reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie popamieta bo dla niego to juz rutyna gdyz juz mu zapowiedzialam kiedys --jak pijany to spisz sam--i tak robi.
Budzi sie rano i jakby sie nic nie stalo.
no fakt :tak:
no- jak trzeba to trzeba:baffled:
aleponoc tylko apap można

no wlasnie ciagle o nich mysle alejakos nie mam jak i kiedy sie do Ciebie wybrac zeby ci je oddac:sorry2::sorry2:
hehe
Mieszkam na wiosce i on wie że kościelnego nie mamy jak był na kolędzie to mu powiedziałam że chcemy w tym roku jak troche finansowo sie podniesiemy(on sam za ślub 700zł bierze +zapowiedzi 150) i jak zdrówko Zuzki będzie ok. A teraz Tata chory więc nie wiem kiedy stanę przed ołtarzem. A marzy mi się:-)Ten ksiądz jest taki że na mszy w niedziele po nazwisku mówi kto do kościoła nie chodzi. Jak znajomi chrzcili dziecko i nie maja śłubu to na chrzcie na kazaniu powiedział że dziecko w grzechu wychowywać będą. No i kartki do spowiedzi chrzestnym daje:szok::angry::baffled:
co za ksiadz ale niestety i tacy sie zdarzaja :wściekła/y::no:
hej laski wpadlam sie przywitac;)
testuje inetrenet z mojego el bo wykupilam w orange 20mb za 10zl.mam nadzieje ze z tego konta mi idzie.nie wiem xzemu z siory kartak sie nie chcialo polaczyc:baffled:

u nas jakos powoli leci.pogods sie popsula strasznie mi do was teskno.na gg mniej mi ciagnie wiec moze chciaz tam w dzien uda mi sie na chwile zajrzex.
mam prosbe=Dowikla )albo ktorakoloiwke z dziewczynz) moyesy mi sparwdyic na stronie orange jak sprawdzic w orange free ile jeszcze transferu zosatlo?
bo teraz orientacyjnie patrze na licznik ale zebym sie nie walnela.tylko daj mi znac na gg/
no hej czarownico jedna :-D:-D:-D:-D Ty wpadaj do nas juz na dluzej bo tesknimy :tak:
ANABUBKA kazala napisac ze odpadla:no:

Oto moja wymeczona ferajna:-D:-D:-DJak po jakiejs imprezce:szok:
hahahaha a ja myslalam ze po imprezce :-D:-D:-D
Pati, no z klientek i to zadowolonych tylko się cieszyc, przydadzą sie na zaś, wiem, że to nie ta pora, ale dzielna baba jesteś i dasz radę, no ba , przeciez musisz:-D. Miłego i udanego załatwiania po urzedach i innych takich.
no doklandie jedna drugiej mowi i sie zlatuja - ale ja i zarobie sobie troche juz stawke podnioslam bo nie oplacalo mi sie to a teraz to luzik ;-)
no i nie dzieki w tych urzedowych sprawach wiecznie czegos w banku brakuje :dry:
denstysta mnie czeka caly czas i ciagle wymowka sa inne wydatki:baffled: a teraz po tym juz chyba nie moge? w 3 tryewstrze to raczej zębów nie wyrywają? przemecze sie do porodu bo nie chce znieczulen brac w ciazy a na mnie slabo dzialaja dlatego mi trzeba wstrzyknac min 2:baffled::baffled:

co do wstawania- to ja nie tylko o 7:-D tylko co chwile bede:-D

no wem wiem kochana ze tez masz problemy z zebami- ja to bardo czesto- ae teraz jakos ostatnie 2 miechy doscmialam spokoj- nie wiem coz sie stało:-Dbo przed ciaza to łoo jak juz mnie ten albodrugi zaczal bolec to pozamiatane

nieźle :-D:-D uwielbiam Twoje dzieciaczki:-):-)

najgorsze? ja i tam sie boje z najgorszy bol to bedzie poród:baffled::baffled::shocked2::shocked2:

ja jestem z herbatką:-p:-p
hihi to dobrze ze wieczorek sie udał:-)
ja miałąm fajny poprzednio:-):-):-):-)

tez musze sie dzis do biedronki wybrac- a wlasnie- mowilam Wam ze mojabiedronke remontowali i po otwarciu zrobili promocje? jajka 10 szt 1,99:szok:
cola 2l-1,49
weze ogrodowe z wszystkimi wtyckami(!) byly po 6,90
Nektar pomaranczowy 2l-1,99
parówki 700g te dobre z culineo cos ponad 3zl
i cos tam jeszcze ale juz nie pamietam:sorry2:

jajek to kupilam 30 szt a wszystkie zeszly osatmio i polecialam jezcze 30 kupic poki jescze byly:-D:-D:-D
ej to moglas dac znac wybrali by my sie do biedronki i przy okazji do Cia :tak::tak::tak:

wiki no jasne :tak::tak::tak::tak: co tam u Ciebie???????

a ja dziewczyny juz zmykam ide myc glowe i sie szykowac do Panstwa po dokumenty :tak:wiec do zobaczenia pewnie wieczorem no chyba ze nie dam rady ;-):-D

reklama
Do góry