reklama
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
dziwnie to wygląda w środkuZobaczcie co znalazłam- szukam znajomym domu. Chałupa do wykończenia i to na dodatek z drewna , mała działka i TAKA CENA!!!
Świat oszalał!
Wolnostojący, 5 pokoi, 183 m2, parterowy, Będzin,Siemonia,Rogoźnik, Siemonia
Ps. nie pytajcie mnie gdzie jest Siemonia, bo nie wiem. Gdzies w sląskim bo tak szukam![]()

kinguś
Nie poddam się
Superoto kilka fotek z moich leniwych, ale jak najbardziej udanych wakacji.

I jak równo wyszło??A ja się kremem brązującym wspomagam...eh![]()
Ja chętnie spróbuję jak będą gotowedziewczęta - mam przed sobą wyzwanie - idę kisić ogórki![]()

Też tak miałam ;-);-)Tak się zastanawiam, czasami mam okres ciemny brunatny i przechodze wtedy męki !!
Teraz tak śmiesznie nie mieć @ ;-);-)
Właśnie miałam się pytać czy wylutowałaś już swoją działkę ;-);-)Siedziałam w krzaczorkach bo musiałam skończyc lutowanieCały kark mnie juz boli
![]()
Niziutkie, może też się zdrzemnijUciekam położyc córkę spać. Pogoda jakaś dziwna i sama się prosi o spanie.
A ja mam ciśnienie 102/48![]()
Domek fajny. Ja wiem gdzie jest BędzinWolnostojący, 5 pokoi, 183 m2, parterowy, Będzin,Siemonia,Rogoźnik, Siemonia
Ps. nie pytajcie mnie gdzie jest Siemonia, bo nie wiem. Gdzies w sląskim bo tak szukam![]()

A moje robi się w piekarniku, dziś pieczone udka.Co do obiadków - to ja zaraz idę zjeśc mój, jednodaniowe leczo![]()
W niedzielę robimy obiad dla rodziny i właśnie próbuje przepis na udka zobaczymy co z tego wyjdzie.
Coś śmierdzi z kuchni idę sprawdzić

kinguś
Nie poddam się
Trochę się przyrumieniły.I jak udka Kinguś???
Nie chciałam robić takich zwykłych tzn. posypanych tylko przyprawą ale chciałam żeby były takie soczyste i zrobiłam marynatę z jogurtu naturalnego+przyprawy i teraz ten jogurt się rumieni tylko mam nadzieje, że nie będzie gorzki

To zdradź nam potem, co z tego wyszło:-)Trochę się przyrumieniły.
Nie chciałam robić takich zwykłych tzn. posypanych tylko przyprawą ale chciałam żeby były takie soczyste i zrobiłam marynatę z jogurtu naturalnego+przyprawy i teraz ten jogurt się rumieni tylko mam nadzieje, że nie będzie gorzki![]()
kinguś
Nie poddam się
Dam znać wieczorkiem bo na 19 idziemy na usg i powiem też jak udka wyszły ;-)To zdradź nam potem, co z tego wyszło:-)
trzymam kciuki za usg!!Dam znać wieczorkiem bo na 19 idziemy na usg i powiem też jak udka wyszły ;-)
Betka85
Fanka BB :)
o jak ja ci zazdroszcze takich wakacjioto kilka fotek z moich leniwych, ale jak najbardziej udanych wakacji. Większość czasu oczywiście spędzaliśmy na plaży, oczywiście trochę też zwiedzaliśmy, a wieczorkami piliśmy wino i graliśmy w karty. Polecam wszystkim takie wakacje, stosunkowo tanie, hotel super, ludzie mili i otwarci, pogoda gwarantowana, żeby wypocząć nic więcej nie potrzeba...
tak ja to nie wiem co sie dzieje mam już nerwy na toOla - Eve i Bernadka ma @ w nadmiarze;-)
na poważnie to coś Wam się dziewczyny poplątało - i tak jak sobie przypominam to wcześniej też u Was były problemy z @
jak nie urok, to.......
ja mam zawsze bolesneno dziewuszki niestety fasoli nie ma, własnie dostałam @... naszczeście bezbolesna i jasciutka czerwoną......
Tak się zastanawiam, czasami mam okres ciemny brunatny i przechodze wtedy męki !! A raz na jakis czas zdarza mi sie taki jaśniutki czerowny i prawie zero bóli jakby @ wogóle nie bylo...... Czy któras tez tak ma???
szkoda ze jednak nie fasolka się ukrywała u ciebie
już jestem ale źle sie czuje bo mnie żołądek muli i nic mi nie pomagaBernadko-jak sie czujesz??? gdzie zniknelas???

3mam kciuki za usgDam znać wieczorkiem bo na 19 idziemy na usg i powiem też jak udka wyszły ;-)

reklama
Podziel się: