reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kopała jak ryczałam. Nie ryczałabym gdyby nie moi rodzice, ale napatoczyłam się na nich, że tak się wyrażę i pytali co ja taka smutna.. Ryczałam a oni wspierali. Boże jak ja ich kocham, są tacy cudowni. Mała pewnie czuła, żem smutna, aż mi źle, że ją obarczam tymi moimi dołami. W dodatku facet mój sfochowany i u swojej mamy siedzi. Nie wie co mi dolega, ale jak mu esa wysłałam, że mam problem to zdziwko, że ja i problemy. No a on to mój kolejny problem. Dorosły facet a często się focha jak dziecko! Jest w tym mistrzem.
No ja tez mialam ostatnio jazde z moim, mialam napisac na zamknietym ale juz nawet mi sie odechciało, człowiek chce dobrze a wychodzi... ah szkoda gadac
Georgina brzuszku sliczny o co chodzi z tym zdjęciem?
a moje ponad 2 m i to dopiero jest duze dziecko. I niedlugo bede miala cala 3 na glowie:-D
ha witaj w klubie ;) 6 jajek ;)
Ja na szczęście wyniki glukozy mam OK (piłam 75), na czczo mam 87, a po dwóch godzinach 78. Aż dziwne, ale chyba dobre, co, Marta??

Jeśli chodzi o ceny USG to mój gin za wizytę, na której mam badanie i USG (w gabinecie siedzę ok. 15 min) bierze 150 zł. I tak co 5 tygodni!
Dobre dobre, nawet bardzo dobre :p Trzusteczka pracuje :)

Dobrze, że mój mąż sobie sam prasuje:) jak dotąd mój leń wygrywa, z drugiej strony nie powiem, żebym z nim tak bardzo walczyła...;)
mój to jest zły jak nie moze rozprasowac takiej kreski przez srodek bluzki od składania haha, ma dyniak niezły, jakby sie ktos na ta wyimaginowana kreske patrzył

Reve - wypoczywaj - i masz racje urlop ci sluzy wygladasz szalowo :)

Laski o 20 zjadlam kolacje kanapki z szynka i jogurty 2 ...no i co !!! Taz ja juz z glodu umieram ahahahahahah :) Jak wytrzymam do jutra o samej wodzie to ja niewiem !!!! Mam nadzieje ze sie nie pozygam z glodu - bo wlansie jak czuje ze glodna jestem robi mi sie niedobrze :baffled:.Ide sie klasc ...moze zasne szybko i niebede czula ze chce jesc ahahahah !!! Jutro rano zas na glukoze ,ale czego sie nie robi dla malenstwa :) wazne ze male bryka :) I to calkiem niezle az brzuch caly faluje ahhaah :)
A\ jutro bede sie umawiac na 3d ...tylko czy bedzie tak latwo to sie okarze do dyspozycji mamy tylko poniedzialek - bo poznije juz jedziemy nad morze :)

Buziaki i zycze milej nocki kazdej z was :)

Reve - wypoczywaj - i masz racje urlop ci sluzy wygladasz szalowo :)

Laski o 20 zjadlam kolacje kanapki z szynka i jogurty 2 ...no i co !!! Taz ja juz z glodu umieram ahahahahahah :) Jak wytrzymam do jutra o samej wodzie to ja niewiem !!!! Mam nadzieje ze sie nie pozygam z glodu - bo wlansie jak czuje ze glodna jestem robi mi sie niedobrze :baffled:.Ide sie klasc ...moze zasne szybko i niebede czula ze chce jesc ahahahah !!! Jutro rano zas na glukoze ,ale czego sie nie robi dla malenstwa :) wazne ze male bryka :) I to calkiem niezle az brzuch caly faluje ahhaah :)
A\ jutro bede sie umawiac na 3d ...tylko czy bedzie tak latwo to sie okarze do dyspozycji mamy tylko poniedzialek - bo poznije juz jedziemy nad morze :)

Buziaki i zycze milej nocki kazdej z was :)
no mnie kolezanka na kolacje zaprosila, zjadlam wielkie talerz makaronu z mieskiem i sosikiem i przyszłam do domu i musiałam poprawic jeszcze. Ale to dobry pomysl idz spac, bo jak Ci sie bardziej jesc zachce to juz nie bedziesz mogla zasnac z głodu ;) bynajmniej ja tak mam

A ja mam odwieczny problem: coś bym zjadła, ale nie wiem co:)
joanna82 powodzenia jutro na glukozie!

no wlasnie otworzylam lodowke -> zero weny ...
wlazlam do szafy ze slodyczami -> jest spoo ale jakos smak nie ten ...
nawet otwarlam sloik z ogokami i tez nie to ...

obawiam sie ze sie skonczy na cytrynowej wodzie zywca :D

reklama
Do góry