w.kropeczka
Fanka BB :)
to u Was Ty to robisz...no nie mogedziewczęta - mam przed sobą wyzwanie - idę kisić ogórki![]()

nie wiem ja w Twoich stronach AndziuS.....ale u nas jak sie mowi "zakisic ogora" to ma to nieco inny charakter...i zwykle nie dzieje sie to w sloiku....

szybka jestes Patrysiu!!!! Co gotujesz???No obiadek wstawiony co teraz czekać tylko aż się zrobi![]()
Dziewczyny czy Wy robicie zwykle 2-u daniowe obiady, tak zgodnie z polska tradycja??? czy jedno danie???
no dziewuszki niestety fasoli nie ma, własnie dostałam @... naszczeście bezbolesna i jasciutka czerwoną......
Tak się zastanawiam, czasami mam okres ciemny brunatny i przechodze wtedy męki !! A raz na jakis czas zdarza mi sie taki jaśniutki czerowny i prawie zero bóli jakby @ wogóle nie bylo...... Czy któras tez tak ma???
jasna pala., no niech to....!!!!
Marzenixx...tule mocno!!!
kochanie-ale teraz jak rozruszasz zolnierzyki ....to hop-siup i bedzie maly Koszalek!:-)
Ja zwykle mam ciemniejsza @ i zwykle ze skrzepami (podobno to dobrze bo to swiadczy ze sie ladnie endometrium wtedy zluszcza i oczyszcza)...ale czasem mam taka jasna i lzejsza...jednak rzadko.