reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Wiecie co dziewczyny... przestudiowałam moje kalendarzyki i zorientowałam sie , że robiłam okropnego babola!!!! Zawsze wpisywałam , ze cykle mam 31 dniowe.( tam plus minus jeden, dwa dni) Bo zawsze dostawałam okres na 31 dzień. Ale to przeciez znaczy że cykle były 30 dniowe , bo na 31 dostałam okres a to juz sie liczy jako pierwszy dzien nowego cyklu! Czy dobrze mówię? Jeśli dziś mam 34 dc tzn że ten cykl trwał 33 dni a dzis jest pierwszy dzień nowego cyklu tak???
Jesu jesli tak jest to nieźle sobie namieszałam...
Jesu jesli tak jest to nieźle sobie namieszałam...

P
patrysia*
Gość
Co do obiadów- u mnie nie ma tradycyjnych tzn. są , ale bardzo rzadko. My lubimy takie nowoczesne jedzenie jak różne zapiekanki, cannelloni, rissotto itp. I raczej zup nie jemy. Tylko moje dziecko lubi.
ja często robie szynke lub kurczaka albo schaba bo ja uwielbiam te typy mieska(ale nie krzycz na mnie że tyle mięsa jem)

madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Wczoraj tak o 21mniałam zachcianke na lody i mój M nie mniał innego wyjscia i mi kupił całe pudełko pychotka,ale drogo tu niestety
Teraz tez sobie pojadam.

to u Was Ty to robisz...no nie moge
nie wiem ja w Twoich stronach AndziuS.....ale u nas jak sie mowi "zakisic ogora" to ma to nieco inny charakter...i zwykle nie dzieje sie to w sloiku....![]()
dlatego mówiłam, że to wyzwanie

ja czasami mam dwa dania - jak mam więcej czasu - za to jak ugotuję zupę to mam na 2 dni

Loree - wiem, że pzresadziłąm - nawet dentyści-sadyści jak borują to się pytają czy boli i się dziwią - mam słabo unerwione zęby - jest też tego zła strona - nie czuję jak się psują - chodzę więc co 6 miesięcy na przegląd zębów

madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
ja często robie szynke lub kurczaka albo schaba bo ja uwielbiam te typy mieska(ale nie krzycz na mnie że tyle mięsa jem)zup oj ja nie za bardzo bo głodna jestem po nich (no chyba że jak rosól wtedy tam jest miesko lub grochówka itp.ale nie robie tego tak często)ale M lubi zupe to wtedy idzie sobie zamówić lub ubolewa że tak nie robie
bo ja ogólnie musze zjeść mięso i ziemniaki no chyba że placki rybka bigosik sobie tez od czasu do czasu sobie zjemy czy nalesniczki
poprostu musze mieć syte obiadki;-)
Widac ze to rodzinne,bo ja tez po zupie jestem szybko głodna i musze miec syty obiadek;-)
Wiecie co dziewczyny... przestudiowałam moje kalendarzyki i zorientowałam sie , że robiłam okropnego babola!!!! Zawsze wpisywałam , ze cykle mam 31 dniowe.( tam plus minus jeden, dwa dni) Bo zawsze dostawałam okres na 31 dzień. Ale to przeciez znaczy że cykle były 30 dniowe , bo na 31 dostałam okres a to juz sie liczy jako pierwszy dzien nowego cyklu! Czy dobrze mówię? Jeśli dziś mam 34 dc tzn że ten cykl trwał 33 dni a dzis jest pierwszy dzień nowego cyklu tak???
Jesu jesli tak jest to nieźle sobie namieszałam...![]()
no to namieszałaś

