reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
lunka EPOKĘ 3 polecam , jest b. rodzinna . A wiewiór jak zwykle najlepszy hihiihihi:-D:-D:-D

No to szkoda, że Anabuba nie może się zalogować dawno się z nią tu nie spotkałam.Zazwyczaj się mijam.

O.k. Teraz uciekam.

No super, jak już dotarłam to wszystkie pouciekały:-:)-:)-:)-:)-(

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień:happy2::happy2::happy2::happy2:

wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości:happy2::happy2::happy2::happy2:
ja też się dołączam:tak::tak::tak:

Agnes gratki dla Oliwci z powodu ząbków
Anabuba kombinuj dziewczyno żeby tu częściej zaglądać bo usychamy z tęsknoty;-)
malinka ja też muszę zaserwować mojemu dziecku nieco kultury bo jak dotąd to tylko raz byłąm z nią w kinie, ale jaki luksus, byliśmy we troje i całe kino nasze:-D:-D:-D:-Doprócz nas były jeszcze 4 osoby:szok:
beacia124 już niedługo przestaniesz się nudzić w domu bo wsiąkniesz tu u nas na amen, my strasznie wciągamy:-D:-D:-D
joanna ja też poproszę o kawałeczek tiramisu, wygląda tak smakowicie że aż się ślinię:-D:-D:-D
wiki coś się opuszczasz ostatnio strasznie, co Ty robisz całymi dniami dziewczyno, że nie masz dla nas czasu? i gratki dla Kamilka:tak::tak:
luna planujecie jakiś romantyczny weekend nad morzem tylko we dwoje? super;-)

coś jeszcze bym napisała ale pamięć jakaś zawodna:-D:-D:-D:-D

u nas dzisiaj zaczyna się Jarmark Jagielloński, to coś na wzór Dominikańskiego w Gdańsku tylko na znacznie mniejszą skalę:happy2: chciałam pójść połazić z Misią ale pogoda jakaś mało zachęcająca do spacerów:no:pochmurno i co chwila pada deszcz

a i jeszcze muszę się Wam pochwalić, że moje stosunki z teściową są coraz lepsze:szok::szok::szok::szok:nie spodziewałam się tego:tak:i z moją mamą teraz też są wręcz idealne, ciągle dzwoni i się dopytuje kiedy przyjedziemy, a to rosołek zrobiła bo Misia lubi a to coś tam innego, normalnie sielanka:-D:-D:-D:-D nie ma to jak wyprowadzić się na swoje i świat od razu staje się piękniejszy:tak::tak::tak::tak:

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień:happy2::happy2::happy2::happy2:

wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości:happy2::happy2::happy2::happy2:
My rowniez dolaczamy sie do zyczen:tak::tak::tak:

kurcze bilety troszku drogie:szok::szok::szok:
ja w cyrku byłam 2 razy jako dziecko i mi się nie podobało wcale potem adaś jak miał 4 lata poszedł z chrzesną do cyrku i w połowie musiała z nim wyjśc bo krzyczał że biedne zwierzaczki płakał ii od tej pory oboecałam sobie że to chyba nie dla nas i nie chodzę z nimi do cyrku:no::no::no:
za to chce iść z nimi do kina pietruszka zostanie z Tońkiem a ja wybiorę się do kina z nimi bo aż wstyd prawie rok nie byłam z nimi w kinie ostatnio to byłam w lutym w ferie z julią w teatrze normalnie zeRo kultury:cool2:
Jakie zero kultury Kochana:szok::szok::szok::confused::confused::confused:Ja w teatrez bylam jeden raz w zyciu w podstawowce i pamietam ze rzucalismy drazami w strone sceny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A do kina to tze bym sie przeszla:tak::tak::tak:

