reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
oto kilka fotek z moich leniwych, ale jak najbardziej udanych wakacji.
Super:-D:-D

A ja się kremem brązującym wspomagam...eh :(
I jak równo wyszło??

dziewczęta - mam przed sobą wyzwanie - idę kisić ogórki:-D
Ja chętnie spróbuję jak będą gotowe :-D:-D

Tak się zastanawiam, czasami mam okres ciemny brunatny i przechodze wtedy męki !!
Też tak miałam ;-);-)
Teraz tak śmiesznie nie mieć @ ;-);-)

Siedziałam w krzaczorkach bo musiałam skończyc lutowanie:sorry2: Cały kark mnie juz boli:dry:
Właśnie miałam się pytać czy wylutowałaś już swoją działkę ;-);-)

Uciekam położyc córkę spać. Pogoda jakaś dziwna i sama się prosi o spanie.
A ja mam ciśnienie 102/48:szok:
Niziutkie, może też się zdrzemnij

Wolnostojący, 5 pokoi, 183 m2, parterowy, Będzin,Siemonia,Rogoźnik, Siemonia

Ps. nie pytajcie mnie gdzie jest Siemonia, bo nie wiem. Gdzies w sląskim bo tak szukam :baffled:
Domek fajny. Ja wiem gdzie jest Będzin :tak::tak::tak:

Co do obiadków - to ja zaraz idę zjeśc mój, jednodaniowe leczo:-D
A moje robi się w piekarniku, dziś pieczone udka.

W niedzielę robimy obiad dla rodziny i właśnie próbuje przepis na udka zobaczymy co z tego wyjdzie.
Coś śmierdzi z kuchni idę sprawdzić :baffled::baffled:

Trochę się przyrumieniły.
Nie chciałam robić takich zwykłych tzn. posypanych tylko przyprawą ale chciałam żeby były takie soczyste i zrobiłam marynatę z jogurtu naturalnego+przyprawy i teraz ten jogurt się rumieni tylko mam nadzieje, że nie będzie gorzki :sad:
To zdradź nam potem, co z tego wyszło:-)

oto kilka fotek z moich leniwych, ale jak najbardziej udanych wakacji. Większość czasu oczywiście spędzaliśmy na plaży, oczywiście trochę też zwiedzaliśmy, a wieczorkami piliśmy wino i graliśmy w karty. Polecam wszystkim takie wakacje, stosunkowo tanie, hotel super, ludzie mili i otwarci, pogoda gwarantowana, żeby wypocząć nic więcej nie potrzeba...
o jak ja ci zazdroszcze takich wakacji
Ola - Eve i Bernadka ma @ w nadmiarze;-)
na poważnie to coś Wam się dziewczyny poplątało - i tak jak sobie przypominam to wcześniej też u Was były problemy z @:szok:
jak nie urok, to.......
tak ja to nie wiem co sie dzieje mam już nerwy na to
no dziewuszki niestety fasoli nie ma, własnie dostałam @... naszczeście bezbolesna i jasciutka czerwoną......

Tak się zastanawiam, czasami mam okres ciemny brunatny i przechodze wtedy męki !! A raz na jakis czas zdarza mi sie taki jaśniutki czerowny i prawie zero bóli jakby @ wogóle nie bylo...... Czy któras tez tak ma???
ja mam zawsze bolesne
szkoda ze jednak nie fasolka się ukrywała u ciebie
Bernadko-jak sie czujesz??? gdzie zniknelas???
już jestem ale źle sie czuje bo mnie żołądek muli i nic mi nie pomaga :baffled::baffled:
Dam znać wieczorkiem bo na 19 idziemy na usg i powiem też jak udka wyszły ;-)
3mam kciuki za usg :tak:

reklama
Do góry