reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Chciałabym urodzić naturalnie, bo niby to zdrowsze dla dziecka, ale kurka wodna czemu kobieta musi przechodzić przez takie piekło skoro można to zrobić operacyjnie ?

Niektóre babki mówią, że są dumne, że urodziły naturalnie, ze poród naturalny to jest prawdziwy poród i powinnyśmy rodzić naturalnie , bo taka nasza natura.....

To tak jakby cesarka umniejszała nasze zasługi w wydaniu na świat dziecka. Jakbyśmy były niepełnowartościowymi matkami.

Czyli co? Po cesarce kobieta nie ma się szczycić , że wydała na świat dziecko, bo poszła na łatwiznę ? Wkurza mnie takie gadanie.

Nie chcę sobie "załatwiać" cesarki, ale jeśli by się okazało, że z jakiegoś powodu muszę ją mieć to chyba się ucieszę....

ja rodziłam cc bo niestety podczas akcji porodowe gdzie już parłam zaczeły być komplikacje groziła mojemu dziecku zamartwica:-(co wybaczcie ale tak się boje teraz sn że dałabym wiele abym mogła urodzić przez cc ale gin mówi że podobnoż bede sn i tego się boje:sorry2:

reklama

dziewczyny zaczelam krwawic. Boje sie jak cholera. Moj mezy wlasnie ejdzie z pracyz eby mne zabrac do szpitala. ktora z Was sie modli, niech sie za nas pomodli a ktora nie niech trzyma kciuki. TAk jednak sobie mysle ze stracilam ta fasolke bo mi wylecial skrzep czarny wielkosci suszonej sliwki.

Wiem z ebedziecie szalec, to ja moze zostawie moj nr komorki ktorejs z was

Brak mi slow, ide dac pieskowi jesc i jade.

O jej, trzymam kciuki !!!!

Hej dziewczynki,

Dzisiaj rano zobaczylam II :-D:-D Wiec tamten zeszlotygodniowy test mnie oszukal :szok: Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc :-D Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec ;-)

GRATULUJE :-D:-D:-D

Dzeni- Gratuluje "obcego" niech zdrowo rosnie :tak::-)

Marzenixx- a Tobie kochana gratuluje b.dobrych wynikow meza :tak:

Dla wszystkich Dziewczynek sle buziaki :*

Ps. ja juz nie moge sie doczekac nastepnego cyklu, bede pic ziolka

wiec tak..............witam sie wieczorkiem.
goscie se juz pojechali..........no i ja tez juz po wizycie.....ktos "obcy" jest we mnie...i juz bije serduszko.....fotki niedostałam,bo.........bo nie......nastepna wizyta za 3tyg..no chybaze by sie cos działo....tfutfu......acha....6tyg i 6 dni.....dostałam sterte lekow i zwolnienie..hihihih....moge se je sobie przedłozyc.....a co????
Dzeni gratuluje "obcego" hihi super ze serduszko bije już ale musisz być szczesliwa?? teraz to tylko uważaj na siebie a wszystko bedzie dobrze :tak:

Ojoj bernardko, rzeczywiscie cos nieciekawe dni masz ostatnio, oby sie szybko skonczyly!:tak:
ja też mam tką nadzieję bo nie mam na nic siły i denerwuje mnie to bardzo :tak:
Hej jestem juz, dzikeuje bardzo za wsparcie i przepraszam ze was zestresowalam
udalo nam sie szybciutko bo moj mezczyzna jest mundurowy i zajechalismy na syrenach pod izbe przyjec i jakos bez czekania wszedzie.
Buziaki papa
o jesteś kochana a ja wysłałam do Ciebie tyle wiadomości ;-)
dobrze ze szystko z dzidzia wporzadku i odpoczywaj jak lekarz zalecił :tak:
Chciałabym urodzić naturalnie, bo niby to zdrowsze dla dziecka, ale kurka wodna czemu kobieta musi przechodzić przez takie piekło skoro można to zrobić operacyjnie ?
ja też zawsze myślałam ze jak coś to chce rodzić naturalnie ale jak naczytalam sie o komplikacjach przy takim porodzie to sie wystraszyłam i chyba wolałabym cesarke
Witam się po 2 tygodniach przerwy:-)
Jestem opalona, wypoczęta i zadowolona - to tak w skrócie:-)
Czy któraś może mi streścić co się działo przez ten czas, jak mnie nie było??? PROSZĘ!!!!
Od razu gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!
jesteś nareszcie
daj jakieś fotki z urlopu kochana
całuski**
A to obiecane zdjęcia moich szczeniaczków duzo spało co tak osobno niektórych mam zdjęcia i sie ruszały co hehe mam nadzieje że jakoś fajnie widac:-)
jakie sliczne ja tez chce takiego choć jednego :tak::-)
Dla wszystkich Dziewczynek sle buziaki :*

