reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczęta - mam przed sobą wyzwanie - idę kisić ogórki:-D
nie mam ich dużo - wczoraj zebraliśmy trochę u babci na działce ale moze 2 słoiki wyjdą;-)

reklama
No obiadek wstawiony co teraz czekać tylko aż się zrobi:happy2:

oto kilka fotek z moich leniwych, ale jak najbardziej udanych wakacji. Większość czasu oczywiście spędzaliśmy na plaży, oczywiście trochę też zwiedzaliśmy, a wieczorkami piliśmy wino i graliśmy w karty. Polecam wszystkim takie wakacje, stosunkowo tanie, hotel super, ludzie mili i otwarci, pogoda gwarantowana, żeby wypocząć nic więcej nie potrzeba...

no no super wakacje:-)zdjątka bardzo ładne:-)

"

Czy u Marzenixx się przypadkiem jakaś fasolka nie ukrywa??? Coś tu jest podejrzane:-)
no dziewuszki niestety fasoli nie ma, własnie dostałam @... naszczeście bezbolesna i jasciutka czerwoną......

Tak się zastanawiam, czasami mam okres ciemny brunatny i przechodze wtedy męki !! A raz na jakis czas zdarza mi sie taki jaśniutki czerowny i prawie zero bóli jakby @ wogóle nie bylo...... Czy któras tez tak ma???

Dzień dobry :-) Wpadłam z kawunią, choć Wy Kochane, już pewnie po kawce ;-)Ale tak to jest, jak się śpi do południa, to później za karę kawkę trzeba w samotności pić ;-);-);-)

Asiq...ja sie chetnie przylacze ale na popoludniowa kawusie, tak kolo 4pm u mnie czyli.... 3pm w Polsce...ok? zapraszam:-)

oto kilka fotek z moich leniwych, ale jak najbardziej udanych wakacji. ...
Ale fajne i wesole fotki!!! Wikulaa Ty to jestes śmieszka na 102! Wodac, ze cieszysz gębusie w tej Bulgarii na calego-tak trzymac!!!:-)

ej no..niech ktoś do Hanki esemesa walnie :)

a kto ma Hanki numer...oprocz Zajaczka ktorego nie ma...?:confused:

Katarzynko Kropeczka dobrze gada! Jak zawsze zresztą! .

dziekuje Loree***:-)

Kropeczko - gdybym jeszcze była w Zakopanem to bym się wcale nie odzywała - pogoda nam nie sprzyja:tak:

wiem ze nie wypalilo...ale mam nadzieje, ze teraz Wam sie uda za 2im podejsciem!

Co to się dzieje teraz z tą pogodą? Kiedyś w sierpniu mozna było bez obaw planowac wakacje w Polsce a teraz ?

No robi nam sie mala Wielka Brytania czy tez Irlandia ...jak kto woli....w koncu Tusk obiecywal, tak??? :-p no to mamy:-))) :-) :slonce, deszcz, slonce, deszcz...i tak w kolko....wiec parasol i przeciwloneczne okulary zawsze trzeba miec w torebce...przez okragly rok...tak jak ja na wyspach;-)

zabrzmiało trochę jak u sknerusów;-)
No...centusiu Ty!....w sumie masz do K-kowa niedaleko...:-p
Gosia-to byl zarcik;-)

Wiesz- to jest po prostu bardzo charakterystyczne.
Ja nie znam śląskiej gwary, ale gdybym coś napisała to pewni nikt by tu nie zrozumiał.Znam kilka słów bo teść tak nawija po śląsku ze czasem go nie rozumiem.

ja mialam przyjemnosc słuchac w szpitalu w Piekarach...rewelacja!!!!:-)

. Bo na wyjeździe naprawę szaleliśmy (przytulanki i te sprawy) wcale nie myśląc o fasolce, takie zapomnienie jest naprawdę boskie:happy2:
!!

oby z "tych spraw" byl jakis obcy!!!!:-)

no dziewuszki niestety fasoli nie ma, własnie dostałam @... naszczeście bezbolesna i jasciutka czerwoną......

Tak się zastanawiam, czasami mam okres ciemny brunatny i przechodze wtedy męki !! A raz na jakis czas zdarza mi sie taki jaśniutki czerowny i prawie zero bóli jakby @ wogóle nie bylo...... Czy któras tez tak ma???

Przykro mi ale nastepnym razem sie uda:tak:Ja tez tak mniałam raz mocna,a raz słabiutką:tak:

Ja też tak mam czasem. Nie wiem z czego to wynika!

Wy mnie dziewczyny rozwalacie z tymi tekstami! Idzkaj, róbkaj:-D:-D:-D:-D
A do tego musze pamiętac że jak Patrysia pisze " co" to nalezy czytać " to" żeby zaskoczyć o co chodzi:-)
Nie obrażam Was!!! Nie myślcie tak.

:-D:-D:-D a nie wiedziałam że u mnie "co" to oznacza"to";-)
pewnie że nas nie obrażasz:-)

reklama
Siedziałam w krzaczorkach bo musiałam skończyc lutowanie:sorry2: Cały kark mnie juz boli:dry:
Ale dzięki że o mnie pamietacie:tak: Jakoś nie smuce sie tak bardzo ta @... nastepny cykl należy do mnie!!!:-D ( no moge zabrac ze soba jeszcze kogos ;-))

Do góry