reklama
kinguś
Nie poddam się
Zaraz zmykam sprzątać bo będziemy mieć gości w sobotę i niedzielę i muszę jeszcze tort zrobić.
A to Kinia, która się chowa ale pucki ma spore;-);-)
w.kropeczka
Fanka BB :)
dzieki Olu...ale wyczytalam ze to do bransoletki...i kurcze tez srebrna...
ale dzieki za pomoc!!!!
Evie-nie szukaj specjalnie bo mi az glupio...ja chcialam tylko Was podpytac o opinie i powiedziec, ze jakbyscie przypadkiem gdzies na cos wpadly to dajcie znac....a no widzisz juz sie zabieram za szukanie :-)
Zaraz zmykam sprzątać bo będziemy mieć gości w sobotę i niedzielę i muszę jeszcze tort zrobić.
Kinia-super!!!!!! I fakt...pucki to ma po cioci w.kropeczce chyba;-)

A masz jakas okazje na torta???? ktos ma urodziny moze????
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hello kobitki:-)Ale duzo napisałyście
Mnie jakos mdli i napina od rana,ale to trzeba wytrzymac takie są uroki ciązy.Dzisiaj wieczorkiem juz bede sie powoli pakowała,wole dzis zeby niczego nie zapomniec.Jutro mam samolot o 17.50,ale musze byc szybciej wiadomo.Całusy dla Was;-)

madzia84
cudenko

kinguś
Nie poddam się
Mój M miał urodziny w poniedziałek a teraz w sobotę robimy dla znajomych kolacje a w niedziele obiad dla rodzinyKinia-super!!!!!! I fakt...pucki to ma po cioci w.kropeczce chyba;-);-)

Eve84
2 lata przerwy.....
Cicho siedz i patrz :-)Evie-nie szukaj specjalnie bo mi az glupio...ja chcialam tylko Was podpytac o opinie i powiedziec, ze jakbyscie przypadkiem gdzies na cos wpadly to dajcie znac....

ale niestety cena jest masakryczna

KINGUŚ no cudo masz w tym brzusiu!!!!!!!!!! pucki sliczne!!!!
madzia84
Mój M miał urodziny w poniedziałek a teraz w sobotę robimy dla znajomych kolacje a w niedziele obiad dla rodziny![]()
No to imprezki sie szykują

reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
Mój M miał urodziny w poniedziałek a teraz w sobotę robimy dla znajomych kolacje a w niedziele obiad dla rodziny![]()
W takim razie "sto lat, sto lat"...dla przyszlego tatusia!!!!!!
Tylko nie mecz sie za bardzo w tej kuchni! pamietaj!;-)
Cicho siedz i patrz :-)
![]()
ale niestety cena jest masakryczna![]()
Tzn.jaka???? pewnie to sa brylanciki, tak???
piekne to jest, naprawde sliczne...skad to masz Evie...Tiffany?
Podziel się: