reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Katarzynko Kropeczka dobrze gada! Jak zawsze zresztą! 1500 zł to minimum!!! Zresztą niech on sam spróbuje przezyć za taką kwotę!!!

Acha to super,teraz bedziesz miała 3 psinki;-)Idzkaj róbkaj obiadek,bo M sie wpadnie głodny do domku;-)

Wy mnie dziewczyny rozwalacie z tymi tekstami! Idzkaj, róbkaj:-D:-D:-D:-D
A do tego musze pamiętac że jak Patrysia pisze " co" to nalezy czytać " to" żeby zaskoczyć o co chodzi:-)
Nie obrażam Was!!! Nie myślcie tak.

reklama
No tak się wściekłam że aż brzuch przestał mnie boleć..

p.s. już teraz możesz walczyć o pieniądze ze względu na to iż się wyprowadził przez co pogorszyła się Twoja sytuacja materialna..
Dokładnie - Kasiu w końcu to jego wina, że zostawił Cię w trudnej sytuacji życiowej - gdy go najbardziej potrzebowałaś!!!
Walcz też o pieniądze dla siebie:tak:

oto kilka fotek z moich leniwych, ale jak najbardziej udanych wakacji. Większość czasu oczywiście spędzaliśmy na plaży, oczywiście trochę też zwiedzaliśmy, a wieczorkami piliśmy wino i graliśmy w karty. Polecam wszystkim takie wakacje, stosunkowo tanie, hotel super, ludzie mili i otwarci, pogoda gwarantowana, żeby wypocząć nic więcej nie potrzeba...
Wikulaa - świetne wakacje - luz, zabawa i wino - mam nadzieję, że wróciliscie w trójkę:tak:

Kropeczko - gdybym jeszcze była w Zakopanem to bym się wcale nie odzywała - pogoda nam nie sprzyja:tak:

Wikula widac,ze wyjazd udany. Oby tak jak u mnie - czyli powrót z jedną osóbką więcej!;-);-);-)

Andzia szkoda tego wyjazdu. Co to się dzieje teraz z tą pogodą? Kiedyś w sierpniu mozna było bez obaw planowac wakacje w Polsce a teraz ?

Andzia szkoda tego wyjazdu. Co to się dzieje teraz z tą pogodą? Kiedyś w sierpniu mozna było bez obaw planowac wakacje w Polsce a teraz ?

szkoda - ale się nie poddajemy - w niedzielę prawdopodobnie jedziemy znowu - mamy 3 trasy opracowane i musi nam się udać - wystarczy 3 dni pogody:tak: i wrócimy zadowoleni:-)
wróciliśmy bo szkoda nam płacić za kwaterę i siedzieć cały czas w środku - ewentualnie przeleciec Krupówki:tak:
zabrzmiało trochę jak u sknerusów;-)

reklama
Nie myslimy tak masz prawo napisac swoje zdanie:tak: buziole;-)

Wiesz- to jest po prostu bardzo charakterystyczne.
Ja nie znam śląskiej gwary, ale gdybym coś napisała to pewni nikt by tu nie zrozumiał.Znam kilka słów bo teść tak nawija po śląsku ze czasem go nie rozumiem.

Do góry