reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna 

chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze

teraz tylko musze uwazac na siebie... :-)

chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze

no to gratulacje....i uwazaj na siebiekochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciazeteraz tylko musze uwazac na siebie... :-)
![]()
w.kropeczka
Fanka BB :)
SANDRAHAHA mowilam kup w aptece test 'first response'!!!! Kropka wie, co dobre i skuteczne:-)
GRATULUJE!!!!!!! JUZ OFICJALNIE I BEZ WATPLIWOŚCI!!!! BEDZIESZ MAMĄ
:-)
kiedy smigacie???
jej ale kto??? ja??? Poziomka???
jak cos to służę....;-)
dokładnie! ma facet gust i klase...pozwol mu dzialac...nawet jak potrzebuje na to wiecej czasu niz Ty:-)
badz dobra dla meza...to w koncu tez stworzenie boze
Dzen-trzymam kciuki za wizyte, a ty sie nie martw kuzynka...podejdz na luzie do wizyty a czas szybciej Ci zleci!
Kciuki na czwartek...zamowione
;-)
A jesli cos tam kopie i wypycha szpiczaste czesci to moze to jednak nie KINIA ale KIŃ???;-)
Na bezsennosc...cieple mleko, herbatka z melisy, reaksujaca kapiel, masaz.......czym sie stresujesz???-na usg Kingus bedzie wszystko dobrze...obiecuje!!!
GRATULUJE!!!!!!! JUZ OFICJALNIE I BEZ WATPLIWOŚCI!!!! BEDZIESZ MAMĄ

Zdecydowaliśmy się na egipt, ale teraz mój ma problem z wyborem oferty.
kiedy smigacie???
ale zlosliwe babsko!!!
jej ale kto??? ja??? Poziomka???
Kropeczko pomysł z "wodą i niebem" jest rewelacyjny! Ale wytłumaczę jej na zywo. Jak będzie ładna pogoda to ja zabiorę nad jeziorko i wtedy jej powiem co i jak. Dzięki bardzo! Buziak dla Ciebie. Szkoda tylko,że ja zazwyczaj nie mam czasu na wymyślanie odpowiedzi i nic takiego mi wtedy do głowy nie przychodzi.
jak cos to służę....;-)
dokładnie! ma facet gust i klase...pozwol mu dzialac...nawet jak potrzebuje na to wiecej czasu niz Ty:-)
badz dobra dla meza...to w koncu tez stworzenie boze

a czemu ja tego suwaka nie widze???chciałam tylko napisac,,,zeby nie denerwowac niektorych ,,,,ze wieczorem chyba mnie niebedzie i niezamke drzwi........własnie napisała kuzynkaze jada na kawe..........no i pewnie do jutra zostano.............
tak przyokazji podpatruje moj suwaczek i jest juz 6tyg i 5dni.....
Dzen-trzymam kciuki za wizyte, a ty sie nie martw kuzynka...podejdz na luzie do wizyty a czas szybciej Ci zleci!
Chyba już kiedyś pisałam spróbuj na kolanko- liść kapusty tłuczkiem do mięsa do potraktować i jak puści sok to na kolanko przyłóż;-)
Kinia się wierci i kopie, wypycha jakieś szpiczaste części ciała. Ja spać nie mogę nie wiem czy ze stresu czy przez tą dziwną pogodę.
W czwartek usg i będę potrzebowała kciuków![]()
Kciuki na czwartek...zamowione

A jesli cos tam kopie i wypycha szpiczaste czesci to moze to jednak nie KINIA ale KIŃ???;-)
Na bezsennosc...cieple mleko, herbatka z melisy, reaksujaca kapiel, masaz.......czym sie stresujesz???-na usg Kingus bedzie wszystko dobrze...obiecuje!!!
Ostatnia edycja:
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
dziekuje kochane... normalnie az becze ze szczescia... teraz musze dotrwac do minimum 12tc do usg... juz sie doczekac nie moge :-):-)
boze juz nie pamietam kiedy ostatni raz bylam tak szczesliwa... a moj tz to dopiero... chyba najbardziej go pociesza to ze nie bedzie musial bawic sie w konczenie w kubeczku bo teraz juz nam badania nasienia nie potrzebne :-):-):-):-)

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Sandro gartulacje ogromne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz napisz jakie miałaś objawy , czy wogóle miałaś

