Loree
Fanka BB :)
Wiecie co dziewczyny... przestudiowałam moje kalendarzyki i zorientowałam sie , że robiłam okropnego babola!!!! Zawsze wpisywałam , ze cykle mam 31 dniowe.( tam plus minus jeden, dwa dni) Bo zawsze dostawałam okres na 31 dzień. Ale to przeciez znaczy że cykle były 30 dniowe , bo na 31 dostałam okres a to juz sie liczy jako pierwszy dzien nowego cyklu! Czy dobrze mówię? Jeśli dziś mam 34 dc tzn że ten cykl trwał 33 dni a dzis jest pierwszy dzień nowego cyklu tak???
Jesu jesli tak jest to nieźle sobie namieszałam...![]()
Jest tak jak mówisz! Dziś masz pierwszy dzień cyklu! Czyli poprzednie był 33 dniowy!
ja często robie szynke lub kurczaka albo schaba bo ja uwielbiam te typy mieska(ale nie krzycz na mnie że tyle mięsa jem)
Wiesz, to że ja nie jem mięsa nie znaczy,że nikt nie może!

Ja sama mojemu dziecku daję mięso, bo daję jej wszystko do jedzenia. A jak ona będzie się odżywiać jak dorośnie to jej sprawa.
Wczoraj tak o 21mniałam zachcianke na lody i mój M nie mniał innego wyjscia i mi kupił całe pudełko pychotka,ale drogo tu niestetyTeraz tez sobie pojadam.
Nie żałuj sobie! Ja od początku mam ochotę na lody. I zaraz mnie Kropeczka o świństwa będzie jakies podejrzewać.;-)
Uciekam położyc córkę spać. Pogoda jakaś dziwna i sama się prosi o spanie.
A ja mam ciśnienie 102/48