reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Sandro gartulacje ogromne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Teraz napisz jakie miałaś objawy , czy wogóle miałaś :tak:

objawy?? nie mialam i nie mam... piersi bola ale to normalne przed @, brzuch czasem boli jak na @... mialam zawroty glowy ale to kilka dni temu i nie wydaje mi sie ze to z powodu ciazy tylko przez pogode bo w ciagu jednego dnia to mamy chyba wszytsko mozliwe... slonce goraco zimno pada wiec wszystko i glowa i slabo od tego... ja mam zawsze takie obiawy jak cisnienie sie zmienia... wiec jesli chodzi o objawy to totalne nic... tylko test i temperaturki daly do myslenia... :tak::tak::tak::tak:
jeszcze raz dziekuje i teraz ja trzymam za was kciuki... macie fluidki **********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Kinia się wierci i kopie, wypycha jakieś szpiczaste części ciała. Ja spać nie mogę nie wiem czy ze stresu czy przez tą dziwną pogodę.
W czwartek usg i będę potrzebowała kciuków :tak:
Masz jak w banku:-)
kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna :tak::tak::tak:
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze :tak::tak::tak: teraz tylko musze uwazac na siebie... :-):tak::tak:
No to już Głośne gratulacje Słoneczko!!!!!!! Koniecznie uważaj na Was:tak:
dokładnie! ma facet gust i klase...pozwol mu dzialac...nawet jak potrzebuje na to wiecej czasu niz Ty:-)
badz dobra dla meza...to w koncu tez stworzenie boze:-p
Niby tak...;-) ech.... Kocham tego mojego wariata jak cholera, ale tak mnie wkurza czasem że ....
:-D:-D boze juz nie pamietam kiedy ostatni raz bylam tak szczesliwa... a moj tz to dopiero... chyba najbardziej go pociesza to ze nie bedzie musial bawic sie w konczenie w kubeczku bo teraz juz nam badania nasienia nie potrzebne :-)
czyli TZ jest już oczywiście uśwadomiony :-) Jak zareagował???

To jak już przy bukietach byłyście, to się pochwalę swoim :zawstydzona/y:
Piękny bukiecik, taki nietuzinkowy:-)
bo mam ustawiony suwaczek ale gdzies tam.....i tak se go podpatruje.....jutro po wizycie jak bedzie wszysko ok to wsatawie oficjalnie..........puszcze fluidki i moze z jakąś flaszką przyjdę.....
:-D:-D no tak, do czego to dosżło. Ciężarna rozpija towazystwo;-) Powiedziałaś temu swojemu M. czy nie??

sandrahaha - no to teraz można pogratulować:-D

U mnie @ przyszła tak jak zawsze.

A to moje zdjęcionko w tej kiecce w której chyba pójdę jak nie kupie niczego ciemnego co mi wpadnie w oko bo akurat w dzień wesela mam dostać @:

Tylko muszę wymyślić coś z włosami i puder będzie nieco jaśniejszy.

Załączniki

• P1050614.jpg
    P1050614.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 66
  • P1050619.jpg
    P1050619.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 59
A to moje zdjęcionko w tej kiecce w której chyba pójdę jak nie kupie niczego ciemnego co mi wpadnie w oko bo akurat w dzień wesela mam dostać @:

Tylko muszę wymyślić coś z włosami i puder będzie nieco jaśniejszy.
Śliczna sukieneczka :-) Miałam kiedyś taką, z tym, że na kształt japonki, ale ten sam materiał... Tyle, że coś mi odbiło i wyprałam ją w 60 stopniach...:wściekła/y: No i kurcze teraz za krótka... A co do włosków, to może upnij je, wypuszczając pojedyncze kosmyki przy twarzy :-)

No to już Głośne gratulacje Słoneczko!!!!!!! Koniecznie uważaj na Was:tak:

czyli TZ jest już oczywiście uśwadomiony :-) Jak zareagował???