Teraz napisz jakie miałaś objawy , czy wogóle miałaś

asiq83
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wizytę i żeby wszystko szubciutko dało się załatwić Kochana.dziękuje Asiq...choc zoładek jest juz ok...
A co do zabiegow...tych kolankowych i tych "innych"...dzis na 5.50 ide do lekarza, on mnie skieruje do specjalistow i wtedy sie dowiem wiecej. Mam nadzieje, ze nie bede musiala czekac wieki na wizyte do ortopedy i do chirurga z tymi skierowaniami....
Nie no, pomysły rewelacyjne! Nie wpadłabym na took moj mail: wiolcia.b@interia.pl
Loree-fajny jest tez taki zwyczaj by podczas 1-ego spotkania rodzenswta-jak np corcia przyjedzie do szpitala zobaczyc siostre/brata-dostala od niemowlaka jakos prezent...cokolwiek, pluszaka czy cos...wtedy przelamuje sie lody i pokazuje to starszemu dziecku, ze tez jest wazne i ze nie wszystko kreci sie tykko wokol nowonardzonego i ze nie tylko niemowlak dostaje prezenty....i dzieki temu tez starsza siostra/brat- od razu polubi maluszka...ktory cos dla niej ma w prezencie. Takie chwyty sa w UK stoswane i maja dobre odzewy:-)
a co do nieba i wody....-bo zapomnialam wczesniej ... mozesz powiedziec Malej, ze tylko niebo jest niebieskie, a woda ...jest jak lustro...wiec odbija to "co widzi"...a ze widzi niebieskie niebo to jest niebieska...pokaz jej lustro i niech porowna siebie po obu stronach lustra....lub niech przegladnie sie w kaluzy...sama zobaczy, ze rozowa bluzeczka na niej jest tez rozowa w kaluzy...moze to na poczatek wystraczy![]()

Jej, ślicznie wyglądałaś. Bukiecik piękny :-)No pewnie,ze bedzie pasowało.
Ja swój miałam ze swoich ulubionych kwiatów i w tonacji kolorystycznej dobranej do mojej sukienki i dodatków u Pawła(bordo)
zreszta zobacz
Wioluś, ale przecież Twój bukiecik był śliczny :-) Mi się tam bardzo podoba :-)nawet mnie nie denerwuj...wygladalam bleeee
bukiet mialam szerszy niz ja sama w pasie.....a wlosy 2 tyg przed slubem ufarbowano mi z balejazu zloto-brazowego na niby "jasny barz"...a wyszly ciemne jak pieron...do tego zle mi welon wpieto...za nisko...wogole to wygladalam jakbym byla w kasku:-(((
nie wspominam tego najlepiej i nie lubie tych zdjec...bardzo...
A dlaczego musiałaś oddać?ślicznie wygladałaś kochana a ja miałam z białych róż z zielonymi dodatkami tak mi sie podobał ze mi go szkoda było oddawać :-(
Mój małż też tak powiedział :-) Ale widzę, że już naprawione :-)jak mozesz wejsć w Start + akcesoria + narzedzia systemowe + przywracanie systemu i tam soie wybierasz do jakiego stanu chcesz komputer przywrócić
jak nie to Escejpem spróbuj wyjsć z tego
Taka fajna kobietka a nie chce się pokazać. Nu, nu!Badaicka , Bernadka: takie byly kwiatki...reszty publicznie nie pokaze bo sie wstydze![]()
Kolorek świetny. Ja sama lubię takie odcienie (teraz), bo kiedyś to farbowałam się na wściekłą czerwień :-)co prawda nie mojhe zdjecie ale z moim kolorem wlosow nowym:
Zobacz załącznik 154061
No i widzisz! Teraz chyba mogę już głośno: GRATULACJE!!kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciazeteraz tylko musze uwazac na siebie... :-)
![]()
To jak już przy bukietach byłyście, to się pochwalę swoim

Załączniki
reklama
kinguś
Nie poddam się
Super gratuluję :-):-)chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciazeteraz tylko musze uwazac na siebie... :-)
![]()
Ja też mam pco i zaszłam w ciąże ;-)
Kciuki na czwartek...zamowione;-)

Dziś spróbuje kakao wypić;-)
Kciuki się przydadzą

A mój M dziś na piwko po pracy idzie i muszę sama obiadek zjeść. Mam nadzieje, że wróci do 19.
Podziel się: