reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Wiecie co dziewczyny... przestudiowałam moje kalendarzyki i zorientowałam sie , że robiłam okropnego babola!!!! Zawsze wpisywałam , ze cykle mam 31 dniowe.( tam plus minus jeden, dwa dni) Bo zawsze dostawałam okres na 31 dzień. Ale to przeciez znaczy że cykle były 30 dniowe , bo na 31 dostałam okres a to juz sie liczy jako pierwszy dzien nowego cyklu! Czy dobrze mówię? Jeśli dziś mam 34 dc tzn że ten cykl trwał 33 dni a dzis jest pierwszy dzień nowego cyklu tak???
Jesu jesli tak jest to nieźle sobie namieszałam...:dry:

Jest tak jak mówisz! Dziś masz pierwszy dzień cyklu! Czyli poprzednie był 33 dniowy!

ja często robie szynke lub kurczaka albo schaba bo ja uwielbiam te typy mieska(ale nie krzycz na mnie że tyle mięsa jem)

Wiesz, to że ja nie jem mięsa nie znaczy,że nikt nie może!:-D
Ja sama mojemu dziecku daję mięso, bo daję jej wszystko do jedzenia. A jak ona będzie się odżywiać jak dorośnie to jej sprawa.

Wczoraj tak o 21mniałam zachcianke na lody i mój M nie mniał innego wyjscia i mi kupił całe pudełko pychotka,ale drogo tu niestety:tak:Teraz tez sobie pojadam.

Nie żałuj sobie! Ja od początku mam ochotę na lody. I zaraz mnie Kropeczka o świństwa będzie jakies podejrzewać.;-)

Uciekam położyc córkę spać. Pogoda jakaś dziwna i sama się prosi o spanie.
A ja mam ciśnienie 102/48:szok:

reklama
Widac ze to rodzinne,bo ja tez po zupie jestem szybko głodna i musze miec syty obiadek;-)

MADZIA :-Dtak tak rodzinne;-)
dziewczyny - nie żałować sobie - w sumie w ciąży tez jesteście rodzinnie;-)

Loree - Ty też się przyłóż do poduszki - ale ciśnienie masz niskie - choć w sumie nie wiem jakie ma być w ciąży:sorry2:

Nie żałuj sobie! Ja od początku mam ochotę na lody. I zaraz mnie Kropeczka o świństwa będzie jakies podejrzewać.;-)

Ja na początku mniałam ochote na ogórki w occie i nadal mam,a na słodkie nie zabardzo,chyba z lody to dopiero teraz:tak:

dziewczyny - nie żałować sobie - w sumie w ciąży tez jesteście rodzinnie;-)

No tak z tego wynika w ciązy tez jestesmy rodzinne hehe

Kasiu - po tych wszystkich wyliczeniach wynika, że powinnaś startować od kwoty 2000zł jako podstawa:tak:

dziewczyny - zmykam na chwilkę na targ - owoce kupię

Kaprycha???????????????

reklama
Do góry