dziekuje... tak. tz juz sie dowiedzial... ma urlop a ja sie rozwylam i jak tu ukryc cos przed nim :tak::-):-):-) szczesliwy jest... znow zostanie tata... :-):-):-) juz widze miny co niektorych osob... ale olac ich... rodzicom powiem ale dopiero w po 12tc... chce sie upewnic ze wszystko ok a dopiero wtedy bede miec pierwsze usg wiec lepiej nie zapeszac i nie mowic niz pozniej sluchac ze komus przykro bo cos sie stalo... wam musialam powiedziec bo wy zawsze ze mna bylyscie :tak::tak::-):-):-) w ogole robilam fote testa a moj patrzy na mnie jak na glupia i mowi -,,a ty co robisz??'' a ja ,,no musze sie moim dziewczynom pochwalic'' :-):-D:-D:-D:-D zaczal sie smiac... :-D:-D

bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience.:-) Jak ja chciałabym byc taka szczupła...
Jeśli włoski upniesz sobie fajnie to możesz moim zdaniem nie cudować z zakupami. no, chyba że chcesz:-)

Sangruniu!!!! GRATULACJE!!!! Wielkie gratulacje:-):-):-):-):-):-):-):-)
Qcz...witaj mistrzu! a Ty co w krzakach cichutko tak siedzisz??? kiedy do Pl lecisz???

jeszcze raz dziekuje i teraz ja trzymam za was kciuki... macie fluidki **********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
no...to sie rozumie...wylapane:-)....JAK kiedys wykorzystam te Wasze wszystkie fluidki to urodze piecioraczki:-D

Przykro mi z powodu @....:-(
Sukienka bardzo fajna...ja bym juz nie szukala innej-wygladasz bardzo ladnie i elegancko, do tego klasycznie podepnij wloski i bedzie slicznie!!!!

Teraz napisz jakie miałaś objawy , czy wogóle miałaś :tak:
Kolejna w krzakach płytki lutuje...marzenixx-jak tam slonce w Koszalkowie??? O ktorej dasz znac jak zolnierzyki??? trzymam mooocno kciuki!!!!

Wioluś, ale przecież Twój bukiecik był śliczny :-) Mi się tam bardzo podoba :-)

Taka fajna kobietka a nie chce się pokazać. Nu, nu!

To jak już przy bukietach byłyście, to się pochwalę swoim :zawstydzona/y:

dzięki slonko...nie mowie, ze on nie byl ladny, bo byl ladny...ale nie był taki jak zamawialam...bo 1. mialy byc herbaciane roze, a byly lososiowe:baffled:, 2.mial byc polowę mniejszy a byl za duzy do mojej sylwtki 3. mial miec soczysta zielen a nie taka jasna, mdła....jako dodatki:-(

A Twoj jest sliiiczny, maly, zgrabny i mam wrazenie ze taki troche "jesienny"...ja lubie jesienne wzory i jesien bo ja jestem taka troche jesienna dziewczyna:-))) kiedy Asiu mialas slub???

.jutro po wizycie jak bedzie wszysko ok to wsatawie oficjalnie..........puszcze fluidki i moze z jakąś flaszką przyjdę.....

To ja czekam na suwaczek i fluidki!!! Flaszek nie lubie:baffled:
Buziaki Dzen!!!
:-D:-D:-DAle się uśmiałam. Wtedy to będzie Kajetan i będzie chodził w różowych pajacach ;-);-)
.
PAJACE???? ROZOWE???? No to juz lepiej by byla jednak Kinia i miala np. szpiczasty nos:-);-):-p;-)

Zmykam cos zjesc:-) Smacznego to me:-p

dziekuje... tak. tz juz sie dowiedzial... ma urlop a ja sie rozwylam i jak tu ukryc cos przed nim :tak::-) szczesliwy jest... znow zostanie tata... :-) wam musialam powiedziec bo wy zawsze ze mna bylyscie :tak::-) w ogole robilam fote testa a moj patrzy na mnie jak na glupia i mowi -,,a ty co robisz??'' a ja ,,no musze sie moim dziewczynom pochwalic'' :-):-D zaczal sie smiac... :-D
:-D:-D:-D no nie dziwię się.:-D:-D bo to w ogóle nienormalne trochę. ale jakie nam potrzebne. Mój też był silnie zdziwiony jak zaczęłam pisać z Kropeczka w szpitalu i rozmawiać z Hanką:-):-) Się pyta , kto to?? więc musiałam tłumaczyć się:-)

reklama
Do góry