reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej laski!
jestem.
moj wrocil padniety i wlasnie poszedl spac,dzieci tez spia wiec ja korzystam :-):-):-):-):-):-)
nie pojechalam do kolezanki,moze jutro.zalezy od bratowej.
ale wpadla do mnie inna kolezanka ze swoja corka wiec sie nie nudzilam:-)

witam, ja tylko na chwile napisac ze zmecona jestem-caly dzien cos robie gdzies chode- bleble

jutro bedzie tak samo...
a w sobote przychodi do mne mama z siostra babcia i ciotka z wujkim:-D:-D:-D

a teraz jestem głodna i musze sobie zrobic cos do jedzenia:-):-):-) dobrej nocki

Ja tez jestem:-)
Mlode juz spia a Dominik standardowo siedzi ze mna:no:
Dzisiaj zrobilam mlodym i sobie gimnastyke:-)i stwierdzilam ze co dziennie rano i wieczorkiem bedziemy cwiczyli:tak::tak::tak:
Mlodzi mieli niezły ubaw a mi sie przyda troszke gimnastyki:-p:-D:-D:-DSzczegolnie brzuszki:-)
Ale mialam zadyszke jak skonczylismy:szok::szok::szok::-D

Pozniej przyjechali znajomi i jak zwykle było mega zabawnie:tak::tak::tak:

witam, ja tylko na chwile napisac ze zmecona jestem-caly dzien cos robie gdzies chode- bleble

jutro bedzie tak samo...

a teraz jestem głodna i musze sobie zrobic cos do jedzenia:-):-):-) dobrej nocki
tak wiec smacznego i dobrej nocki :-D:-D:-D:-D

hej laski!
jestem.
moj wrocil padniety i wlasnie poszedl spac,dzieci tez spia wiec ja korzystam :-):-):-):-):-):-)
nie pojechalam do kolezanki,moze jutro.zalezy od bratowej.
ale wpadla do mnie inna kolezanka ze swoja corka wiec sie nie nudzilam:-)
korzystaj korzystaj :-D:-D:-D:-D:-D
może cos podać :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ja tez jestem:-)
Mlode juz spia a Dominik standardowo siedzi ze mna:no:
Dzisiaj zrobilam mlodym i sobie gimnastyke:-)i stwierdzilam ze co dziennie rano i wieczorkiem bedziemy cwiczyli:tak::tak::tak:
Mlodzi mieli niezły ubaw a mi sie przyda troszke gimnastyki:-p:-D:-D:-DSzczegolnie brzuszki:-)
Ale mialam zadyszke jak skonczylismy:szok::szok::szok::-D

Pozniej przyjechali znajomi i jak zwykle było mega zabawnie:tak::tak::tak:

dobry pomysł :tak::tak::tak::tak:
ale ja zbyt leniwa jestem :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Właśnie szukałam przepisu ale chyba nie dodałaś:-(. Poproszę o przepis:tak:

ja także poprosze o przepis :tak::tak::tak::tak::tak:

O to chodzi,że nie ma,bo teściowa po operacji oka i wysilać się nie może:no: a mam do nich 20km,więc nie opłaca mi się wieść,bo paliwo drogie:sorry2:,siorka mojego cały tamten tydzień Olka gościła i w poniedziałek przywiozłam ją do Jula - więc nie chcę jej wykorzystywać za nadto:sorry2:,we wtorek była siorka stryjeczna mojego i jutro miała być ale ma dużo załatwień,przed weselem i jutro jadą kapeli szukać i Olek by im zawadzał:-(,koleżanki też swoich dosyć mają:-p.Bym wzięła go ze sobą ale wiecie jak to jest,Olek spokojnie siedzi a Julu podleci i tłucze go i bitwa na całego.Byłam na ryneczku i znajoma chętnie do swojego boksu by wzięłą albo do jej córki bym zawiozła a to bliżej niż do teściów.

