asiq83
Fanka BB :)
Dzień dobry :-) Wpadłam z kawunią, choć Wy Kochane, już pewnie po kawce ;-)Ale tak to jest, jak się śpi do południa, to później za karę kawkę trzeba w samotności pić ;-);-);-)
A tak poza tym, to jak się czujesz, tak fizycznie, bo psychicznie, to wiem, że nie jest łatwo. Ale Ty jesteś silną kobietką i na pewno dasz sobie radę :-)
Uciekam chwilowo. Małż mnie wygania, bo coś mu internet nawala i muszę wyłączyć kompa. Tyle zdążyłam naskrobać. Buziaki
Dzeni, super informacje. Uważajcie na siebie Kochana :-)wiec tak..............witam sie wieczorkiem.
goscie se juz pojechali..........no i ja tez juz po wizycie.....ktos "obcy" jest we mnie...i juz bije serduszko.....fotki niedostałam,bo.........bo nie......nastepna wizyta za 3tyg..no chybaze by sie cos działo....tfutfu......acha....6tyg i 6 dni.....dostałam sterte lekow i zwolnienie..hihihih....moge se je sobie przedłozyc.....a co????
Olapolap!!! Gratulacje Kochana!!!Hej dziewczynki,
Dzisiaj rano zobaczylam IIWiec tamten zeszlotygodniowy test mnie oszukal
Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc
Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec ;-)
Kurcze, dobrze, że idziesz do lekarza. Życzę zdrówka Kochana :*Ola PM i Marzenko ja sie chętnie kawki napije z Wami
tak sie kijowo dalej czuje ze szok a dzis to mnie żołądek muli tak jakby mi wszystko w gardle stało nie wiem co to sie ze mna dzieję
Ufff, dobrze, że wszystko w porządku. Jak przeczytałam pierwszego Twojego posta, to aż mnie ścięło... Musisz odpoczywać Kochana i robić dokładnie to, co kazał lekarz.No wiec wszytsko dobrze. jest serduszko bijace. Dzidzia ma 6 mm. Mam lezec w lozkuprzez 2 tyg mniej wiecej i przepisal mi jakies zastrzyki chyba progesteron jak mi maz wykupi to poczytam. Kazal sie nie martiwc, czytac ksiakzi i odpoczywac.
Hej Słońce. Fajnie, że już jesteś. Czekamy na fotki tej opalenizny :-)Witam się po 2 tygodniach przerwy:-)
Jestem opalona, wypoczęta i zadowolona - to tak w skrócie:-)
Czy któraś może mi streścić co się działo przez ten czas, jak mnie nie było??? PROSZĘ!!!!
Od razu gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!
Jej, jakie śliczne :-)A to obiecane zdjęcia moich szczeniaczków duzo spało co tak osobno niektórych mam zdjęcia i sie ruszały co hehe mam nadzieje że jakoś fajnie widac:-)
Cześć Lilu :-) Jak się czujesz Kochana? Co to za ziółka będziesz pić? Buziaczki dla Ciebie. A co u Taty, jeśli można spytać?
Witaj Kasieńko. Z tego co wiem, to poza alimentami na utrzymanie dziecka już po urodzeniu ojciec jest zobowiązany do częściowego pokrycia wydatków związanych z ciążą i porodem oraz kosztów trzymiesięcznego utrzymania matki w okresie porodu. W razie wątpliwości wejdź w necie w kodeks rodzinny i opiekuńczy. Tam jest nieco więcej o alimentach.Dziewczynki, Orientujecie się może ile wynosi kwota alimentów na dziecko?
Teraz wszystko jest strasznie drogie, ciężko też przewidzieć leczenie itp.
A tak poza tym, to jak się czujesz, tak fizycznie, bo psychicznie, to wiem, że nie jest łatwo. Ale Ty jesteś silną kobietką i na pewno dasz sobie radę :-)
Też tak myślałam, ale po ugotowaniu dwóch stwierdziłam, że w takim tempie to obiad za dwa tygodnie będzie :-):-);-);-);-)Dzień dobry:-)
Też mi się kiedyś tak zrobiło, podobno lepiej gotować pojedynczo te płaty. Ja zamiast płatów używam normalnych grubych rurek nie wiem jak się prawidłowo nazywają;-)
Uciekam chwilowo. Małż mnie wygania, bo coś mu internet nawala i muszę wyłączyć kompa. Tyle zdążyłam naskrobać. Buziaki