Moi dzisiaj znowu wstali po 8 a mnie leb boli:no::no::no:No i napewno dostane dzisiaj @-idealnie w terminie:tak::tak::tak:

a i jeszcze muszę się Wam pochwalić, że moje stosunki z teściową są coraz lepsze:szok::szok::szok::szok:nie spodziewałam się tego:tak:i z moją mamą teraz też są wręcz idealne, ciągle dzwoni i się dopytuje kiedy przyjedziemy, a to rosołek zrobiła bo Misia lubi a to coś tam innego, normalnie sielanka:-D:-D:-D:-D nie ma to jak wyprowadzić się na swoje i świat od razu staje się piękniejszy:tak::tak::tak::tak:
No to tylko sie cieszyc, moje gratulacje!!!

A w koncu zrobilam sniadanie:blink:

jestem laski wreszcie zsie udalo;)
nocka spokojna.mala spala do 8 nie ma goraczki.czyzby jednak po infanrixie?:confused:
apetyt i humor ma wiec chyba ok.
moj dzis dluzje w pracy bo z racji sobotniego swieta jutro i w sobote maja wolne.chlop 2 dni w domu:szok::szok::szok:
chyba tego nie zniese:cool::-D

kochana musę doładować konto:tak:

ale ile razy mam powtarzac ze mozesz mi smsy z gg wysylac bo mam ta opcje:-)

hejka :-)
my dzis pobudka o 7.00 więc nie az tak tragicznie :tak::tak::tak:
za to pogoda od rana do d....... leje cały czas :tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie dzis slonce ale chlodno

dolaczma sie i ja do zyczen;)
a gdzie jest A&E???????????????????????????????????????????

musiałam prać dywan bo mi syn kupsko zgubił z pampersa:szok::szok::szok:moja wina źle założyłam pampka gdyby to pietruszka to bym miała na kogo zgonić a tak no moja wina jak nic:confused::confused::cool::cool::cool::cool:
toni sobie znalał zabawę otwiera szafki i wywala ubrania na podłogę no wkurza mnie tym ja mu pokazuję nu nu nie wolno on kręci głową nie patzry mi w oczy a łapką z tyłu wyciąga no cwaniur mój:-)
hehheheheh maly lobuz rosnie

Witajcie:-)
U nas dzisija leje a ja sie wybieram na zakupy i wypowiedzenie złożyc w sprawie internetu bo rezygnujemy i bedziemy miec inny. Malinka wstaw mi zdjecie Antosia bo go dawno nie widziałam a macie pozdrowienia od Anabuby

oj Wiki pokrecilas.mialy byc pozdrowienia od AS bo gadlam z nia wczoraj.kazala was wszytskie mocno usciskac:-)
jeszcze tylko 30km do czestochowy maja

No my byliśmy ok. 2 tyg. temu w kinie całą rodzinką na EPOCE LODOWCOWEJ 3 i nie wiem kto miał większy ubaw małe czy my hehe:-D:-D:-D

no i ja sie wybieralam i wybrac sie nie moglam:dry:

lunka EPOKĘ 3 polecam , jest b. rodzinna . A wiewiór jak zwykle najlepszy hihiihihi:-D:-D:-D

No to szkoda, że Anabuba nie może się zalogować dawno się z nią tu nie spotkałam.Zazwyczaj się mijam.

O.k. Teraz uciekam.

no wlasnie i znow sie mijamy

ciesz sie.bo ja miala was na codzien to bylo co innego.zobaczysz ze bedzie dobrze;)

reklama
dobra ja zmykam.musze rozwiesic pranie o i ogarnac dom.dziewczyny na podworko wygnam.ugotuje zeimniakow na kopytka.pote,m umowilam sie z kolezanka o ile sie nic nie zmieni bo z bratowa jade.i jak bedzie sie dobrze czula to pojedziemy bo tam ani autobus ani pociag nie dojezdza.
moze uda mi sie zajrzec jeszcze dzis bo wieczorem to watpie bo moj ma jutro wolne.
jakby co to do jutra babeczki
albo do dzis:-)

Do góry