Bossssssssz,ale mi smaka narobiłaś,jest gdzieś przepis,bo na sobotę bym zrobiła;-):tak:.
Jadźka,ale MEGA posta walnęłaś - szacun.
przepis juz jest na watku kulinarnym :tak:

reklama
anabubka jak nie ma no jak a ja????wiem wyszczuplałam i mnie nie widać:happy2::happy2::happy2::happy2:
byłam tylko oliwy na patelnie polać tyś już się zawineła może jeszcze foch coooooo?????????????????:-D:-D:-D:-D

no wiesz.zeby 45minut dolewac oliwy do troche dlugo:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

wydaje mi sie ze to jelitowka tyle ze ona ciezarna to moze gorzej przechodzić:no::no::no::no::no:
wczoraj jadła tez grzyby i dzis ma miec robioną biochemię :dry::dry::dry::dry:

rano byłam juz na drugim badaniu beta hcg :tak::tak::tak::tak: dostałam pierwszy wynik z którego wnioskuje że to jest 2 tydz ciazy :tak::tak::tak::tak:
w związku z tym mam pytanie w którym tyg zarodek sie zagnieżdża :confused::confused::confused::confused::confused:
i jak mialam usg we wtorek to mozliwe ze nie widział zarodka :confused::confused::confused::confused:
a i co bede miec jesli zaszłam przed sama miesiaczką :confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D
bo to na to wychodzi 1 lub 2 dni przed :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

kochana co do siostry-oby to nie byl wyrostek czasami
a co do ciebie-jaki masz wynik hcg?
po suwaczku wnioskuje ze 6tyg ciazy.tygodnie to oni podaja od okresu choc faktycnzie do zaplodnienia doszlo jakies 2-3tyg pozniej.nie moglas zajsc przed miesiaczka.bo niby jak?owulacja wystepuje 2tyg przed miesiaczka.a 6tydz ciazy to jak jest mala ciaza(o czym wynik beta tez moze swiadczyc), to na usg moglo nie byc widac jeszcze.ja taka mialam
spokjnie;)a usg kiedy mialas?

zgodnie z obietnica dzisiejsze tiramisu :-D bo degustacja juz sie zaczęla wyszło pycha :zawstydzona/y:;-)
Solenizantka z tiramisu na pierwszym zdjeciu i Gabrysia pierwsza do próbowania:-D:-D:-D:-D:-D
prosimy sie częstowac :-D:-D:-D:-D:-D

MMMMMMNNNNNNIIIIIAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

halo hop hop jest tu kto???

gdziescie sie podzialy moje panie czyżbyście zaniechały nasze bb???:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

no ja sie pojawilam wiec pewnie zaraz bedzie tu calkiem pusto:confused2:

Oj, coś dziś kiepściutko z tymi postami, niedużo do czytania. :dry: Gdzie wy??? :sorry2:

Piotruś właśnie zasypia. Awanturny był dziś, że ho ho! :wściekła/y:Najpierw była awantura jak mieliśmy wyjść z placu zabaw - to go wzięłam pod pachę i wyniosłam :wściekła/y: Później się zezłościł przy jedzeniu i rzucił miseczką o podłogę. :wściekła/y: Pech chciał, że tym razem dostał brzoskwinię w szklanej miseczce - i poszła w drobny mak :wściekła/y: Cały dzień zbieram kawałki szkła z podłogi, a mój m już 2 razy skaleczył się w stopę. :-(
Obiad też mu nie pasował - zjadł tylko ziemniaki i marchewkę, mięsa nie ruszył :no: Tuż przed snem też go nerwy poniosły - nie spodobało mu się, że nie chciałam mu przeczytać trzeciej bajki na dobranoc, więc chwycił świnkę - skarbonkę, która stała na komodzie i cisnął na podłogę. Zgadnijcie co się ze świnką stało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja już nie mam siły do tego dziecka :no: Tłumaczenie nie pomaga, siedzenie w kącie działa na krótko, po prostu nie wiem jak opanować tą złość. Jak się zdenerwuje to rzuca o ziemię tym co akurat ma pod ręką. Doskonale wie, że źle robi, bo jak oglądał filmik ze sobą w takiej akcji, to kiwał paluszkiem i kręcił główką, że tak nie wolno. :sorry2: I co z tego... :dry:

kochana ewidenty bunt dwulatka niestety.u mnie sie podobnie zaczyna.ale weronika jaks cos broi to patrzy na moja mine i probuje mnie zaczarowac oczami i usmeiszkiem.ale jak sie nie dam to i jej mina rzednie:-)
moje dziecko dzis probowalao twarz namalowac.najpierw kazala mi rysowac(nic innego nie potrafie),potem sama rysowala duze kolko i potem pare mniejszych w srodku;)

jutro bedzie tak samo...

dobranoc

Do góry