reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dzieki Olu...ale wyczytalam ze to do bransoletki...i kurcze tez srebrna...
ale dzieki za pomoc!!!!

a no widzisz juz sie zabieram za szukanie :-)
Evie-nie szukaj specjalnie bo mi az glupio...ja chcialam tylko Was podpytac o opinie i powiedziec, ze jakbyscie przypadkiem gdzies na cos wpadly to dajcie znac....

Zaraz zmykam sprzątać bo będziemy mieć gości w sobotę i niedzielę i muszę jeszcze tort zrobić.

A to Kinia, która się chowa ale pucki ma spore;-);-)

Kinia-super!!!!!! I fakt...pucki to ma po cioci w.kropeczce chyba;-):-D;-)

A masz jakas okazje na torta???? ktos ma urodziny moze????

Hello kobitki:-)Ale duzo napisałyście:tak:Mnie jakos mdli i napina od rana,ale to trzeba wytrzymac takie są uroki ciązy.Dzisiaj wieczorkiem juz bede sie powoli pakowała,wole dzis zeby niczego nie zapomniec.Jutro mam samolot o 17.50,ale musze byc szybciej wiadomo.Całusy dla Was;-)

Evie-nie szukaj specjalnie bo mi az glupio...ja chcialam tylko Was podpytac o opinie i powiedziec, ze jakbyscie przypadkiem gdzies na cos wpadly to dajcie znac....
Cicho siedz i patrz :-)
220146bi.jpg

ale niestety cena jest masakryczna :no:

KINGUŚ no cudo masz w tym brzusiu!!!!!!!!!! pucki sliczne!!!!

reklama
Mój M miał urodziny w poniedziałek a teraz w sobotę robimy dla znajomych kolacje a w niedziele obiad dla rodziny :tak::tak:

W takim razie "sto lat, sto lat"...dla przyszlego tatusia!!!!!!

Tylko nie mecz sie za bardzo w tej kuchni! pamietaj!;-)

Cicho siedz i patrz :-)
220146bi.jpg

ale niestety cena jest masakryczna :no:

Tzn.jaka???? pewnie to sa brylanciki, tak???
piekne to jest, naprawde sliczne...skad to masz Evie...Tiffany?

Do góry