Ps. ja juz nie moge sie doczekac nastepnego cyklu, bede pic ziolka
dla ciebie też buziak**
a co to za ziółka będziesz pic??

dziekuje lilu :*

makaronka dobrze ze wszystko juz dobrze :tak:

brzuch mnie boli, niech ta małpa szybciej przyjdzie bo juz mnie wkurza że ten cykl sie tak wydłuzył.... i wszytsko sie przesunęło. eh..:dry:

Witam się - niestety z domku:-( pojechaliśmy do Zakopanego a tam grad, deszcz, chmury - mieliśmy zostać do soboty a prognozy są takie, że do piątku pada - także wróciliśmy do domku i jedziemy najprawdopodobniej w niedzielę znowu - w deszcz nie da się po górach pochodzić:no:

Dzeni - gratuluję "obcego" :tak:- a co do usg bliźniaków - dobrze, że Ci się dostało - po co nosisz do lekarza:szok:

Olapolap - mega gratulacje:tak:

Makaronka - dobrze, że wszystko jest w porządku - odpoczywaj i uważaj na Was:tak:

Eve - spóźnione ale najlepsze życzenia rocznicowe:-)
zerknęłam na wykres - czyli nowy cykl:sorry2:

Wikulaa - opowiadaj jak na urlopie:tak:

Marzenixx, Bernadko - dołączam się do kawki:-p

Gosiu - czy masz już wynik z histopatologii? Jak juz pisałaś to Przepraszam - jeżeli tak, to co wyszło - wiadomo dlaczego ciąża obumarła?:sorry2:

Kaprycha - i co?????????

Wiatm wszystkie BB-owiczki:-)

Hej dziewczynki, własnie wrocilam z wyremontowanego mieszkanka. Dobrze że rodzice mi zasponsorowali ten remont, bo samej byłoby mi ciężko. :-(Mój ojciec to częściowo sam dla siebie go robił, bo przez jakiś czas być moze będzie tam mieszkał.
W przyszłości jak się moja sytuacja finansowa poleprzy to zrobie sobie kuchnie czyli meble i sprzęt, ale teraz muszę zbierać na wyprawkę dla dziecka.
Wszystko takie drogie:-(

Hej dziewczynki, własnie wrocilam z wyremontowanego mieszkanka. Dobrze że rodzice mi zasponsorowali ten remont, bo samej byłoby mi ciężko. :-(Mój ojciec to częściowo sam dla siebie go robił, bo przez jakiś czas być moze będzie tam mieszkał.
W przyszłości jak się moja sytuacja finansowa poleprzy to zrobie sobie kuchnie czyli meble i sprzęt, ale teraz muszę zbierać na wyprawkę dla dziecka.

Kasiu - super, że remont skończony - napisz, jak się czujesz?
I jeżeli Ci to nie pzreszkadza, to jak sprawa z M???:sorry2:

reklama
i zapomniałam - Bernadko - super projekt - ja też się piszę na parapetówkę:tak::tak::tak:
o jak fajnie ale będzie impreza tylko kiedy ja ten domek będę miała
cześc Kasiu jak się czujesz a remont już skończony??

Do góry