reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam ziewając. Ale miałam nockę masakra. Seweryn od wczoraj wymiotował i w nocy też. Usnęliśmy ok1 a po 4 Sebastian mnie obudził i Seweryn zaraz po 5 i znowu wymiotował i potem zasną. Bidulek mój malutki. I już nie śpią. Sebek wstał po 7 a Sewery po 8 ja to bym jeszcze pospała. Idę robić kawkę i kleik dla synka

oj współczuję:tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny nie znacie kogos kto by chciał suknie slubną kupic
niestety nie pomogę w tej kwestii :no::no::no::no::no:

reklama
hejka :-)
pogoda się zepsuła,wiatr,chłodno,chyba z 18C i pochmurno,raczej będzie padać :tak::tak::tak::tak::tak:

agnes pisz pisz co w brzyduli bo ja chce zobaczyć tą lunki kamasutre:-D:-D:-D:-D
meduska mądrze ci agnes pisze ten ból się zapomina:tak::tak::tak:zastępuje go fal EUfori miłości wzruszenia:tak:

witaj Asik a co to Gabi tak autobusów nie lubi:confused::confused:może latem bo ludzie się nie myją i zwyczajnie śmierdzi:confused:
nie wiem może nie lubi ja jak byłam z nią w ciązy to tez musialm wysiadac a to ze ludzie sie nie myja to norma kiedys siadła kolo mnie mloda dziewczyna miniuweczka bluzeczka makijazyk paznokietki ale zapaach fuj :szok: namieszala zapachów wszelakich ze nos wykręcało w druga stronę :szok:
a ja pozałatwiałam wszytko mialam sobie kupic biustonosze bo mi sie poniszczyły druty powyłazily ale mojej babeczki stanikowej nie bylo chyba na urlopie :-(oczywiście byłam w biedronie bo Zuzik ma jutro urodziny kupilam biszkopty i krem tiramisu zrobie jej niespodziankę ;-) teraz czekam az kawa wystygnie kremik ubiję i gitara :-D zupke ogorkową mam na obiadek pełny luzik :-D:-D:-D:-D:-D

Joanna73 robiłam wczoraj twoje naleśniki wyszły super a zawsze miałam problem z ciastem naleśnikowym:baffled:.
Ja na razie spadam idę się wykąpać, bo Sebek śpi a Seweryn poszedł do babci oglądać bajki na cyfrowym polsacie

Witam ponownie! :-)

Jestem mamą 3 letniego Sebastiana, obecnie mieszkamy w jednym domu z litwinami ktorzy maja 2 dzieciakow w wieku 2 i 5 lat wiec synek ma sie z kim pobawic.
Wczoraj sie dowiedzialam ze meza nie bedzie przez 2 dni w domu(wroci w srodku nocy) stawiaja scene na jakis koncert kolo Bergen...robota od 7 rano do 1 lub 2 w nocy... :-(
Jestem zalamana...nie mam sie nawet do kogo tu odezwac i nawet auto maz zabral i nie mamy sie jak ruszyc z domu...:-(

Pozdrawiam i dzieki za mile powitanie

My wrocilismy z zakupkow i z poczty:tak:Mlodzi troszke wyszaleli sie na podworku a ja juz wstawilam mieso na zupke:-)
Jak dziewczynki usna to zmykam sie wykapac a potem posiedze sobie przy kawulcu:-)

Joanna73 robiłam wczoraj twoje naleśniki wyszły super a zawsze miałam problem z ciastem naleśnikowym:baffled:.
Ja na razie spadam idę się wykąpać, bo Sebek śpi a Seweryn poszedł do babci oglądać bajki na cyfrowym polsacie
ciesze sie ze Ci sie udalo a ja juz zrobiłam tiramisu teraz siedzi w lodowce może wieczorkiem sprobuje idę grzac zupkę bo sie dzieciaki upomniaja:-D

Dzień dobry wszystkim!Moje zaraz wyjeżdża ale zdążyłam się nim nacieszyć:-p;-);-):tak:.
Dajcie spokuj, ja rozumiem, ze okazja, ale po trupach, zadławi sie później tą bułką, mówie wam, albo zapcha papieem toaletowym i peknie suka jak nic
U nas jak w LIDLu wyprzedaż byłą to porąbańce do zamknięcia sklepu czelaki,bo a nuz obniżą jeszcze bardziej,to zrobili 2 w cenie jednego :-pale żeby cały dzień koczować:szok: to nasrane równo trzeba mieć:tak::tak::-D:-D.
w realu to promocji nie musi być a ludzie i tak jak świnie się pchają:tak:są kasy dla uprzywilejowanych tzn dla brzuchatek dzieciatek niepełnosprawnych szybkie kasy tzn do 10 produktów i normalne ja zawsze podchodzę dla uprywilejowanych a tm kolejka ale zwykłych klijentów to ja zawsze na głos o mamo ale ciężarnych i niepełnosprawnych a ile z małymi dziećmi i mówię przepraszam przepraszam i do przodu ludzie psuoczą marudzą czasami krzykną odwracam się pokazuje baner nad kasą pytsam beszczelnie która grupa inwalidzka albo faceta który miesiąc ciąży i na taśme z koksem:-D:-D
Super,ja to mam sposób "na Jula" ;-):-Djak się w Tesco porządnie rozedrze:sorry2:,to nawet na alkoholach nas obsługują:szok:.

reklama
Ja juz sie wykapalam:tak:Kawke wlasnei dopilam i zjadłam bombe:-)
Zupa konczy sie gotowac:-)
A mnie wkurzyla moja siora Patyczak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Miala mi w niedziele zajac sie dziewczynkami jak pojde na chrzciny(bo w niedziele ida tylko chrzestni a reszta rodziny w pon-ale niewazne)a mi wlasnie zadzwonila ze nie wroci do tego czasu z wakacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Sama mi zaproponowala ze sie Nimi zajmie i ze wrocic w sobote wieczorem a teraz nagle najwczesniej wroci w niedziele o 16:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I teraz musze na szybcika szukac opiekunki lub wziasc Je do kosciola ale tego to sobie akurat nie wyobrazam:no:Tym bardzije ze chrzcny sa na 14 a One o 13 chodza spac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry