Dzień dobry:-)
Coś umudziłam... Na pudełku było napisane, żeby te płaty podgotować. No to podgotowałam, ale mi się wszystkie zbiły w jedną wielką kupę makaronu.
Też mi się kiedyś tak zrobiło, podobno lepiej gotować pojedynczo te płaty. Ja zamiast płatów używam normalnych grubych rurek nie wiem jak się prawidłowo nazywają;-)
wiecie napiszę coś strasznego nie mogę się doczekać @ bo ...wtedy zaczynam;-)
Przyjdzie przyjdzie, choć jak się czeka to zawsze się ociąga ;-)
Dziewczynki zrobiłam risotto wg jakiegoś przepisu z internetu bo miałam mnóstwo warzyw i zrobiłam chyba ze wszystkiego! Wyszedł przepyszny i tyle go wyszło że starczy aby was wszystkie obdzielic
No to super:-)
wiec tak..............witam sie wieczorkiem.
goscie se juz pojechali..........no i ja tez juz po wizycie.....ktos "obcy" jest we mnie...i juz bije serduszko....
Bardzo się ciesze

.miałam wstawic suwaczek,ale jakos sie boje
Będzie dobrze nic się nie bój

Dzisiaj rano zobaczylam II 
Gratuluje

Okazało się, że żylak mi się zrobił :-(
Współczuje
(tam sie poznalismy) 

rozwalil mnie !!!! 
potem mowi ze przygotowal film i poogladalismy i poszlismy grzecznie spac!
Ale się chłopak postarał ;-);-)
Cześć laski, zapraszam na kawunie :-)
Ja ze szklaneczką wody przyszłam
wysmarowałam się balsamem brązującym i czekam na opalenizne..

Kurcze kiedy ja dostae @ - dzis mija 4 tyg od zabiegu... zaklinajcie ze mna zeby szybko przyszla...pliiiizzz
O widzę, że jak Martynka czekasz;-);-)
No wiec wszytsko dobrze. jest serduszko bijace. Dzidzia ma 6 mm.
Super:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Witam się po 2 tygodniach przerwy:-)
Witaj:-)
A to obiecane zdjęcia moich szczeniaczków duzo spało co tak osobno niektórych mam zdjęcia i sie ruszały co hehe mam nadzieje że jakoś fajnie widac:-)
Śliczne szczeniaczki

Ps. ja juz nie moge sie doczekac nastepnego cyklu, bede pic ziolka
Witaj kochana:-)
Witam się - niestety z domku:-( pojechaliśmy do Zakopanego a tam grad, deszcz, chmury - mieliśmy zostać do soboty a prognozy są takie, że do piątku pada - także wróciliśmy do domku i jedziemy najprawdopodobniej w niedzielę znowu - w deszcz nie da się po górach pochodzić
Szkoda, że pogoda nie dopisała :-(
Mój ojciec to częściowo sam dla siebie go robił, bo przez jakiś czas być moze będzie tam mieszkał.
W przyszłości jak się moja sytuacja finansowa poleprzy to zrobie sobie kuchnie czyli meble i sprzęt, ale teraz muszę zbierać na wyprawkę dla dziecka.
Dobrze, że masz rodzinę na którą możesz liczyć

Szkoda tylko, że Twój M nie za bardzo garnie się do pomocy.
Nie musisz mi mówić jak wszystko jest drogie

Ale dasz radę jesteś silna i pokonasz trudności a swoim M się nie przejmuj.;-)
Hejka czy ktos mnie jeszcze pamieta?
Witaj Olesiu
KINGUS...wiem, pamietam...usg!
Dzięki kochanie :*
Dziewczynki, Orientujecie się może ile wynosi kwota alimentów na dziecko?
Teraz wszystko jest strasznie drogie, ciężko też przewidzieć leczenie itp.
Wydaje mi się, że jak sąd wyznacza kwotę alimentów to bierze też pod uwagę miasto w którym się mieszka, w warszawie kwota będzie wyższa no bo i życie jest droższe niż w innych miastach.
Na małe dziecko na początek to dużo kasy idzie przecież trzeba wyprawkę kupić(wózek, ubranka, pieluchy), jakieś szczepienia itp. Na początek to ze 2 tysiące by się przydało a może M wypłaci Ci jakieś pieniądze na wyprawkę w końcu to też jego dziecko a w czymś je musisz przecież wozić.