reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczyny zaczelam krwawic. Boje sie jak cholera. Moj mezy wlasnie ejdzie z pracyz eby mne zabrac do szpitala. ktora z Was sie modli, niech sie za nas pomodli a ktora nie niech trzyma kciuki. TAk jednak sobie mysle ze stracilam ta fasolke bo mi wylecial skrzep czarny wielkosci suszonej sliwki.

Wiem z ebedziecie szalec, to ja moze zostawie moj nr komorki ktorejs z was

Brak mi slow, ide dac pieskowi jesc i jade.

Daj nr komórki na priva.!!!!
Kurczę.......

reklama
Matko Boska takie info z rana .... Makaronka modle sie i jednoczesnie trzymam kciuki i piety i wszystko co sie da !!! moze to byl tylko krwiaczek! !!!!

Dobra to ja sie witam teraz na spokojnie ;-)
baw sie dobrze Eve
...Eve-udanego wieczoru, kolacji i wogole...i oczywiscie gorącej nocy po-poslubnej...oczaruj go tak jak 3 lata temu;-):-);-)
Udanego świętowania :-D
Oj dzieki dziewuszki :tak: ale z tego swietowania naszego to byscie sie usmialy! :tak: po zakupach stwierdzilismy ze mamy w nosie jakies restauracje i ze mamy ochote na pizze .... no to do naszej pizzerii pojechalismy :-D:-D:-D:-D potem do domku i M. kimnal sobie tylko ze tak zasnal ze spal do 21ej :wściekła/y: ja wstalam o 19ej zaczelam co nieco ogarniac bo te malowanie jest to mam co robic i myslalam ze w koncu wstanie ze sobie winka wypijemy jakis toascik itp a te spi i spi ... obudzil go tel. od kumpla :baffled: ja w tym czasie juz z turbanem na glowie i prawie gotowa do wyrka to on wstal zdarzyl mnie podkrecic :dry: a potem poszedl na dol .... myslalam ze sobie robi kolacje i tyle ... po 15 min krzyczy zebym zlazla :dry: .....wszedzie ciemnica .... a na stoliku w salonie 2 lampki winka i zapalona swieczusia w takiej latarni ktora kupilismy w tym roku w Krynicy Morskiej (tam sie poznalismy) :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: rozwalil mnie !!!! :tak::tak: potem mowi ze przygotowal film i poogladalismy i poszlismy grzecznie spac! :sorry2:
Eva coś mi się wydaję ten twój cykl próbuje cię oszukać...może fasolka się zagnieżdża?:tak:
Każda chetna zapraszam pod moj wykres dokonalam pewnych zmian za rada eksperta z 28dni.pl :sorry2:
Dziewczynki, wlasnie zadzwonil moj makaronek z wynikiem betki. Mowi ze jest okolo 31000:-D i ze wg ichnich norm napisali ze 8 tydzien :confused::sorry2: albo maja jakies normy zanizone albo bliznieta Hance ukradlam a jej przyjdzie sie meczyc z trojaczkami :-)
kurczaki a taka piekna betka no :sorry2: Makaronko będzie dobrze! zobaczysz! ;-)
wiec tak..............witam sie wieczorkiem.
goscie se juz pojechali..........no i ja tez juz po wizycie.....ktos "obcy" jest we mnie...i juz bije serduszko.....fotki niedostałam,bo.........bo nie......nastepna wizyta za 3tyg..no chybaze by sie cos działo....tfutfu......acha....6tyg i 6 dni.....dostałam sterte lekow i zwolnienie..hihihih....moge se je sobie przedłozyc.....a co????
No pieknie!!! :-):-):-):-) walnij sobie suwaczek plizzzzz :-)
Hej dziewczynki,
Dzisiaj rano zobaczylam II :-D:-D Wiec tamten zeszlotygodniowy test mnie oszukal :szok: Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc :-D Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec ;-)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!

Olapolap jesu jak sie cieszę!!!!! Gratulacje!!! Tak długo czekałaś na te kreseczki!!!!! Koniecznie rwacaj i opowiadaj co i jak i jak powiedzialas M i jak zareagował!!! GRATULEJSZON!!!!!!

Makaronka trzymam kciuki !!

Cześć laski, zapraszam na kawunie :-)

cześć dziewczynki !
mam nr do Makaronki juz do niej napisałam i czekam na wieści jak tylko coś napisze to dam wam znac

Olapolap
wielkie gratulacje !!!!!!

Ola PM i Marzenko ja sie chętnie kawki napije z Wami

tak sie kijowo dalej czuje ze szok a dzis to mnie żołądek muli tak jakby mi wszystko w gardle stało nie wiem co to sie ze mna dzieję

reklama
Do góry