reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczynki,

Dzisiaj rano zobaczylam II :-D:-D Wiec tamten zeszlotygodniowy test mnie oszukal :szok: Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc :-D Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec
;-)
wow super.. jak widac testy lubia sie mylic.. gratulacje
No jestes Slonce bezbledna....dziekuje za zdanie relacji :-) podziwiam za pamiec i spostrzegawczosc Pani Profesor :-):-):-)
mam nadzieje ze nic nie pominelam.. ostatnio ci wyslalam wiadomosc na PW..
dziewczyny zaczelam krwawic. Boje sie jak cholera. Moj mezy wlasnie ejdzie z pracyz eby mne zabrac do szpitala. ktora z Was sie modli, niech sie za nas pomodli a ktora nie niech trzyma kciuki. TAk jednak sobie mysle ze stracilam ta fasolke bo mi wylecial skrzep czarny wielkosci suszonej sliwki.

Wiem z ebedziecie szalec, to ja moze zostawie moj nr komorki ktorejs z was

Brak mi slow, ide dac pieskowi jesc i jade.
trzymam kciukasy bardzo mocno.. mocno..

reklama
a ja wiem czy szybciutko???...od jutra 7 tydzien....z blizniakami to juz fest waliło.........i przyokazji....NIC NIE WIDZIAŁAM........ani obcego ani nic......monitora mi nie odkrecił.....BO..........za 3 tyg.mi wszystko pokarze.......i jak na złosc wyleciało tamto zdjecie z blizniakam.....dostał mi sie opieprz.........

miałam wstawic suwaczek,ale jakos sie boje
no to teraz zycze cierpliwosci przez trzy tygodnie... bedzie dobrze a za te trzy tyg to juz zobaczysz kawal bobasa:-):-):-)
Hej dziewczynki,

Dzisiaj rano zobaczylam II :-D:-D Wiec tamten zeszlotygodniowy test mnie oszukal :szok: Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc :-D Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec
;-)
GRATULACJE!!!!!!!!!!
dziewczyny zaczelam krwawic. Boje sie jak cholera. Moj mezy wlasnie ejdzie z pracyz eby mne zabrac do szpitala. ktora z Was sie modli, niech sie za nas pomodli a ktora nie niech trzyma kciuki. TAk jednak sobie mysle ze stracilam ta fasolke bo mi wylecial skrzep czarny wielkosci suszonej sliwki.

Wiem z ebedziecie szalec, to ja moze zostawie moj nr komorki ktorejs z was

Brak mi slow, ide dac pieskowi jesc i jade.
czekamy na wiesci kochana i trzymamy kciuki - daj znac szybciutko jak cos bedziesz wiedziec...
Dobra to ja sie witam teraz na spokojnie ;-)

Oj dzieki dziewuszki :tak: ale z tego swietowania naszego to byscie sie usmialy! :tak: po zakupach stwierdzilismy ze mamy w nosie jakies restauracje i ze mamy ochote na pizze .... no to do naszej pizzerii pojechalismy :-D:-D:-D:-D potem do domku i M. kimnal sobie tylko ze tak zasnal ze spal do 21ej :wściekła/y: ja wstalam o 19ej zaczelam co nieco ogarniac bo te malowanie jest to mam co robic i myslalam ze w koncu wstanie ze sobie winka wypijemy jakis toascik itp a te spi i spi ... obudzil go tel. od kumpla :baffled: ja w tym czasie juz z turbanem na glowie i prawie gotowa do wyrka to on wstal zdarzyl mnie podkrecic :dry: a potem poszedl na dol .... myslalam ze sobie robi kolacje i tyle ... po 15 min krzyczy zebym zlazla :dry: .....wszedzie ciemnica .... a na stoliku w salonie 2 lampki winka i zapalona swieczusia w takiej latarni ktora kupilismy w tym roku w Krynicy Morskiej (tam sie poznalismy) :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: rozwalil mnie !!!! :tak::tak: potem mowi ze przygotowal film i poogladalismy i poszlismy grzecznie spac! :sorry2:
no to pieknie cie ugoscil!!:-):-):tak::tak: pozazdroscic - tak niby nigdy nic i masz romantyczny wieczorek...
Ja już piję kawkę ale chętnię się dołączę :)
no ja tez sie podlaczam...na kawusie...

Witam.

Hej dziewczynki,

;-)

GRATULUJĘ!!!

Dzięki za pocieszenie.

Kurde chyba zaczynam chcieć mieć cesarkę. Bardzo się boję naturalnego porodu....

Widzisz zdania są podzielone i generalnie cc traktuje się jako temat tabu.Ja jestem wielka zwolenniczką cc i nie wyobrażam sobie urodzic inaczej. Pierwszą cesarkę mam za sobą i to jak sie po niej czułam utwierdziło mnie w przekonaniu,że drugi poród to tez będzie cc. Wielu osobom sie to nie podoba , ale ja to mam gdzieś. Krytykują zazwyczaj te, które cc nie miały. Zresztą nieważne! Ja miałam i będę mieć cc. Zdania nie zmienię.

Trzymaj się, bądź dzielna. Wszystko będzie dobrze. Ja z tych nie modlących się, więc trzymam kciuki!

