reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
U mnie tyz pochmurno i nerwisto.Dzisiaj sie tak wkurzyłam bo nie mogła se zaprogramowac radia że sie az poryczałam
Betka85
Fanka BB :)
oj czyżby ciażowe wahania nastrojówU mnie tyz pochmurno i nerwisto.Dzisiaj sie tak wkurzyłam bo nie mogła se zaprogramowac radia że sie az poryczałam

kiedy miałaś dostać @??
badaicka
Paulusia i Filipek
Dziś mam 33dc cykle miałam tak miedzy 31 a 34 dni ;-)oj czyżby ciażowe wahania nastrojów:-)
kiedy miałaś dostać @??
badaicka
Paulusia i Filipek
No bardzo ładnadziewczynki ładna sobie spódniczkę zakupiłam

ja lece umys szybciorem włosy bo małz chce na zakupy podjechac bo dzis sie juz lepiej czuje z tymi plecami(pecherze popekały

kinguś
Nie poddam się
Superdziekuje... tak. tz juz sie dowiedzial... ma urlop a ja sie rozwylam i jak tu ukryc cos przed nim:-):-):-) szczesliwy jest... znow zostanie tata... :-):-):-)

Dokładnie :-):-)PAJACE???? ROZOWE???? No to juz lepiej by byla jednak Kinia i miala np. szpiczasty nos:-);-);-)
A w Koszałkowie jest pochmorno , nie wiem kto zabrał moje słońce i humor....![]()
Ja się mogę podzielić moim humoremTo był chyba napad na dużą skale bo mój tez ktoś ukradł![]()

Dzięki :*=
KINGUŚ kciuki za usg juz zaciskam=
A nie ma jakiś ciekawych propozycji w necie? Ciężko tak doradzić bo nie wiem jakie masz zasłonki ;-)jesu ale mnie boli ta głowa a chciałam sobie zasłonki w pokoju upiac jakos inaczej ale nie mam koncepcji zadnej moze mi cos podpowiecie
Tylko uważaj z tym woskiempodejsciu z woskiem w mikrofali i teraz czekam az mi troche wystygnie zeby se tego i owego nie poparzyc...

Udanego wypoczynku :-):-)Chyba szybko nie zajrzę bo od jutra planuję urlopa![]()
badaicka
Paulusia i Filipek
reklama
Haszitka
może kiedyś...
Podziel się: