reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
rano pocytałam i mialam juz odpisywac ale komp mi sie wylaczyl:baffled::baffled::baffled:

od kiedy mjest w domu to jakos nie mam czasu na bb heh

bylismy dzisiaj ogladacokna-no niestetykolo 2 tys musimy wydac:sorry2:
bylismy tez na porodówce- znaczy chcielismy alepowiedzieli e tak do poooglądania nie wpuszczają prywatnie tylko zeszkoły rodzenia wiec niech sie fakają- dosłownie:no:
znieczulenia nie ma- nawet jakby sie chcialo miliony zaplacic:-D:-D:-D:-(

jedyny plus- dl adziecka tylko pampersy treba wziac bo reszte zapewnia szpital- ubranka oliwki mydla itd:tak::tak:

wiecej nic sie nie dowiedzialam:baffled::baffled::-(

zaraz sie biore za obiad.... troche mis ie nie chce ale cóż..:-p obiore ieniaki wstawie mieso i sie klade:-D

na 16 idiemy na kawke do Anki:tak::tak::tak:

buziaki dziewczynki:-)
meduska to kurcze dziwne ja jak byłam w ciąży z antkiem to chodziliśmy z piotrkiem po szpitlach(3)i mogliśmy oglądać pytać dostaliśmy nawet jakieś tam małe gadżety kremiki pampersy itp a do szkoły rodzenia nie chodziłam(zresztą przy 3 porodzie to było by zbyteczne:-D:-D:-D)
Tak prawie:szok:Spytałam sei Je czy obowiazuja mnie wizyty domowe skoro mieszkam tak daleko od poradni to mi powiedziala ze nie:no:A pozniej sie Jej zapytałam czy istnialaby mozliwosc zeby w razie czego przyjezdzala na prywatne wizyty do mnei to powiedziala ze juz Jej sie nie chce tak jezdzic a poza tym musialaby byc dyspozycyjna 7 dni w tyg przez cala dobe.
Jak nie Ona to znajde sobie inna-oby rownie dobra jako lekarke

Moje mlode juz leza wiec mam cisze:tak::tak::tak:Posprzatałam sobie odkurzaczem i pomyłam wszystkie podlogi:-):tak:
no znaleźć dobrego lekarza to też ciężko ale iść z 3:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiem coś o tym:cool2::cool2:

No to gratulacje dla małego gaduły i dla dumnej mamy! :-D:-D:-D:-D

My też nie mamy za dużo miejsca i patrzyliśmy w sklepach na takie rozkładane kanapy dla dzieci, ale jak taką kanapę nam rozłożyli, to się okazało, że w zasadzie to dziecko śpi na prawie miękkich poduszkach, które w dodatku mogą się rozjechać, więc postanowiliśmy kupić takie łóżeczko dla dobra Piotrusiowego kręgosłupka. Nie wiem jak nam się dwa łóżeczka i nasze łóżko zmieszczą razem, no ale jakoś chyba się przemęczymy. :sorry2:;-)

Biedna Wikusia! Oby szybciutko przeszło. :tak:

Ten twój Pietruszka to normalnie książę z bajki! :-D Gdzie ty takiego chłopa znalazłaś? :szok: :-D:-D:-D

Rzeczywiście jakoś tak jest, że jak facet jest w domu to zawsze brakuje czasu na BB :-D
Z tą polityką, że tyko ze szkoły rodzenia wpuszczają to sprytnie, a pewnie jeszcze za szkołę trzeba zapłacić :angry: Eeeech... Służba zdrowia :wściekła/y:
A co do znieczulenia to podobno jak kobieta naprawdę nie daje sobie rady z bólem to powinni bez łaski dawać, bo się należy, tyko że wiadomo jak to w tych naszych szpitalach jest.:wściekła/y:
dziękujemy za gratulacje:happy2::happy2:
a mój książe:-D:-D:-Dno pomyłka telefoniczna a że był wytrwały to sie tak jakoś potoczyło:-D:-D:-D
zaliczyłam spacer z dzieciakami o matulu jaki upał:szok::szok::szok:obiadek podszykowany Tosiek poszedł do dzieciaków cos pewnie broić a ja muszę kawulca wypić bo inaczej zasne na stojąco:sorry2::sorry2::sorry2:

Nie umiem tam wiec wstawiam tutaj kilka foteczek:-)

To w basenie to jest z moimi dziewczynkami i corkami kolezanki

Załączniki

• SDC10989.jpg
    SDC10989.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC10976.jpg
    SDC10976.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 35
  • SDC10931.jpg
    SDC10931.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 33
  • SDC10971.jpg
    SDC10971.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC10913.jpg
    SDC10913.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 34
MALINUS
Ja dopiero teraz doczytam ze Twoj Antos mowi mama:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale super:tak::tak::tak:Mega gratulacje:-);-)
Mozesz byc cholernie dumna
a dziękuję bardzo no jestem ba pękam z dumy:-D:-D
luty super w lutym fajni ludzie się rodzą mój adam z 16 lutego pietruszka z 12 lutego no i toniek poczety 14 lutego tak romantiko w walentynki:-D:-D
Aaaaa, no tak! Ale te 18 lat szybko zleciało nie? :-D
No ja też już jakby nie było te 18 mam :-p:-p:-p:-p:-p Zresztą my chyba tu wszystkie rówieśniczki, nie? :-p:-D:-D:-D:-D:-D
no proszę jak mądrze napisane :-D:cool2:

Nie umiem tam wiec wstawiam tutaj kilka foteczek:-)

To w basenie to jest z moimi dziewczynkami i corkami kolezanki
Dowikluś super fotki:tak::tak::tak:ty swietnie wyglądasz jak na 18 to duże masz te dzieci:-D:-D:-Dale najlepsze 2 focie jedna na podłodze z dziewczynkami i druga ma się rozumieć umywalkowa no szczypiorki wszędzie się wcisną:-D:-D

reklama
Do góry