Ola PM i Marzenko ja sie chętnie kawki napije z Wami

tak sie kijowo dalej czuje ze szok a dzis to mnie żołądek muli tak jakby mi wszystko w gardle stało nie wiem co to sie ze mna dzieję
Ojoj bernardko, rzeczywiscie cos nieciekawe dni masz ostatnio, oby sie szybko skonczyly!:tak:
Moje samopoczucie dzisiaj srednie..Ale to nie do opisywania..

wysmarowałam się balsamem brązującym i czekam na opalenizne..
No to napewno piękna opalenizna sie pojawi! Ja juz tez taki bladzioszek jestem, ze chyba jak mi sie @ skonczy to na solarium wyskocze :sorry2:

Hej jestem juz, dzikeuje bardzo za wsparcie i przepraszam ze was zestresowalam
udalo nam sie szybciutko bo moj mezczyzna jest mundurowy i zajechalismy na syrenach pod izbe przyjec i jakos bez czekania wszedzie.

No wiec wszytsko dobrze. jest serduszko bijace. Dzidzia ma 6 mm. Mam lezec w lozkuprzez 2 tyg mniej wiecej i przepisal mi jakies zastrzyki chyba progesteron jak mi maz wykupi to poczytam. Kazal sie nie martiwc, czytac ksiakzi i odpoczywac. Tak tez bede robic, al z tym martwieniem to nie wychodzi bo to pies , bo obiad bo cos tam zawsze tzreba zrobic i teraz moj biedny makaronek bedzie mial wszytsko na glowie a biedaczek tez sie strasznie przejal. nie dal mi poznac na poczatku, mnie pocieszal, ale jak juz wyszlismy z gabinetu to myslalam ze mi sie osunie na ten moj wozek.

Ufffff ale sie najadlam strachu. Nie chce juz wiecej. mam nadzieje ze przejdzie i juz nie wroci to durne plamienie. Dzieki kobitki jeszc eraz
Bede sie odzywac w miare samopoczucia i mozliwosci, bo nam sie laptop zepsul ( cholera jasna)
Buziaki papa

Widzisz zdania są podzielone i generalnie cc traktuje się jako temat tabu.Ja jestem wielka zwolenniczką cc i nie wyobrażam sobie urodzic inaczej. Pierwszą cesarkę mam za sobą i to jak sie po niej czułam utwierdziło mnie w przekonaniu,że drugi poród to tez będzie cc. Wielu osobom sie to nie podoba , ale ja to mam gdzieś. Krytykują zazwyczaj te, które cc nie miały. Zresztą nieważne! Ja miałam i będę mieć cc. Zdania nie zmienię.

!

Chciałabym urodzić naturalnie, bo niby to zdrowsze dla dziecka, ale kurka wodna czemu kobieta musi przechodzić przez takie piekło skoro można to zrobić operacyjnie ?

Niektóre babki mówią, że są dumne, że urodziły naturalnie, ze poród naturalny to jest prawdziwy poród i powinnyśmy rodzić naturalnie , bo taka nasza natura.....

To tak jakby cesarka umniejszała nasze zasługi w wydaniu na świat dziecka. Jakbyśmy były niepełnowartościowymi matkami.

Czyli co? Po cesarce kobieta nie ma się szczycić , że wydała na świat dziecko, bo poszła na łatwiznę ? Wkurza mnie takie gadanie.

Nie chcę sobie "załatwiać" cesarki, ale jeśli by się okazało, że z jakiegoś powodu muszę ją mieć to chyba się ucieszę....

Ufffff ale sie najadlam strachu. Nie chce juz wiecej. mam nadzieje ze przejdzie i juz nie wroci to durne plamienie. Dzieki kobitki jeszc eraz
Bede sie odzywac w miare samopoczucia i mozliwosci, bo nam sie laptop zepsul ( cholera jasna)
Buziaki papa

Ufffffffffff-uważaj na Was !!!!

Witam się po 2 tygodniach przerwy:-)
Jestem opalona, wypoczęta i zadowolona - to tak w skrócie:-)
Czy któraś może mi streścić co się działo przez ten czas, jak mnie nie było??? PROSZĘ!!!!
Od razu gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!

WITAM:-)
wiec tak..............witam sie wieczorkiem.
goscie se juz pojechali..........no i ja tez juz po wizycie.....ktos "obcy" jest we mnie...i juz bije serduszko.....fotki niedostałam,bo.........bo nie......nastepna wizyta za 3tyg..no chybaze by sie cos działo....tfutfu......acha....6tyg i 6 dni.....dostałam sterte lekow i zwolnienie..hihihih....moge se je sobie przedłozyc.....a co????

super wieści:-)

Hej dziewczynki,

Dzisiaj rano zobaczylam II :-D:-D Wiec tamten zeszlotygodniowy test mnie oszukal :szok: Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc :-D Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec ;-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!

udalo nam sie szybciutko bo moj mezczyzna jest mundurowy i zajechalismy na syrenach pod izbe przyjec i jakos bez czekania wszedzie.

No wiec wszytsko dobrze. jest serduszko bijace. Dzidzia ma 6 mm. Mam lezec w lozkuprzez 2 tyg mniej wiecej i przepisal mi jakies zastrzyki chyba progesteron jak mi maz wykupi to poczytam. Kazal sie nie martiwc, czytac ksiakzi i odpoczywac. Tak tez bede robic, al z tym martwieniem to nie wychodzi bo to pies , bo obiad bo cos tam zawsze tzreba zrobic i teraz moj biedny makaronek bedzie mial wszytsko na glowie a biedaczek tez sie strasznie przejal. nie dal mi poznac na poczatku, mnie pocieszal, ale jak juz wyszlismy z gabinetu to myslalam ze mi sie osunie na ten moj wozek.

Buziaki papa

ufffffffffffff jak sie ciesze to leż leż i lez bedzie dobrze:tak:

A to obiecane zdjęcia moich szczeniaczków duzo spało co tak osobno niektórych mam zdjęcia i sie ruszały co hehe mam nadzieje że jakoś fajnie widac:-)

reklama
Do góry