Katarzynko
Sluchaj dziewczynek i wypisz jak tylko mozesz jakie masz wydatki i to na poczatek, powinnas dostac niezle alimenty...ja wiem ile kosztuje wlasnie taki dzieciaczek szczegolnie jak sie go chowa samemu i to bez pracy (ja studiowalam jeszcze)....zebranie wyprawki graniczylo z cudem a i tak wiele mi sie udalo poprzez apele na roznych forach, dostalam duzo paczek itp., poznalam fajne dziewczyny...i jakos suma sumarum troche ze stypendium i dalam rade ale wyprawka to dopiero czubek gory lodowej i potem sa schody wiec sie kochana nie wahaj...ja nie wystapilam o alimenty i nie dostalam ani zlotowki wiec wiem jak to ciezko....a duma sie nie unos czy cos, bo przyjdzie odpukac czas na leki, szczepienia, u mnie byly szpitale, zakupy b. drogich lekow, inhalatorow itp itd wiec tonelam w kasie do tego zlobek potem przedszkole 400zl byle but 50zl z ktorego zaraz maluch wyrasta, u mnie leki na stale 100zl/mc, ciuszki, jedzenie no i wiadomo jak to dziecko prezenty, gwiazka, urodziny mikolaj...nie chce byc gorsze od innych...potem rosnie to tu rower tu maly komputerek czy jest jakas fobia na cos w przedszkolu <u mnie akurat byly teraz pet shopy> inne dzieci przynosza wiec tez dziecku chcesz kupic...wyjazdy, wakacje <czesto profilaktyczne zalecane nad morze przez lekarza>...o lekach nie wspomne a dzieci niestety choruja juz od zloba czy przedszkola i taka porcyjka zwyklego antybiotyku + oslona + syrop + cos na goraczke kosztuje...do tego praca i wszystko na Twojej glowie, nieprzespane noce, kolki, chorobska, himerki i bunty wieku dorastania 2 czy 5 latka :-) wiec....lepiej ciagnij ile wlezie bo oprocz wydatkow wkladasz tez swoja prace wlasna ktora jest wychowanie opieka troska i Twoj czas Twoje zycie....a sk...sorry niech sie poczuwa i nei chodzi o pare ubranek w supermarkecie, maluszek sie urodzi, zobaczy ile kosztuje wszystko odechce mu sie panienek...a panience jego jak zobaczy ze nie stac go na jej rarytasy
to sie wygadalam bo az mi skacze cisnienie jak pomysle o takich co ja mialam czy Ty.....
Sluchaj dziewczynek i wypisz jak tylko mozesz jakie masz wydatki i to na poczatek, powinnas dostac niezle alimenty...ja wiem ile kosztuje wlasnie taki dzieciaczek szczegolnie jak sie go chowa samemu i to bez pracy (ja studiowalam jeszcze)....zebranie wyprawki graniczylo z cudem a i tak wiele mi sie udalo poprzez apele na roznych forach, dostalam duzo paczek itp., poznalam fajne dziewczyny...i jakos suma sumarum troche ze stypendium i dalam rade ale wyprawka to dopiero czubek gory lodowej i potem sa schody wiec sie kochana nie wahaj...ja nie wystapilam o alimenty i nie dostalam ani zlotowki wiec wiem jak to ciezko....a duma sie nie unos czy cos, bo przyjdzie odpukac czas na leki, szczepienia, u mnie byly szpitale, zakupy b. drogich lekow, inhalatorow itp itd wiec tonelam w kasie do tego zlobek potem przedszkole 400zl byle but 50zl z ktorego zaraz maluch wyrasta, u mnie leki na stale 100zl/mc, ciuszki, jedzenie no i wiadomo jak to dziecko prezenty, gwiazka, urodziny mikolaj...nie chce byc gorsze od innych...potem rosnie to tu rower tu maly komputerek czy jest jakas fobia na cos w przedszkolu <u mnie akurat byly teraz pet shopy> inne dzieci przynosza wiec tez dziecku chcesz kupic...wyjazdy, wakacje <czesto profilaktyczne zalecane nad morze przez lekarza>...o lekach nie wspomne a dzieci niestety choruja juz od zloba czy przedszkola i taka porcyjka zwyklego antybiotyku + oslona + syrop + cos na goraczke kosztuje...do tego praca i wszystko na Twojej glowie, nieprzespane noce, kolki, chorobska, himerki i bunty wieku dorastania 2 czy 5 latka :-) wiec....lepiej ciagnij ile wlezie bo oprocz wydatkow wkladasz tez swoja prace wlasna ktora jest wychowanie opieka troska i Twoj czas Twoje zycie....a sk...sorry niech sie poczuwa i nei chodzi o pare ubranek w supermarkecie, maluszek sie urodzi, zobaczy ile kosztuje wszystko odechce mu sie panienek...a panience jego jak zobaczy ze nie stac go na jej rarytasy

P
patrysia*
Gość
MADZIA
tak tak rodzinne;-)

reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Chętnie bym go zabrała!!! Ale niestety mąż ma dużo pracy i wolne dni to będzie miał w październikuNajlepiej zabierz swojego M i gwałć go ile wlezie, skoro wyniki ma takie dobre!!!

Ja kiedyś umierałam podczas @... ale z wiekiem jakos mi przeszło , teraz jak mam @ to bolesne ale da sie wytrzymać, żeby to masakra, dentysty nienawidze i jak mam iśc to tylko pod narkoza!!!!jak teraz coś napiszę - to mnie zlinczujecie - ja mam prawie bezbolesne @ - tzn. boli brzuch ale nie bardzo mocno
zęby mnie nie bolą prawie nigdy - nawet jak borują to da się wytzrymać, a migrenę miałąm może 4-5 razy w życiu - ale za to silną i tym dziewczynkom, które mają to często to współczuję
Marzenko - a myślałam, że to fasolka![]()

A migreny nie miałam w zyciu.......
Nie brałam w zyciu antybiotyku, nie mialam nić złamane i wogóle choruje raz na 2 lata i to na katar

Podziel się: