajączek81
czasem nawet ja, uosobienie spokoju, wpadam w mega wnerw.;-)POZIOMKA!!!!?????? to ty czy nie Ty??? taki agresor????!!!!
gadaj szybko i DUŻYMI LITERAMI o co chodzi????
Fajny kolorek, lubię takie:-)Justyś sama wybierz miejsce na urlop i olej
co prawda nie mojhe zdjecie ale z moim kolorem wlosow nowym:
Muszę pewnie ja podjąć męską decyzje;-)
Zajączek81
ciesz sie moja droga ze on tylko tyle sie zastanawiam i ze nie zajelo mu to czasu do 60-tki
Zajączek81
na pewno ten kiedy trzeba zdecydować jak odpocząć;-)Kochana nie denerwuj się! Kiedyś czytałam artykuł o tym,ze najbardziej stresujący tydzień w roku to ten, kiedy mamy urlop!:-)
Zajączek81
chciałam tylko napisac,,,zeby nie denerwowac niektorych ,,,,ze wieczorem chyba mnie niebedzie i niezamke drzwi........własnie napisała kuzynka
ze jada na kawe..........no i pewnie do jutra zostano.............
tak przyokazji podpatruje moj suwaczek i jest juz 6tyg i 5dni.....

tak przyokazji podpatruje moj suwaczek i jest juz 6tyg i 5dni.....
Ostatnia edycja:
kinguś
Nie poddam się
Będą mieli niespodziankęDzięki za informacje o usg. Moja pani doktor ma dobry sprzęt a wizytę będę miała dopiero w 13 tygodniu więc może juz będzie normalne usg. Na miejscu zapytam ginke o to usg. Zresztą zawsze zabieram córkę i męża ze sobą na wizytę to może zrobię im niespodziankę i zawołam ich do gabinetu w ostatniej chwili.

Chyba już kiedyś pisałam spróbuj na kolanko- liść kapusty tłuczkiem do mięsa do potraktować i jak puści sok to na kolanko przyłóż;-)kolano boli i puchnie, zyc nie daje,
jak tam Kingus kolejna lekcja??? jak Kinia???
Buziaki dla Ciebie![]()
W szkole mieliśmy ogólnie omówiony poród, mój M stwierdził że dzidzia się musi namęczyć ;-)
Kinia się wierci i kopie, wypycha jakieś szpiczaste części ciała. Ja spać nie mogę nie wiem czy ze stresu czy przez tą dziwną pogodę.
W czwartek usg i będę potrzebowała kciuków

Ja też wkrótce mam się do dentysty umówić, mam do łatania 8 górne ;-)tez sie ciesze ale niestety nastepne beda juz hirurgicznie usowane :-no: juz sie boje moze za miesiac sie umowie
![]()
Ślicznie wyglądałaś i bukiet też ładny
Ja swój miałam ze swoich ulubionych kwiatów i w tonacji kolorystycznej dobranej do mojej sukienki

To nie dobrze, może to przez pogodę.jestem już ale wróciłam z takim bólem głowy ze myślałam ze do domu nie dojadę
Śliczne te bukiety Wasze;-)Badaicka , Bernadka: takie byly kwiatki...reszty publicznie nie pokaze bo sie wstydze![]()
Fajny kolorekco prawda nie mojhe zdjecie ale z moim kolorem wlosow nowym:

Podejmij męską decyzję ;-);-)
Mam nadzieje, że wizyta będzie krótkachciałam tylko napisac,,,zeby nie denerwowac niektorych ,,,,ze wieczorem chyba mnie niebedzie i niezamke drzwi........własnie napisała kuzynkaze jada na kawe..........no i pewnie do jutra zostano.............
![]()

reklama
Podziel się: