A jak kable ja z tego kata mam przeciagnacNo widze ze niejasnosci zostały wyjasnione wiec do kąta marsz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak kable ja z tego kata mam przeciagnacNo widze ze niejasnosci zostały wyjasnione wiec do kąta marsz![]()
Moglas pomyslec o tym zanim zbroiłaś.A jak kable ja z tego kata mam przeciagnac![]()
Moglas pomyslec o tym zanim zbroiłaś.![]()
Cyprysiowa zlituj się nad biedna Kają :-ide jakas tabletke na uspokojenie zarzucic,bo takie emocje mna targaja ze wstydu ze zeraz pieta dziure w podlodze wywierce
![]()
Lo matko i corko,ale afera....Patrzcie go jaki synus tatusiowyDzisiaj mi mój syn zrobił arie w sklepie. K jechał z paracy , a ja byłam z małym na spacerze i postkalismy się w sklepie na zakupach. K wziął Matiego na ręce a ja koszyk i jak się coraz cięzszy ten koszyk robił to postanowiłam się zamienić, i wziąć małego, ja go biore a o mi w ryk i się wyrywa i ręce do taty, myslałam ze tak tylko na chwilkę ryk a on coraz głośniej
i patrzy na ojca i krzyczy, wiec K go wziął i cisza
, mały zadowolony, no wiec ja tastam koszyk
, ale mówie zrobie jeszcze jedną próbe , wzięłam go a on mi taki wrzask zaserwowaał ze ludze sie patrzyli na mnie jak na wariatkę. Rece do ojca i krzyk, musiałam go mu oddać
. Normalnie nie wiem co mu się stało, stęsknił się chyba za tatą.
![]()
No dobra Kajka przekonalas mnieide jakas tabletke na uspokojenie zarzucic,bo takie emocje mna targaja ze wstydu ze zeraz pieta dziure w podlodze wywierce
![]()
A w ogole,to chcialam przypomniec ze ja w klimacie arktycznym mieszkamMoglas pomyslec o tym zanim zbroiłaś.![]()
Okej,ołrajt,it łil bi lajk ju łont;-)No dobra Kajka przekonalas mnieAle zeby mi to bylo ostatni raz
![]()