reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

dzień dobry:)
mika biedna ty:(
a ja mam inny problem mała zjada koło 22 potem koło 2-4 i koło 8 a dziś zjadła 1,30 a potem o 9 szok normalnie trzeba budzik nastawiać bo to aż za długa przerwa:(

reklama
No to ja jeszcze raz sie witam,
znowu obudziły mnie skurcze leci to mniej wiecej tak... napina sie brzuszek zaczyna promieniowac na krzyz i stamtad spowrotem leci do brzuszka i zaczyna bolec jak na miesiaczke tylko bardzo :baffled: trwa to tak moze nie cala minute a potem... no i własnie potem:-( teraz to mialam dwa co 15 minut ... tak około :dry: a rano to nawet co 6 i chyba dwa czy trzy co trzy :dry::-(
ehhh i tak ani w jedną ani w drugą :no::wściekła/y:
A co do mego meza tlumaczy sie tym ze on wie ze ja nie spałam i mu zalezalo na tym zebym chcociaz troche poodpoczywała :baffled: tylko że szkoda że taka metodą ehhh:-:)wściekła/y:

Aniu to moze sie rozkreca dzis i w koncu okaze sie ze maz na cos sie przydal. Skurcze dlugie trwajace okolo 40 sekund daja nadzieje na porod.
Ciekawe jak tam Motylek:confused:

choc ja juz tez widze jak ja odkladam:cool2:
no ja właśnie dla własnej wygody pierwszego syna tak do łózka brałam bo wtedy spał a jak obudził się na cyca nie musiałam wstawać ale ale im starszy był tym gorzej było

dobra uciekam się szykować do sklepu bo potem znowu pół dnia na zakupach mi zleci

A u nas dzis upal ze nie wiem jak ja to wytrzymam.....
A jeszcze maz mial mi ziemniakow rano ukopac na obiad.....i widze ze nie zrobil tego.....wrr....:angry::angry::angry::angry: a w domu nikogo nie ma....wiec znow sama ostatkiem sil bede musiala isc:baffled:,tylko szkoda ze nie zobaczylam tego rano , a teraz idz w ten upal i kop....:wściekła/y: chyba siodme poty ze mnie wyjda.....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ok ja już w domciu ogarnęłam troszkę teraz pora by była jakieś małe zakupki zrobić,a dziewczyny wiecie jak sie robi racuchy ,bo ja dzis chłopakom kurczaka robię a sama nie lubię to może choć jakiś racuszków bym podjadła.W internecie tyle jest przepisów ,że nie moge się zdecydować może macie jakiś sprawdzony?;-)

Chogata, dzięki za maila, w chwili wolnej sobie poczytam...

Aneczka to Ty masz odwrotnie, zazdroszczę Ci, ja byłabym szczęśliwa by choć ze 2h w ciągu przespac, echhhh :sorry2:

Chogata, dzięki za maila, w chwili wolnej sobie poczytam...

Aneczka to Ty masz odwrotnie, zazdroszczę Ci, ja byłabym szczęśliwa by choć ze 2h w ciągu przespac, echhhh :sorry2:

Może tylko Karolinka bedzie miała trudny start po tej stronie brzuszka a potem będzie coraz lepiej.Trzeba myślec pozytywnie.Na pociesznie powiem ci ,że u mnie na wątku regionalnym jest taka kobieta co jej dziecko płacze non stop .Już wszystkie badania jej robią i sami nie wiedza co jej jest a ona płacze i płacze nic nie pomaga noszenie na rękach ,kołysanie,jeżdżenie wózkiem nic.Współczuję jej ,że musi się tyle męczyć i mamusia i córeczka.A ona juz ma ponad miesiąc i tyle daje im popalić:baffled::confused:.Więc u Ciebie Mika nie jest źle może sobie mała wszystko ureguluje i bedzie grzeczniutka jak aniołek:-).Zyczę Ci tego zresztą

reklama
Do góry