reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja sie wykapalam,kawke pije,mąż bedzie mial klienta a mały szaleje.
mąż w domku tak 24 h oj oby szybko znalazł pracę bo no n top z chłopem to....;-)
trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:

i tak trzeba mysleć :tak::tak::tak::tak: POZYTYWNIE :tak::tak::tak:

o i to jest dobra teściowa, moja mieszka w niemczech, jakies 800 km od nas, choc czasem jej brak, to i czasem mame wyslalabym troszke dalej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak::tak:

dobra masz ta córcię :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ciekawe w kogo sie wrodziła :confused::confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobre, chyba tez skorzystam :tak::tak::tak::tak::tak:

no to gratulacje :tak::tak::-D:-D:-D:-D

zdolniacha chłopczyk :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

hej w ten deszczowy poranek :tak::tak::tak:
jak u nas wieczorem zaczelo lac to do tej pory pada i nie zanosi sie zeby przestało :no::no::no::no::no:
ja dzis mam rundke polekarzach, idę najpierw do pediatry z czarkiem później ja i siostra do gina, siostra moze dzis sie dowie czy bede ciocia czy wujkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
trzymajcie kciuki
może jednak wujkiem:-D:-D:-D:-Dale mnie tym ubawiłaś:-D:-D
skoro u Was deszczowo to znaczy, że u mnie też zacznie lać wieczorem albo najdalej jutro:baffled:zawsze do Polski B wszystko dociera z opóźnieniem:-D:-D:-D
ja już wypiłam dzisiaj dwie kawy to teraz będę się raczyć herbatką z pokrzywy, podobno dobrze robi na włosy a mi ostatnio strasznie wypadają:szok::szok::szok::szok:
i nadal za nic się w pracy nie wziełam:baffled::baffled::baffled:jakoś nie mam weny do roboty a i roboty prawie wcale nie mam:happy2:
herbatka z pokrzywy doobrze wiedzieć bo mi garściami lecą wszędzie pełno moich włosów a że mam w domu najciemniejse i najdłuższe to odrazu wiadomo że to moje:confused:
U nas tez pada.
A moj maz w domku robi tatuaze.
Narazie jest bez pracy - 8 miesiecy byl na zwolnieniu lekarskim (zagranicznym)wiec sie nam opłacało. Miesiac temu sie zwolnil bo i tak pracy nie mieli dla niego (kryzys) i robi badania do innej pracy. I tak sobie dorabia.
dobrze wiedzieć do stargardu tak daleko nie mam:tak:a o tatuazu marzę:tak:
Ja musialabym sie wziasc za sprzatanie bo tak to przekladam z dnia na dzien:no::no::no:
Wczoraj uszykowalam sobie sterte prasowania i tak lezy sobie do dzisiaj nietknieta-przenioslam to tylko do innego pokoju:-D:-D:-D
A i jeszcze nie wymyslilam prezentu na chrzciny:baffled::szok:Niby siora chce fotelik samochodowy do 18 kg ale to bysmy musialy razem kupic i jakos nie mozemy sie zgrac w czasie:no:a mialysmy isc tylko do pati i maksa
Wiec chyba dam kase i sami sobie kupia

EWELINKA
Ja kiedys chcialam taki fajny tatuaz ale jakos stchorzyłam:no::-D
Wy to pewnie obydwoje macie jakies fajne:confused:
jak to nic nie zrobiłaś no przełożyłas do innego pokoju:-D:-D
Ja osobiscie mam 2 tatuaze a mąż 1 duzy.
Moj maz ze wzgledu ze w Starg. jest tylko 1 studio to robi za połowe tego co sobie życzą w studio.Wiec cenowo jest oki :) i ma chętnych a dzieła na NK mozna zobaczyc.
to ja też chce zobaczyć:tak:
A ja wysprzatalam prawie cała chate:szok::szok::szok::-DNic mi sie nie chcialo ale zaczełam myc umywalke w ubikacji bo Dominik mi popryskal i tak pomyłam wszystkie sanitariaty i poodkurzałam podłogi:tak:Jak mlode usna a juz leza to planuje pomyc podłogi:-)No i obiad mam juz prawie gotowy
Nie wiem jakim cudem mi sie to udalo-ale jak widac cuda sie zdarzaja;-):-D:-D:-D
Cholernie boli mnie brzech i plecy:no::no::no:
no cud jak ni cud:-D:-D:-D
ups..

to moze tak:

Logowanie do nasza-klasa.pl

tu tez jest logowanie.
mogę pooglądać:cool2:
hejka dziewczyny.

dzieki że trzymaliście kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:

nie było tak strasznie jak mi się zdsawało.zabieg trwał może z 10,góra 15minut przy miejscowym znieczuleniu :tak::tak::tak::tak: nic nie bolało,aż się zdziwiłam ze już skończyli bo dobrze mi sie leżało :-D:-D:-D:-D:-D

tylko teraz mnie rwie przy tych szwach,zwłaszcza jak się zginam bo to akurat w takim miejscu przy lężwiach gdzie najgorzej się goi.

