reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamusia szaleje:-D:-D
Wiecie,ze ja dopiero przed chwila odkrylam ze jest piatek:szok::szok:
I w ogole,ci ludzie tutaj jacys dziwni,ze przez caly dzien nikt mnie z bledu nie wyprowadzil:dry:
W banku powiedzialam,ze przyjde jutro,bo dokumentow zapomnialam..A baba,ze ok,a jutro przeciez zamkniete:cool:
W pracy do ksiegowej tez powiedzialam ze wpadne jutro,boo to obok banku...A ksiegowa,ze dobrze,a przeciez jutro nie pracuje:-D
I kanape mielismy dzisiaj odebrac,bo zamowilismy w salonie:szok:A ja caly czas mysle ze jutro:errr::-D:-D
no słszałam, że po dalekiej podróży dokuczliwie odczuwa sie zmiane czasu ale bez przesady:-D:-D:-D przecież chyba nawet strefy czasowej nie zmieniałaś:-D:-D:-D:-D

no słszałam, że po dalekiej podróży dokuczliwie odczuwa sie zmiane czasu ale bez przesady:-D:-D:-D przecież chyba nawet strefy czasowej nie zmieniałaś:-D:-D:-D:-D

No wlasnie,widzisz jaki ja poswirowany egzemplarz jestem...:-D:-D:-D
I zawsze mowie mojemu tacie,a trzeba bylo sie tak spieszyc na linii produkcyjnej gdzie mnie tworzono..:szok::-D:-D...

Lilac,wiesz ze dzisiaj widzialam cos tam w slepie,swiece takie wielkie ozdobne i kolor by podany w roznych jezykach..i byl m.in. lilac wlasnie:-D:tak:

no popatrz. wcześniej KAJA salon meblowy teraz LILAC jakieś kolorki. ciekawe gdzie znajdziemy pyciolka, beciaczka i całą resztę grudniówek. trzeba wyteżać wzrok:-D:-D:-D

Pierwsza :szok: o 8:20 :szok:, Bosheee czy u Was wszystko ok?

My juz na nogach, mały się bawi, ja bb , tata jeszcze spi , ja jutro sobie odbije, aaa nich tata się dzisiaj wyspi. Zaraz lece robić mięsko na grila, zeby troche postało w przyprawach i miało dobry smaczek.

Wszystkiego najlepszego dla śliczniutkiej Karolinki !!!

reklama
Do góry