ale dam radę.:-)
o super może i ja się zmobilizuje i sobie swój mega pieprzyk z zza ucha usune:confused:

zaliczyłam spacer z moją bandą która całą drogę się kłóciła o wszystko kto ma iść obok mamy kto ma pchać wózek kto jest fajniejszy kto głośb=niej mówi kogo mama bardziej kocha kto ma ładniejsze sandały antek znudzony tym padł w wózku a ja założyłam słuchawki włączyłam muzyczkę i tym sposobm spacer był ok:-Da teraz zbieram się w sobie co by rybkę w trzepańcu zrobić i surówkę do tego no i ziemniaki obrać o matko tyle tego a i tak zjemy i do w-c wszystko pójdzie :dry::-D:-D:-D

reklama
galerie mam dostępna dla wszystkich :-)
Teraz czekam sobie na pizze a mały jeszcze wariuje - jeszcze nie spał ani razu :) coraz lepiej mu to idzie.
Ale bym zjadła pizze

hejka dziewczyny.

dzieki że trzymaliście kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:

nie było tak strasznie jak mi się zdsawało.zabieg trwał może z 10,góra 15minut przy miejscowym znieczuleniu :tak::tak::tak::tak: nic nie bolało,aż się zdziwiłam ze już skończyli bo dobrze mi sie leżało :-D:-D:-D:-D:-D

tylko teraz mnie rwie przy tych szwach,zwłaszcza jak się zginam bo to akurat w takim miejscu przy lężwiach gdzie najgorzej się goi.

ale dam radę.:-)
A drogo sobie liczą? Będzie po tym jakiś znak?

Ja już prawie wszystko porobiłam. Przydało by się wsiąść za łazienkę ale mi się nie chce no i muszę podłogi umyć i usmażę naleśniki. Seweryn ogląda bajkę a Sebek leży na macie i nogę wcina:baffled:

MALINUS
Kochana widze ze Ty to masz patent na wszystko:szok:;-)
Ja jeszcze nie probowalam zakladac słuchawek na spacerze:-D:-D:-DNo ale bede musiala zaczac
Moje myszki jeszcze spia a Dominik cos tam kombinuje u siebie

MALINUS
Kochana widze ze Ty to masz patent na wszystko:szok:;-)
Ja jeszcze nie probowalam zakladac słuchawek na spacerze:-D:-D:-DNo ale bede musiala zaczac
Moje myszki jeszcze spia a Dominik cos tam kombinuje u siebie
Dowikluś trzeba sobie radzić ja na uszch dżem leci to spacer i świat jakiś piękniejszy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
antek padł na siedząco z nogami za lóżeczkiem jupi mogę rybkę smażyć:-D

To dawaj focie spiacego Antosia:tak::tak::tak:
Ja tylko bede musiala ugotowac ryz jak mlode wstana i bedziemy mogli jesc:-)
dupa jestem i jak go położyłam to dopiero pomyślałam że mogłam mu focie pstryknąć:baffled::baffled::baffled:
rybka się smaży ja luzaczka myślę sobie pewnie koło 14 juz jest to jeszcze ponad godzinka do piotrka przyjścia a to juz 15:szok::szok:ale mi dzisiaj czas leci:tak::tak:

ja juz mam zjedzony obiadek- jedzony 5 min temu a juz zaczyna m isie ukladac w bruchu i zaczynam sie robic spowrotem glodna:baffled:

aaaa wczoraj jak bylam w auchanie z kolezanka to sie zwazylam na wadze i dalej mam 63 kg- od miesiaca wogole nie przybrałam w kg:-):-):-) a brusio urósl- czyli cos tam mi Zuza wyssala skądś:-):-):-) i to sie chwali oby tak dalej:-):-):-)

reklama
To dobrze ze nie bolalo:tak::tak::tak:
A kiedy beda wyniki badania histopatologicznego:confused:

dowikla za 2 tyg maja być wyniki :tak::tak::tak::tak:
i po 2 tyg maja mi ściągnąć szwy :tak::tak::tak::tak:

Ale bym zjadła pizze

A drogo sobie liczą? Będzie po tym jakiś znak?

ja nic nie płaciłam bo robiłam na fundusz,byłam w poradni onkologicznej i tam lekarza skierował mnie na zabieg więc miałam za darmo :tak::tak::tak::tak::tak:

a czy bedzie jakis znak?nie wiem mój pieprzyk nie był az tak duży więc albo znaku nie bedzie w cale albo niewielki który z czasem zblednieje

przede mną facet wycinał 3 znamienia ,ale nie miał ubezpieczenia to go skasowali 500zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry